Προς το περιεχόμενο

5.1 on budget

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , μετα απο πολλα απροβληματιστα χρονια λειτουργειας τα Ζ-5500 πριν κανα 3μηνο παραδωσανε πνευμα . Προς το παρον εχω φτιαξει ενα συστημα frankenstein (βλεπε ΥΓ) απο διαφορα κομματια και πεζει 5.1 αλλα ειναι αθλιο .

Σκεφτομαι να παρω τα z906 στα 340 ευρω μεσα στα Χριστουγεννα αλλα με προβληματιζει οτι ολοι λενε οτι ειναι downgrade σε σχεση με τα 5500 ...

Υπαρχει καποια αλλη λυση γυρω στα 300-350 ?

H χρηση του ειναι λιγο απολα (40%ταινιες , 40% μουσικη , 20% gaming ) 

ΥΓ. Ο frankenstein αποτελειται απο ενα μινι hifi philips που εχει πανω 2 B&W LM1 που πεζουν ως τα 2 μπροστινα καναλια και ενα αθλιο 5.1 απο το Alex Pack (Next) που πεζει τα υπολοιπα (Oλα πανω στην motherboard )  ... Το αποτελεσμα ειναι ΚΑΚΟ , πολυ κακο , δεν αντεχω αλλο ... 

Eυχαριστω πολυ . 

Δημοσ.

235 Bγαινουν με τα μεταφορικα απο AmazonUK και ναι μπορει να πετυχω καμμια προσφορα , στο σκρουτζ εχουν 340 τα φθηνοτερα ... Ποια μαγαζια να παρακολουθω για προσφορες ? Παντως μεχρι 350 μπορω να παω αν υπαρχει τπτ καλυτερο ... Παντως μια αποδοση σαν τα 5500 με υπερκαλυπτει . 

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω να σου προτείνω άλλα ηχεία, όμως στα 230 ευρώ δεν νομίζω ότι θα βρεις καλύτερα. Άμα έμεινες ικανοποιημένος από τα 5500 θα μείνεις και με αυτά διότι παίζουν στο ίδιο επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα αφού σου άρεσαν τα Ζ-5500 να πάρεις τα Ζ-5400 που τα είδα στις αγγελίες του insomnia στο 80άρι.

Για 15 τ.μ χώρο είναι υπερ-υπερ αρκετά.Τα δικά μου τα είχα πάρει επίσης μεταχειρισμένα στο 100άρι αν θυμάμαι καλά.

Τα Ζ-5400 τα έχω στο υπνοδωμάτιο και δεν τολμάω να τα βάλω πάνω από τη μέση όταν βάζω ταινίες με DTS ήχο.

Τα Ζ-5500 που έχω στο σαλόνι τα οποία δεν τα πολυχρησιμοποιώ πλέον τα έβαλα στο ντουλάπι μιας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα Ζ-5400.

Εαν πάλι θες να σκάσεις λεφτά , καλύτερα θα ήταν να πάρεις ξεχωριστά ηχεία και ενισχυτή εαν θες να αλλάξεις κατηγορία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...