NickTheGreek Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, opcorsa είπε τι μαρκες ανταλλακτικα σου στειλανε και τι ειχες παραγγειλει τυπε? Μπιλιοφόρους NIPPARTS και στείλανε PASCAL. Τακάκια BILSTEIN, στείλανε remsa. Ψαλίδια NIPPARTS, στείλανε TRC. Ζαμφοράκια BILSTEIN, στείλανε Japanparts. 1
opcorsa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, NickTheGreek είπε Μπιλιοφόρους NIPPARTS και στείλανε PASCAL. Τακάκια BILSTEIN, στείλανε remsa. Ψαλίδια NIPPARTS, στείλανε TRC. Ζαμφοράκια BILSTEIN, στείλανε Japanparts. τοτε οντως σε ριξανε οι καφροι
1988panos2171 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Και για τι διαφορά τιμής μιλάμε; Αυτήν ακριβώς τη δουλειά κάνουν στο antallaktika, αρχίσανε τώρα και αυτοί;
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 14/8/2018 στις 4:32 ΜΜ, NickTheGreek είπε Μπιλιοφόρους NIPPARTS και στείλανε PASCAL. Τακάκια BILSTEIN, στείλανε remsa. Ψαλίδια NIPPARTS, στείλανε TRC. Ζαμφοράκια BILSTEIN, στείλανε Japanparts. Στα ζαμφορακια σε ριξανε οντως,στους μπιλιοφορους οπως και στα ψαλιδια εισαι μια ή αλλη(κινεζικα τα μεν κινεζικα τα δε).Στα τακακια ομως πηρες το αιμα σου πισω,τα Remsa ειναι Ισπανικα πολυ καλα τακακια,πολυ καλυτερα απο τα κινεζικα που πιθανον θα ειχε μεσα το κουτι Bilstein.Πιστευω οτι ενταξει εισαι,σιγουρα μλκια αλλα να παραγγελνεις και αλλα να σου ερχονται αλλα αλλο να ειχες παραγγειλει μπιλιοφορους Lobro πχ και να σου εστελνε PASCAL ή να ειχες παραγγειλει TRW ψαλιδια και να σου εστελνε τα TRC.Εσυ κινεζικα ανταλακτικα παρηγγειλες,κινεζικα σου εστειλε απλα με αλλο ονομα.Δεν τους υπερασπιζομαι απλα για σενα το λεω,να μην πιστευεις οτι σε κοροιδεψαν. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από LouCi4er
opcorsa Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Στα ζαμφορακια σε ριξανε οντως,στους μπιλιοφορους οπως και στα ψαλιδια εισαι μια ή αλλη(κινεζικα τα μεν κινεζικα τα δε).Στα τακακια ομως πηρες το αιμα σου πισω,τα Remsa ειναι Ισπανικα πολυ καλα τακακια,πολυ καλυτερα απο τα κινεζικα που πιθανον θα ειχε μεσα το κουτι Bilstein.Πιστευω οτι ενταξει εισαι,σιγουρα μλκια αλλα να παραγγελνεις και αλλα να σου ερχονται αλλα αλλο να ειχες παραγγειλει μπιλιοφορους Lobro πχ και να σου εστελνε PASCAL ή να ειχες παραγγειλει TRW ψαλιδια και να σου εστελνε τα TRC.Εσυ κινεζικα ανταλακτικα παρηγγειλες,κινεζικα σου εστειλε απλα με αλλο ονομα.Δεν τους υπερασπιζομαι απλα για σενα το λεω,να μην πιστευεις οτι σε κοροιδεψαν. δηλαδη αν παραγγείλω audi a4 και μου στείλουνε Octavia ειμαι οκ? 😛😍
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, opcorsa είπε δηλαδη αν παραγγείλω audi a4 και μου στείλουνε Octavia ειμαι οκ? 😛😍 Προφανως τυπε τα NIPPARTS με τα PASCAL και τα TRC ειναι στα ιδια λεφτα,αυτο ηθελα να πω οτι κινεζικο παρηγγειλε,κινεζικο του στειλανε. Το Α4 με το Octavia εχουν κανενα δεκαχιλιαρο διαφορα στην τιμη,τωρα αμα εσυ θες να εισαι ενταξει απο μενα κανενα προβλημα.Παντως στο παραδειγμα επρεπε να βαλεις Bugatti με Seat,θα γινοταν πιο εξυπνο. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από LouCi4er
opcorsa Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 25 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Προφανως τυπε τα NIPPARTS με τα PASCAL και τα TRC ειναι στα ιδια λεφτα,αυτο ηθελα να πω οτι κινεζικο παρηγγειλε,κινεζικο του στειλανε. Το Α4 με το Octavia εχουν κανενα δεκαχιλιαρο διαφορα στην τιμη,τωρα αμα εσυ θες να εισαι ενταξει απο μενα κανενα προβλημα.Παντως στο παραδειγμα επρεπε να βαλεις Bugatti με Seat,θα γινοταν πιο εξυπνο. τυπε οι μισοι δεν αλλαζουν λαδια εδω μεσα θα καταλαβουν οτι οι Bugatti και η seat ειναι στο ιδιο γκρουπ?🤠
LouCi4er Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 28 λεπτά πριν, opcorsa είπε τυπε οι μισοι δεν αλλαζουν λαδια εδω μεσα θα καταλαβουν οτι οι Bugatti και η seat ειναι στο ιδιο γκρουπ?🤠 Τωρα εχεις δικιο και δεν μπορω να πω τιποτα.🙂
NickTheGreek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, LouCi4er είπε Στα ζαμφορακια σε ριξανε οντως,στους μπιλιοφορους οπως και στα ψαλιδια εισαι μια ή αλλη(κινεζικα τα μεν κινεζικα τα δε).Στα τακακια ομως πηρες το αιμα σου πισω,τα Remsa ειναι Ισπανικα πολυ καλα τακακια,πολυ καλυτερα απο τα κινεζικα που πιθανον θα ειχε μεσα το κουτι Bilstein.Πιστευω οτι ενταξει εισαι,σιγουρα μλκια αλλα να παραγγελνεις και αλλα να σου ερχονται αλλα αλλο να ειχες παραγγειλει μπιλιοφορους Lobro πχ και να σου εστελνε PASCAL ή να ειχες παραγγειλει TRW ψαλιδια και να σου εστελνε τα TRC.Εσυ κινεζικα ανταλακτικα παρηγγειλες,κινεζικα σου εστειλε απλα με αλλο ονομα.Δεν τους υπερασπιζομαι απλα για σενα το λεω,να μην πιστευεις οτι σε κοροιδεψαν. Τα TRC ψαλίδια αναφέρουν made in Taiwan, δεν μπόρεσα να βρω άλλες πληροφορίες γι αυτά στο διαδίκτυο. Οι PASCAL μπιλιοφόροι που μου έστειλαν, στα περισσότερα online μαγαζιά είναι 10 ευρώ περίπου φθηνότεροι έκαστος από την τιμή που έχουν αυτοί που παρήγγειλα από το site τους. Το σημαντικότερο είναι ότι λείπουν 2 προιόντα από αυτά που παρέλαβα (2 ζαμφοράκια του πίσω άξονα+ελασματα για τα τακάκια) και φυσικά το γεγονός ότι άλλα παρήγγειλα κι άλλα έστειλαν ανεξαρτήτως αν σε μερικά το κοινό τους στοιχείο είναι ότι είναι κινέζικα. Δεν νοείται να παραγγέλνεις ένα συγκεκριμένο προϊόν από ένα κατάστημα και δίχως ειδοποίηση να σου στέλνουν κάτι άλλο. Ούτε να μην υπάρχει ενημέρωση για τυχόν χρηματική διαφορά. 1
tedkald Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Γενική συμβουλή προς γνώση όλων: όταν αγοράζετε από «αμφίβολα» online μαγαζιά ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ. Η πιστωτική είναι ασφαλισμένη υποχρεωτικά για προβληματικές συναλλαγές όπως μεγάλες καθυστερήσεις, ελαττωματικά ή άλλα.αντί άλλων προϊόντα, λάθος χρεώσεις κλπ. Με ένα αιτιολογημένο email η πιστωτική μπλοκάρει την πληρωμή, σας επιστρέφει τα χρήματα και ο πονηρός την έκατσε. Ποτέ χρεωστικές και να ξέρουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας...
opcorsa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, tedkald είπε Γενική συμβουλή προς γνώση όλων: όταν αγοράζετε από «αμφίβολα» online μαγαζιά ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ. Η πιστωτική είναι ασφαλισμένη υποχρεωτικά για προβληματικές συναλλαγές όπως μεγάλες καθυστερήσεις, ελαττωματικά ή άλλα.αντί άλλων προϊόντα, λάθος χρεώσεις κλπ. Με ένα αιτιολογημένο email η πιστωτική μπλοκάρει την πληρωμή, σας επιστρέφει τα χρήματα και ο πονηρός την έκατσε. Ποτέ χρεωστικές και να ξέρουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας... εχω την εντυπωση οτι ακριβως το ιδιο ειναι και η χρεωστικη.. το todos δεν ειναι σκαμ παντως, εχω παρει αμετρητες φορες, μερικες και με χρεωστικη, ολα κομπλε... και οπως ειπαμε μην ξεχναμε και τα random δωρακια που λαμβανω
NickTheGreek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, tedkald είπε Γενική συμβουλή προς γνώση όλων: όταν αγοράζετε από «αμφίβολα» online μαγαζιά ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ. Η πιστωτική είναι ασφαλισμένη υποχρεωτικά για προβληματικές συναλλαγές όπως μεγάλες καθυστερήσεις, ελαττωματικά ή άλλα.αντί άλλων προϊόντα, λάθος χρεώσεις κλπ. Με ένα αιτιολογημένο email η πιστωτική μπλοκάρει την πληρωμή, σας επιστρέφει τα χρήματα και ο πονηρός την έκατσε. Ποτέ χρεωστικές και να ξέρουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας... Η αγορά έχει γίνει μέσω paypal για αυτόν τον λόγο, θέλω να ελπίζω πως τελικά δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα και θα υπάρξει συνεννόηση. Αν και παρόλο που έχω κάνει δεκάδες συναλλαγές με Paypal, δεν έχει τύχει ποτέ να φτάσω σε σημείο αμφισβήτησης συναλλαγής για να γνωρίζω την διαδικασία και το αποτέλεσμα αυτής. Είδομεν...
1988panos2171 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Για το tzampaolla έχουμε καμία άποψη; Βλέπω εξίσου καλές τιμές και με καλές κριτικές στο google. Κάτι που εννοείται ότι δεν ισχύει με το todos.
teddy71 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Για το tzampaolla έχουμε καμία άποψη; Βλέπω εξίσου καλές τιμές και με καλές κριτικές στο google. Κάτι που εννοείται ότι δεν ισχύει με το todos. Μικρη ποικιλία συγκριτικά, ειδικεύεται κυρίως σε λάδια και όχι τόσο σε άλλα ανταλλακτικά. Έχω ψωνίσει, με παραλαβή από το κατάστημα, βαλβολινες που με είχαν στο γράψιμο στο todos. Πολύ ικανοποιημενος από την εξυπηρέτηση ,πολύ φιλικοί, συζητήσιμος και όχι μουντρουχοι όπως στο todos. Ότι παρέθεσα ήταν άμεσα διαθέσιμο...στο σέρβις που θα έχω σε κάνα τρίμηνο από αυτούς θα παραγγείλω , ελπίζω να έχουν όλα όσα θα χρειαστώ. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του todos, οπου παρόλο που δινανε δώρο ένα αρωματικό για αγορές πάνω από 30€ , δεν μου το έδωσαν ποτέ παρόλο που οι παραγγελίες ήταν γύρω στα 80-100, όχι βέβαια ότι κολλάω στο θέμα όπου το πιθανότερο ήταν νά μην το χρησιμοποιήσω ποτέ, για αυτο και δεν τους έλεγα τίποτα, αλλά το θέμα ήταν όλη συμπεριφορά τους που δεν μου άρεσε. Είχαν περάσει 2εβδομαδες και δεν είχα ενημερώσει καμμία για την παραγγελία παρόλο που τα χρήματα τα πήραν προκαταβολικά και δεν ζήτησαν καν ένα συγνώμη. Για αυτό τέλος το todos απο μενα. 1
1988panos2171 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Βασικά μόνο λάδια θέλω να παραγγείλω αλλά φοβάμαι την αξιοπιστία τους πλέον. Ενώ ο δεύτερος ασχολείται αποκλειστικά με αυτό οπότε όσο να ναι εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα