N.A.S.A. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Κανενα credit σε εμενα, ολα τα ευχαριστηρια πανε στο Site: Osarena.net Το αρθρο και μερικες λεπτομερεις για την εφαρμογη, εδω: Site: Osarena.net-Wire ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ οτι το δοκιμασα και λειτουργει απροσκοπτα σε Linux, Windows, Android. Εξαιρετικη ποιοτητα κλησεων, και πολλες αλλες "ευκολιες". Πανεμορφο περιβαλλον, πανευκολο στη χρηση, πρεπει να ειναι το πιο ευκολο προγραμμα που εχω χρησιμοποιησει εως τωρα, με υποστηριξη end-to-end κρυπτογραφησης. Δοκιμαστε το. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Όταν το εγκαθιστώ σε δεύτερη συσκευή (πχ στο tablet), δεν εμφανίζονται οι επαφές μου και πρέπει να στείλω αίτημα ξανά. Επίσης δεν υπάρχει επιλογή σε κανένα λειτουργικό ή στο android για autostart. Πάντως, ως προς την ποιότητα κλήσεων είναι πολύ ανώτερο του skype σε εικόνα και ήχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.A.S.A. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Όταν το εγκαθιστώ σε δεύτερη συσκευή (πχ στο tablet), δεν εμφανίζονται οι επαφές μου και πρέπει να στείλω αίτημα ξανά. Επίσης δεν υπάρχει επιλογή σε κανένα λειτουργικό ή στο android για autostart. Πάντως, ως προς την ποιότητα κλήσεων είναι πολύ ανώτερο του skype σε εικόνα και ήχο. Για Autostart, παιξε με gnome-tweak-tool η κατι σχετικο σε αλλα DE's. Το προγραμμα τα σπαει, γενικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Το καλο ειναι οτι εχει και "appimage" αρα παιζει σε ολες τις διανομες... Το περασα σε ενα VM που παιζω , αλλα δεν εχω καποιον να το χρησιμοποιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το ίδιο "πρόβλήμα" έχω και εγώ. Τώρα αν γράψω να "ενώσουμε τις μοναξιές μας" και τα ρέστα θα με παρεξηγήσεις ; :-D Πέρα από την πλάκα, το Wire φαίνεται εκπληκτικό. Αν είχαμε και κάποιον να μιλάμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα