Προς το περιεχόμενο

antallaktikaonline.gr Γνώμες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kage είπε

Δεν παιζουν σε ολα τα καταστηματα κοιταξα στα παραπανω σιτε και χει αρκετα b class

Αλλο stark jpgroup fae swag colorstat και αλλο first class τυπου bosch hella magnetti

Το ολο σκηνικο ξεκινησε γιατι πιθανολογουν οτι οντως εβαλαν καποια μλκ κ βγαζει temporary error...

Μάλλον δεν ψάχνεις σωστά, αν θέλεις πχ Hella ψάξε το με τον δικό της κωδικό, 6PT 009 107-141

https://www.onparts.gr/aisthitires-hella-6pt009107141.html

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γεια σας μαγκες! θα απαντησω και εγω για το todos, απο διπλη προσωπικη εμπειρια.. ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ................. πολυ περιληπτικα: την πρωτη φορα αλλα παρηγγειλα αλλα μου εστειλαν και μου ηρθαν και καθηστεριμενα.. την δευτ. φορα παρηγγειλα κατι φαναρια για το bmw μου απο το site τους και μιλησαμε και ΤΗΦΩΝΙΚΩΣ για σιγουρια.. (με αναγκασε) να του προπληρωσω ολο το ποσο και τα μεταφορικα ενω ειχε αντικαταβολη και μου ειπε οτι θα τα εχω σε 1 εβδομαδα περιπου... περασε 1 μηνας και τπτ.. δεν ηξεραν που ειναι, ποσο καιρο θα κανουν να μου ερθουν.. μεσα σε αυτο το μηνα τους ειχα παρει τηλ τουλαχιστον 15 φορες και καθε φορα μου ελεγαν διαφορετικα πραγματα ο καθενας... ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.. αναγκαστηκα να ακυρωσω την παραγγελια μετα απο πολυ κοπο και φανταστειτε δεν ηθελαν να μου επιστρεψουν τα χρηματα μου.. με πηγαιναν απο εβδομαδα σε εβδομαδα και ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ για καλη μου τυχη ειχα πληρωσει μεσω paypal και επικοινωνησα με την paypal και λυθηκε το προβλημα και πηρα τα χρηματα μου πισω... πραγματικα μακρια απο αυτους ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες μπορει να με ρωτησει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, eklektos13 είπε

γεια σας μαγκες! θα απαντησω και εγω για το todos, απο διπλη προσωπικη εμπειρια.. ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ................. πολυ περιληπτικα: την πρωτη φορα αλλα παρηγγειλα αλλα μου εστειλαν και μου ηρθαν και καθηστεριμενα.. την δευτ. φορα παρηγγειλα κατι φαναρια για το bmw μου απο το site τους και μιλησαμε και ΤΗΦΩΝΙΚΩΣ για σιγουρια.. (με αναγκασε) να του προπληρωσω ολο το ποσο και τα μεταφορικα ενω ειχε αντικαταβολη και μου ειπε οτι θα τα εχω σε 1 εβδομαδα περιπου... περασε 1 μηνας και τπτ.. δεν ηξεραν που ειναι, ποσο καιρο θα κανουν να μου ερθουν.. μεσα σε αυτο το μηνα τους ειχα παρει τηλ τουλαχιστον 15 φορες και καθε φορα μου ελεγαν διαφορετικα πραγματα ο καθενας... ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.. αναγκαστηκα να ακυρωσω την παραγγελια μετα απο πολυ κοπο και φανταστειτε δεν ηθελαν να μου επιστρεψουν τα χρηματα μου.. με πηγαιναν απο εβδομαδα σε εβδομαδα και ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ για καλη μου τυχη ειχα πληρωσει μεσω paypal και επικοινωνησα με την paypal και λυθηκε το προβλημα και πηρα τα χρηματα μου πισω... πραγματικα μακρια απο αυτους ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες μπορει να με ρωτησει!

Είναι εμπειρος. Παντως τον παραδέχομαι για την ικανότητα του. Ουτε καν αποδειξη δεν είχε κόψει. Και οσο το έψαξα μου ειπαν οτι δε μπορεις να του κανεις τιποτα ακομα και αν δε σου κοψει αποδειξη παρότι ειχε πληρωθει ηλεκτρονικά. Εγω τον παραδέχομαι παντως. Δηλαδή βγαίνει πολυ ψηλα στο google έχει καλό site και έχει και paypal παρότι εχει φάει αρκετά dispute. Μάγκας

Επεξ/σία από ParhsG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το εν λόγω έχει αλλάξει η κατάσταση. Και εμένα στην τελευταία συναλλαγή μου αν και όλα πήγαν καλά εν τελει, κάποια πράγματα με παραξένεψαν (ανεξήγητη καθυστέρηση άνευ λόγου-κ του είχα κάνει κ κατάθεση)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Μάγκας

Βασικά κατι άλλο από Μ.... Θα τον ονόμαζα αλλά οκ...

Υπάρχουν αρκετά περιστατικά δυστυχώς,και ακόμα πιο δυστυχώς ότι το μαγαζί υπάρχει και πουλάει ακόμα....

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Βασικά κατι άλλο από Μ.... Θα τον ονόμαζα αλλά οκ...

Υπάρχουν αρκετά περιστατικά δυστυχώς,και ακόμα πιο δυστυχώς ότι το μαγαζί υπάρχει και πουλάει ακόμα....

Ε προφανώς ξερει τι κανει και ξέρει οτι δε μπορει να τον αγγίξει κανεις. Αλλοι φοβουνται για τις αποδειξεις αλλα αυτος ξερει που τον παιρνει να μη κοβει πχ γιατι ξερει οτι δε μπορεις να του κανεις τιποτα. Οπως επισης μπορει να σου φέρει αλλα πραγματα και δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα  και δε νομιζω καποιος θα εκανε δικαστηριο για να αποδειξει οτι αυτο που σου εστειλε ειναι διαφορετικο με ειδικο πραγματογνώμονα κτλ. Γιατι πχ μπορει να παρεις επωνυμο φιλτρο λαδιου σου δινει αλλο κινεζικο και σου λεει αυτο ειναι απλα τα παιρνω μαζικα μετά αντε βγάλε ακρη. Δε μπορει κανεις να σε βοηθησει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτό το κατάστημα δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει ακριβώς. Η εικόνα που μου έδωσαν στις συναλλαγές είναι ότι η οργάνωση της αποθήκης είναι επιεικώς για τον π......

Την 1η φορά, πριν γίνουν todos παραγγέλνω λάδια, έρχονται άμεσα και την επόμενη βδομάδα μου ξαναστέλνουν την ίδια ακριβώς παραγγελία την οποία και τους γύρισα. Την επόμενη φορά παρήγγειλα πάλι κάτι φίλτρα. Βάζω παραλαβή από κατάστημα, πάω από εκεί και ήταν κλειστοί. Τους παίρνω τηλ. την επόμενη και τους λέω να τα στείλουν, επί τόπου καταθέτω τα μεταφορικά και στέλνω επιβεβαίωση όπως συνεννοηθήκαμε. Από κει και πέρα επί 3 βδομάδες ήμασταν στα τηλέφωνα, συνεχώς άλλο άτομο έβγαινε και του εξηγούσα από την αρχή το όλο σκηνικό. Την τελευταία φορά με πήραν οι ίδιοι και μου είπαν ότι η παραγγελία είναι έτοιμη και μπορώ να περάσω να την παραλάβω :lol: πάλι από την αρχή του εξήγησα ότι αυτή η ιστορία πάει σχεδόν ένα μήνα και επιτέλους εκείνη την ώρα αξιώθηκαν να τη στείλουν οπότε την επόμενη είχα τα πράγματα. Την τελευταία φορά όλα κύλησαν ομαλά εκτός από τη λάθος γεύση αρωματικού που βάλαν στην παραγγελία  😛

Πάντως με την παλιά επωνυμία (all tyres αν θυμάμαι καλά) ήταν στο skroutz και είχαν κάκιστες κριτικές. Βγήκαν από εκεί, αλλάξαν όνομα και τώρα μοστράρουν τις εξιαρετικές κριτικές στη σελίδα τους. Γενικά οι τιμές τους είναι πολύ καλές σε σχέση με τον ανταγωνισμό οπότε για κάποιον που δε πολυβιάζεται σε αναλώσιμα είναι καλή περίπτωση.

Επεξ/σία από 1988panos2171
Δημοσ.

ας κραξω κι εγω λιγο..

εμπειρια απο todos.gr που ξανα αναφερθηκε

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

αλλα

συνηθως μου ερχονται χωρις τιμολογιο μεσα και περνω τηλ και κλαιγομαι για να μου το κοψουν να το περασω στα εξοδα μου

στην αποθηκη τους πρεπει να ειναι τελειως ανοργανωτοι... εχω κανει απειρες παραγγελιες απο εκει ... μερικα περιστατικα... παραγγελνω 3 μπουζι συγκεκριμενα και στελνουν 4 :P  , παραγγελνω μουφα υαλοκαθαριστηρες του 4 ευρου και μου στελνουν την ιδια μαρκα τους σιλικονουχους aero που κανανε 15 ο ενας :P , παραγγελνω μεγαλη παραγγελια, λειπουν 2-3 φιλτρα που ειχα παραγγειλει (τα εφεραν μετα απο μερικες μερες σε αλλη παραγγελια για να μην μου αργησει η παραγγελια μου - τους τιμαει αυτο-) και αντι των φιλτρων που παρειγγειλα ειχαν βαλει μεσα ενα φιλτρο που ουτε που το ξερω, και μετα απο γκουγκλαρισμα ειδα οτι κανει για σμαρτακι του 2006 (????) :P

κατα τα αλλα ψωνιζω παντα απο εκει, γιατι εχει καλες τιμες, δινει δωρο αρωματικο, και δινει και δωρο ενιοτε οτι καπνισει στον αποθηκαριο εκεινη την ημερα

Υ.Γ. Πωλειται φιλτρο λαδιου για σμαρτ, τιμη συζητησιμη :P

παντως σοβαρα θα ξανα προτιμηθουν... ειναι λιγο ανοργανωτοι- αλλα εμενα μου βγαινει σε καλο- :P  ομως

4λιτρο λαδι αραλ που το περνω απο todos 25 ευρω το 4λιτρο το βρισκεις στα συνεργεια 12 ευρω το λιτρο...

Δημοσ.

Έχω αγοράσει και εγώ από todos αρκετές φορές, απλά αναρωτιέμαι αν τα προϊόντα είναι όντως γνήσια. Ειδικά τα λάδια που μερικά είναι σε τιμές χώμα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Έχω αγοράσει και εγώ από todos αρκετές φορές, απλά αναρωτιέμαι αν τα προϊόντα είναι όντως γνήσια. Ειδικά τα λάδια που μερικά είναι σε τιμές χώμα.

η εμπειρια μου με λαδια λεει πως μαλλον γνησια ειναι... εχω παρει αρκετα βαρελια (σε μικρες ποσοτητες) aral και castrol χωρις προβλημα... ολα σφραγισμενα και με αυτοκολλητα γνησιοτητας

Δημοσ.

Αυτό άρχισα να το σκέφτομαι κι εγώ για τα λάδια γιατί σιγά σιγά θα χρειαστώ και τα βρίσκω σε απίστευτα καλή τιμή. Πάντως και τα προηγούμενα που πήρα δείχνανε γνήσια αλλά να πω την αλήθεια δε μπορώ να το καταλάβω από τη συσκευασία. Άλλωστε τα μαιμού είναι πολύ καλά αντίγραφα.

Δημοσ.

Τώρα που το θυμήθηκα σε περσινή μου παραγγελία για αναλώσιμα σέρβις απο todos όταν παρέλαβα το πακέτο με τα ανταλλακτικά το φίλτρο καμπινας είχε έρθει ανοιγμένο και στραπατσαρισμενο καθώς και μέσα στο κουτί υπήρχαν τουλάχιστον 3 γοπες από τσιγάρα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω αλλά δεν έβγαζα άκρη και βαρέθηκα να ασχοληθώ περαιτέρω μιας και το κόστος ήταν μικρό.

Δημοσ.

Παραγγελία 1 Αυγούστου από todos αξίας περίπου 300 ευρώ:

Παραλαβή 12 ημέρες (όχι εργάσιμες) από την παραγγελία.

Έλειπαν 2 από τα προϊόντα, ενώ όλα μα όλα τα ανταλλακτικά ήταν διαφορετικής εταιρίας από αυτά που παρέγγειλα. Σε 3 περιπτώσεις, η μάρκα που μου στείλανε δεν υπάρχει καν στην ιστοσελίδα τους. Στην τύχη να πετάγανε στην κούτα, ένα θα το πετυχαίνανε. Δεν με ενημερώσανε σε καμία φάση της παραγγελίας πως η συγκεκριμένη μάρκα ανταλλακτικού δεν υπάρχει κι αν θέλω να αντικατασταθεί με μία κάποια άλλη. Και φυσικά καμία ενημέρωση για κάποια διαφορά στην τιμή. Με μία σύγκριση προιόντων που έκανα με τα υπόλοιπα online καταστήματα, οι μάρκες που μου στείλανε είναι αρκετά φθηνότερες από αυτές που παρέγγειλα σε σύγκριση με τις άλλες και του ίδιου προιόντος. 

Αναμένω να δω την ποιότητα της εξυπηρέτησής τους, καθώς εχθές και σήμερα δεν απαντά κάποιος στα τηλέφωνα, μάλλον να το έχουν κλείσει για τις διακοπές του 15 Αύγουστου.

Θα επανέλθω μετά την επικοινωνία ώστε να μπορεί να γίνει μία σφαιρική κριτική.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, NickTheGreek είπε

Παραγγελία 1 Αυγούστου από todos αξίας περίπου 300 ευρώ:

Παραλαβή 12 ημέρες (όχι εργάσιμες) από την παραγγελία.

Έλειπαν 2 από τα προϊόντα, ενώ όλα μα όλα τα ανταλλακτικά ήταν διαφορετικής εταιρίας από αυτά που παρέγγειλα. Σε 3 περιπτώσεις, η μάρκα που μου στείλανε δεν υπάρχει καν στην ιστοσελίδα τους. Στην τύχη να πετάγανε στην κούτα, ένα θα το πετυχαίνανε. Δεν με ενημερώσανε σε καμία φάση της παραγγελίας πως η συγκεκριμένη μάρκα ανταλλακτικού δεν υπάρχει κι αν θέλω να αντικατασταθεί με μία κάποια άλλη. Και φυσικά καμία ενημέρωση για κάποια διαφορά στην τιμή. Με μία σύγκριση προιόντων που έκανα με τα υπόλοιπα online καταστήματα, οι μάρκες που μου στείλανε είναι αρκετά φθηνότερες από αυτές που παρέγγειλα σε σύγκριση με τις άλλες και του ίδιου προιόντος. 

Αναμένω να δω την ποιότητα της εξυπηρέτησής τους, καθώς εχθές και σήμερα δεν απαντά κάποιος στα τηλέφωνα, μάλλον να το έχουν κλείσει για τις διακοπές του 15 Αύγουστου.

Θα επανέλθω μετά την επικοινωνία ώστε να μπορεί να γίνει μία σφαιρική κριτική.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

τι μαρκες ανταλλακτικα σου στειλανε και τι ειχες παραγγειλει τυπε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...