aGka8l Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Ψάξτε για κανενααγαζακι με καλές τιμές και αφήστε αυτά από Γερμανία κτλ Πχ maxparts,onparts , kritos parts και σίγουρα υπάρχουν κ αλλά 3
rafail1994 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Από το todos αγοράζω ανταλλακτικά για 2 αυτοκίνητα πάνω από χρόνο. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με λάθος προϊόντα κτλ. Πάντα μου στέλνουν email με την κατάσταση τις παραγγελίας και όταν είναι έτοιμα με ενημερώνουν τηλεφωνικά. Τελευταία έκανα μια δοκιμή και από το antallaktikaonline.gr γιατί κάποια πράγματα στο todos δεν τα είχε και θα αργούσαν αρκετά. Οι τύποι μου άλλαξαν το castrol παραφλου που είχα βάλει επειδή δεν το είχαν στις αποθήκες με febi χωρίς να με ενημερώσουν και τα έστειλαν. Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία, μου είπαν οτι ειναι το ίδιο (what;) και το αλλάξαμε για να μην καθυστερήσει η παραγγελιά. Προσωπικά θα το ξανά σκεφτώ αρκετά να παραγγείλω απο antallaktikaonline.gr
antallaktika.offline Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Είχα αυτό το πρόβλημα στ' αμάξι μου: https://www.briskoda.net/forums/topic/453222-skoda-fabia-reflex-active-2004-petrol-throttle-body-recalibration/ Στην παραγγελία δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Ήρθε σε 2 εβδομάδες και γλύτωσα τα μισά ευρώ τουλάχιστον. Οι παραπάνω τιμές είναι με την έκπτωση 20% 20 Αυγούστου έκανα την παραγγελία με PayPal, 21 ή 22 του μήνα μου τηλεφώνησαν (μιλώντας ελληνικά με δυνατή γερμανική προφορά) και μου ανέφεραν ότι η OEM πεταλούδα TRUCKTEC στα 110€ δεν υπήρχε αλλά αν ήθελα μου έστελναν το ακριβότερο FEBI BILSTEIN ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να πληρώσω τη διαφορά (20€ πιο ακριβή, ίδιος OEM, η οποία όμως διαπίστωσα χθες ότι έχει επιπλέον σωληνάκι το οποίο όμως ο θείος μου, μηχανικός αυτοινήτων, το βούλωσε). Στο todos η φθηνότερη συμβατή πεταλούδα ήταν στα 200€, κι ο προμηθευτής του θείου μου είχε μια στα 180€. Για να γλυτώσω τα μεταφορικά πήρα και 1 σετ ιμάντα 25€ φθηνότερα απ'ότι θα'ταν εδώ
k0ut4li4n0s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Υπαρχει μηπως καποιο νημα με ελληνικα online site για ανταλλακτικα ? Ψαχνωντας να αλλαξω τα φαναρια μου πονηρευτηκα λιγο με τα 100ε διαφορα στο καθενα σε σχεση με κανα 2 αλλα site και βρεθηκα εδω. Που 200ε και που 420... (τα site ηταν το antalaktika κ καποια παρεμφερει τα οποια οταν πατησα επικοινωνια και εψαξα λιγο στο site εμφανιζονταν ιδιες διευθυνσεις κ παρομοια mails) Ευχαριστω εκ των προτερων
lx911 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Παράγγειλα και εγώ σήμερα μια αντλία συμπλέκτη, λάδια και φίλτρο. Πρέπει να γλίτωσα κανένα 40 σίγουρα. Μου είπαν ότι θα έρθουν με DHL σε 6 με 8 μέρες.
Dark_son20 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 On 05/10/2018 at 01:14, k0ut4li4n0s said: Υπαρχει μηπως καποιο νημα με ελληνικα online site για ανταλλακτικα ? Ψαχνωντας να αλλαξω τα φαναρια μου πονηρευτηκα λιγο με τα 100ε διαφορα στο καθενα σε σχεση με κανα 2 αλλα site και βρεθηκα εδω. Που 200ε και που 420... (τα site ηταν το antalaktika κ καποια παρεμφερει τα οποια οταν πατησα επικοινωνια και εψαξα λιγο στο site εμφανιζονταν ιδιες διευθυνσεις κ παρομοια mails) Ευχαριστω εκ των προτερων https://www.economycarparts.gr/ από αυτόν είχα πάρει για το δικό μου OEM φλας και ήταν μια χαρά. στη Συγγρού είναι
Doubt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια μικρή περιπέτεια, ίσως να είναι ενδεικτική, ίσως και όχι. Αναζήτησα πίσω υαλοκαθαριστήρα για το ΙΧ και το πιο κοντινό μου με διαθεσιμότητα(!) ήταν το On parts στο Μοσχάτο. Γράφομαι λοιπόν, δίνω παραγγελία, μου έρχεται το email πως η παραγγελία ολοκληρώθηκε, Παρασκευή απόγευμα πάω στο μαγαζί. Αφού λέω τι θέλω κλπ. περιμένω 15 λεπτά περίπου για να μου πει ο υπάλληλος πως δεν το έχει αυτό που παράγγειλα, ούτε κάποιο άλλο συμβατό ετοιμοπαράδοτο και μου δίνει ένα σκέτο λαστιχάκι που πρέπει να κοπεί κλπ. Αρνήθηκα και αποχώρησα ευγενικά, μάλλον πιο ευγενικά από όσο θα έπρεπε. Τη Δευτέρα βρήκα το ανταλλακτικό στο auto planet όπου κι εκεί έγραφε άμεσα διαθέσιμο. Για να μην την ξαναπατήσω παίρνω ένα τηλεφωνάκι κι ευτυχώς που πήρα γιατί δεν το είχαν κι έγινε παραγγελία για την επόμενη. Επιτέλους την επόμενη μέρα πήγα και παρέλαβα κανονικά και σε πολύ καλή τιμή μάλιστα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από Doubt
Vasilis_S. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Από το autodoc.gr έχω παραγγείλει 3-4 φορές. Βρισκετε στην Γερμανία Την μια μου άλλαξαν 1 ανταλλακτικό με Stark (δική τους μάρκα), την άλλη το δυναμό ήταν ανακατασκευής & δεν το ανάφεραν πουθενά στην σελίδα τους. Τα πραγματικά προβλήματα ξεκινούν όταν κάτι χαλάσει & χρειαστεί εγγύηση... τότε θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν να πληρώσουν ή να αντικαταστήσουν... μου είπαν ότι δεν ήταν συμβατό με το όχημα μου (ίδιος κωδικός με αυτό που έβγαλα), & το επίσημο συνεργείο που τοποθέτησε μου επιβεβαίωσε ότι το ανταλλακτικό ήταν Οκ για το αυτοκίνητο μου αποφυγετε τους όπως & το antallaktikaonline.gr & το antallaktikaexartimata.gr ειναι το ίδιο μαγαζί δεν είναι τυχαίο που σβήνουν τα σχόλια στο fb και που δεν έχουν την ενεργοποιημένη την δυνατότητα να τους αξιολογήσεις όπως στο google Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Vasilis_S. 1
george21papas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ: Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από george21papas ΔΙΟΡΘΩΣΗ
dats Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μακριά από το autodoc είναι απατεώνες. Παραγγελία ένα σετ συμπλέκτη Luk και μου έστειλαν μέσα στο σωστό κουτί σετ συμπλέκτη valeo τους πήρα τηλ και άρχισαν να μου λένε ότι οι εταιρείες συνεργάζονται και ότι είναι συμβατός. Τους το έστειλα πίσω και ζήτησα τα χρήματα μου πίσω. Θα παρει αρκετό καιρό για να τα πάρω πίσω μάλλον. Και όλα αυτά αφού τους είχα πάρει τηλ και μου είχαν διαβεβαιώσει ότι θα μου έστελναν αυτά που ζήτησα. Μ Α Κ Ρ Ι Α !!!!!!!!!!
giannos13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dats είπε Μακριά από το autodoc είναι απατεώνες. Παραγγελία ένα σετ συμπλέκτη Luk και μου έστειλαν μέσα στο σωστό κουτί σετ συμπλέκτη valeo τους πήρα τηλ και άρχισαν να μου λένε ότι οι εταιρείες συνεργάζονται και ότι είναι συμβατός. Τους το έστειλα πίσω και ζήτησα τα χρήματα μου πίσω. Θα παρει αρκετό καιρό για να τα πάρω πίσω μάλλον. Και όλα αυτά αφού τους είχα πάρει τηλ και μου είχαν διαβεβαιώσει ότι θα μου έστελναν αυτά που ζήτησα. Μ Α Κ Ρ Ι Α !!!!!!!!!! Οι εταιρίες όντως συνεργάζονται. Σε αρκετά σετ της Luk μέσα είναι Valeo. Αν θυμάμαι καλά, το έχω δει σε σετ Luk για Hyundai. Για ποιο λόγο σκας; Που δεν είναι made in Germany αλλά Made in France-Korea; Το ότι θα αργήσει η επιστροφή των χρημάτων, έπρεπε να το σκεφτείς πιο πριν. Αφού αγοράζεις από γερμανικό ουσιαστικά e-shop περιμένεις να πάρεις τα χρήματά σου πίσω σε 10 λεπτά; Oι online αγορές και μάλιστα από άλλη χώρα έχουν τα ρίσκα τους!
turbat0s Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Σκάει διότι αγόρασε Α και παρέλαβε Κ, χωρίς το κατάστημα να τον ενημερώσει ότι "όταν πουλάω Α εννοώ Κ". 1
Nickokin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Autodoc μπορεί να έχει καλές τιμές αλλά πραγματικά είναι ότι να ναι , δεν ξέρεις αν αυτό που θα σου στείλουν είναι αυτό που παρήγγειλες.
POLAIR Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Προσωπικά εχω την χειρότερη εμπειρία.Επιλέγω τα ανταλλακτικά που θέλω από τη φόρμα τους και μου τα στέλνουν λάθος.Ναι μεν δεν τα θέλουν πίσω και σου στέλνουν αλλά, όμως πρέπει να μην το έχεις βάλει στο όχημα.Δεν καταλαβαίνω αυτο που κολλάει. Αρα πρέπει να λες πάντα ότι δεν τα άνοιξα καν.Εκτός αυτού ξαναπληρωνεις μεταφορικά.13 ευρω που δεν συμφέρει για μικρές παραγγελίες. Ενω για μεγάλες θέλουν και το αποδεικτικό τράπεζας εκτός της μεγάλης καθυστέρησης Και μην ξεχνάτε ειναι ολα ιμιτασιον.Προσωπικά δεν ξανααγοραζω απο αυτους.
πετραδακι Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Απ' οτι καταλαβαινω ειναι η ιδια εταιρια , η autodoc πισω απο το link στην Ελλαδα. Κατοικω στη Γαλλια τα τελευταια χρονια κι ετσι εκανα μια παραγγελία για το HYUNDAI TRAJET μου του 2004 για καποια σινεμπλοκ και τεσσερα αμορτισερ JAPAN PARTS διπλου σωληνα αεριου, στις 13 Δεκεβμριου 2018. Η χρεωση στην πιστωτικη καρτα εγινε αμμεσα και φυσικα ουτε λογος για παραδοση μεσα σε τριημερο. Τα ανταλακτικα εφτασαν στις 28 Δεκεμβριου και προς μεγαλη μου εκπληξη, τα αμορτισερ ηταν μαρκας STARK. ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗ στην αγορα και προφανως καποιο κινεζικο εργοστασιο της κακιας συμφορας το οποιο το παρουσιαζουν σαν γερμανικο , υψηλων προδιαγραφων. τα αμορτισερ ηταν κακης ποιοτητας μονου κυλινδρου και το δεξι δεν εμοιαζε με κανενα αλλο αλλης μαρκας και φυσικα ουτε με αυτο που ηταν στο αυτοκινητο μου. Η βαση της αναρτησης επιανε το ελλατηριο σε τρεις πλευρες αντι να ειναι πιατο στο οποιο το ελλατηριο παταει σωστα. Φυσικα αντεδρασα ,ευτυχως ολες τις επικοινωνιες τις εκανα αποκλειτικα μεσω Εμαιλ καθοτι ειχα πλεον ελεγξει στο ιντερνετ τα εκατονταδες παραπονα αλλων που ειχαν παραπλανηθει απο την συγκεκριμενη εταιρια. Μετα απο δεκαδες εμαιλ καταφερα να παρω το κουπονι επιστροφης των αμορτισερ και αφου τους τα εστειλα πισω τους πηρε και δεκα μερες για να επιβεβαιωσουν οτι δεν τα ειχα τοποθετησει στο αυτοκινητο. Επειδη δεν πιστευα πλεον οτι θα επαιρνα τα χρηματα μου πισω, επεμεινα να μου στειλουν την αρχικη μου παραγγελια. Τελικα καπου αρχες φεβρουαριου παρελαβα τα κανονικα αμορτισερ. Ευτυχως αυτες οι επισκευες δεν ηταν επειγουσες και ετσι ειχα ολο τον χρονο μεχρι να μου στειλουν τα σωστα ανταλλακτικα. Η συμβουλη μου ειναι μακρυα απο αυτην την εταιρια και ολα τα παραγωγα της. Μερικες φορες, οταν υπαρχει αμφιβολια για καποιο ανταλλακτικο, καλη λυση ειναι και καποιο φυσικο καταστημα, λιγο πιο ακριβο, οπου εαν κατι δεν ειναι το σωστο το επιστρεφεις αμεσα και στο αντικαθιστουν επιτοπου. Ευτυχως στην Γαλλια υπαρχουν αλλα ηλεκτρονικα καταστηματα οπως Mister auto (το οποιο ανηκει στην PEUGEOT) και το Oscaro με τα οποια δεν ειχα καννενα προβλημα για οτιδηποτε χρειαστηκα και για το Hyundai και για το Panda μου. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από πετραδακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα