Tasos_69 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα προσφατα πηρα ενα ΧΕΟΝ Χ3363 αφου το εψαξα και ειδα ο η μητρικη μου μια Gigabyte EP35C-DS3R ειναι συμβατη με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη εφοσον κανεις Mod το Bios.Λοιπο κατεβασα το αντιστοιχο Bios αλλα δεν το εγκατεστησα φορωντας τον προηγουμενο επεξεργαστη εναν Ε8400 αλλα εγκατεστησα τον ΧΕΟΝ και ειπα να κανω Flash το Bios με αυτον επανω ολα οκ ως εδω.Παταω κουμπι κανει Boot και με Del μπενω στο Bios οπου και εβλεπε τον επεξεργαστη πριν κανω Flash ομως το Bios κανω την κουταμαρα και κανω Optimized Defaults ε αυτο ηταν η μητρικη δεν ξαναμπουταρε ποτε ουτε εχω την δυνατητα ναν ξαναμπω στο Bios κανει συνεχεια επανεκκινηση και ξανασβηνει μια ο ανεμιστηρας της ψυξης δουλευει κανονικα μια σαν τρελος.Αλλαζω και ξαναβαζω τον παλιο επεξεργαστη μηπως και αλλα δεν παλλι τα ιδια κανω απο τα δυο pins διπλα στην μαπαταρια clear cmos παλλι τα ιδια βγαζω την μπαταρια ξανα τα ιδια.Υπαρχει καμια λυση ρε παιδια η την κλαιω την μητρικη ? ευχαριστω εκ το προτερων για οποια βοηθεια μου δωσετε.
filipN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αν πραγματικά δεν προσπάθησες να περάσεις το νέο BIOS: Πρώτα ελέγχεις μήπως με τα βάλε-βγάλε επεξεργαστή, στράβωσε κάποιο pin στην υποδοχή του. Αν όχι, ξαναβάζεις τον παλιό επεξεργαστή. Κλείνεις το τροφοδοτικό, αφαιρείς το καλώδιο του από την πρίζα και μετά αφαιρείς και την μπαταρία για ένα λεπτό. Αν δεν λειτουργήσει, όταν ξαναδοκιμάσεις, σκέψου τι άλλο έκανες και ξέχασες να μας το πεις.
Tasos_69 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Λυθηκε.Αφου τα δοκιμασα ολα τελικα ηταν τροφοδοτικο και απορω πως δουλευε με τον προηγουμενο επεξεργαστη και με αυτον οχι.Τελος παντων εβαλα προχειρα ενα αλλο που ειχα και δουλεψε κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα