Doubt Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, blackraven είπε Για ακριβά ανταλλακτικά που δεν είσαι σίγουρος ανοίγεις το chat δίνεις αριθμό πλαισίου στον υπάλληλο και είσαι κομπλέ. Κι εγώ ο απλός χρήστης που να το ξέρω αυτό; υπάρχουν οδηγίες; και γιατί μου γράφουν προτεινόμενο πρώτο πρώτο το λάθος; κι όχι ένα μόνο, τα μισά λάθος ήταν. Όταν κατάλαβα πιο είναι το σωστό το πήρα από εδώ (Μοσχάτο), ίδια τιμή με το Γερμανό μου βγήκε.
topaz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Εχω κάνει παραγγελίες από το συγκεκριμένο μαγαζί, εξαιρετικές τιμες, τα πράγματα ήταν σωστά, απλά έκαναν 3 βδομάδες να τα στείλουν - εν μέσω κορωνοιου όμως-. Γενικά αν είναι να ξαναπαραγγείλω απ αυτούς θα έχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι θα αργήσουν να έρθουν τα πράγματα.
ulb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, blackraven είπε Έχω ψωνίσει δεκάδες φορές απο εκεί και σου λέω πως έχεις εντελώς λάθος νοοτροπία. Οι αποθήκες τους είναι σε πολλές πόλεις στην Γερμανία οπότε βλέπεις εσύ τώρα κάτι διαθέσιμο ενώ 5 λεπτά πρίν πήγε κάποιος έσκασε μια παραγγελία 50 τεμάχια και τους σκούπισε το απόθεμα. Το μαγαζί δεν θα σε αφήσει ακάλυπτο,παρήγγειλες ΚΥΒ δεν έχει αλλά δεν θα σου στήλει μάρκα Μήτσος ή τσινγκ τσόνγκ θα σου στήλει εξίσου επώνυμο προιόν και μάλιστα το αμέσως πιο ακριβό απο αυτό που επέλεξες και έχει σε απόθεμα. Το πρόβλημα να αποθηκεύσουν την παραγγελία σου ποιό ακριβώς είναι τα προσωπικά σου δεδομένα;Μα ΗΔΗ τα έδωσες ο ίδιος!!! Αγορές απο ελληνικό κατάστημα έχεις κάνει; Να θέλω να επιστρέψω αχρησιμοποίητη κλειδαριά αυτοκινήτου και να ζητάω με χασούρα δική μου όχι χρήματα πίσω αλλά λάδια και να μου λένε πως η κλειδαριά πρέπει να πάει πίσω στο εργοστάσιο ώστε να ελεγθεί αν όντως είναι αχρησιμοποίητη!!! Βγάζεις πολύ βιαστικά συμπεράσματα για ένα πραγματικά σοβαρό μαγαζί,ο φούστης ο Γερμανός είναι πολύ μπροστά και πίστεψε με δεν θα σε κοροιδέψει προιόν καλύτερο θα σου στήλει αν δεν έχει αυτό που θές ακριβώς επειδή θέλει να επιστρέψεις. Πάμε πάλι γιατί μάλλον κάποιος μάλλον δεν κατανόησε τι διάβασε. Το αν τους σκούπισε κάποιος το απόθεμα όπως λέτε δεν με αφορά. Είναι δικό τους πρόβλημα να ενημερώσουν την σελίδα τους στην ώρα τους και να ενημερώσουν τον πελάτη. Μαντέψτε, κανένα από τα δύο απολύτως δεν έκαναν! Ακόμα και τώρα, μιάμιση μέρα μετά το προϊόν βγαίνει "Σε απόθεμα" και μάλιστα με ενημέρωσαν δύο διαφορετικοί υπάλληλοι τους ότι είναι "Σε απόθεμα" πριν μερικές ώρες, μετά το πέρας ακύρωσης της παραγγελίας δηλαδή! Δεύτερον ΔΕΝ παρήγγειλα KYB. Παρήγγειλα MONROE και χωρίς την ενημέρωση και την έγκριση μου τροποποιήσαν την παραγγελία επειδή δεν είχαν διαθέσιμο το προϊόν που ζήτησα. Απολύτως λογικό να φανταστώ εε; Θα ήθελα να δω τι θα γινόταν αν το έκανε ελληνικό κατάστημα αυτό! Επίσης έγραψα κάπου ότι με πειράχτηκα που αποθήκευσαν την παραγγελία μου; Και τέλος δεν αντικατέστησαν το προϊόν με το αμέσως πιο ακριβό όπως λέτε αλλά με το αμέσως πιο φθηνό. Edit: Επίσης τα χρήματα τα είχαν δεσμεύσει, για ποιο λόγο τα τράβηξαν δεν τα αποδέσμευσαν από την στιγμή που το προϊόν δεν ήταν διαθέσιμο; Μήπως για να ταλαιπωρήσουν τον καταναλωτή ένα παραπάνω και να τον προτρέψουν να επιλέξει κάτι άλλο από αυτούς αντί να επιλέξει κάποιο άλλο κατάστημα; ... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από ulb 1
Achilap Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα 3 φορές με πολύ καλεσ Τιμές μπορώ να πω. τις 2 πρώτες φορές δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός του 10ημερου που έκαναν να έρθουν. Την τελευταία φορά που πήρα, το ένα λάδι είχε σπάσει και έχασε 200 γραμμάρια . Επικοινώνησα με το chat τους έστειλα φωτό από το σπασμένο λάδι κ είπαν θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας να το ελέγξουμε. Η απάντηση που πήρα ήταν: η αποζημίωση σας θα είναι 2 ευρώ για το λάδι που λείπει. Εντάξει έβαλα τα γέλια κ το έκλεισα. Εννοειται ότι δεν πρόκειται να ξανά αγοράσω από εκεί. Θα προτιμήσω να τα πάρω από εγώ έστω αν είναι κ λίγο ακριβότερα. 1
konc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Άλλος ένας που δεν είχε ιδέα για autodoc και ψάχνοντας έπεσε στο thread Δυστυχώς έπεσα μέσα στον Αύγουστο που το συνεργείο μου και πολλά καταστήματα ανταλλακτικών ήταν κλειστά. Αναγκαστικά έγινε η παραγγελία και μετά από 17 μέρες το tracking δείχνει το προιόν ακόμα στη Γερμανία. Το αμάξι ακίνητο τόσο καιρό, να δω και τι θα έρθει με αυτά που διάβασα εδώ. Πρώτη και τελευταία φορά.
Doubt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Για βιαστικές αγορές δεν ενδείκνυται με τίποτα. 7 εργάσιμες το λιγότερο κάνουν να έρθουν, οδικώς από Γερμανία.
konc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, Doubt είπε Για βιαστικές αγορές δεν ενδείκνυται με τίποτα. 7 εργάσιμες το λιγότερο κάνουν να έρθουν, οδικώς από Γερμανία. το κακό είναι ότι βρίσκομαι στις 17...
siomitos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Πριν απο καμια 10 μερες εβαλά μια παραγγελία στο Autodoc. (Φαναρια εμπρός HELLA και φλάς) Μέσα σε 8 ημέρες περιλαμβανομένου του Σ/Κ τα πρ'άγματα ήρθαν κανονικά χωρίς λάθη και όπωςς ακριβώς ήταν στην περιγραφή τους.. Διάβασα αρκετά σχόλια εδώ στο forum για καθηστερήσεις κτλ, αλλά ειναι η 2η παραγγελία που έχω κάνει και όλα πήγαν άψογα.. Καλή συνέχεια σε όλους.
achilles_g_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Τελικά ποιο κατάστημα είναι πιο αξιόπιστο?
nikolis2000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 εγω σε σερβις που εκανα (λαδια , φιλτρο λαδιου , βενζινης , καμπινας , μπουζια , μπουζοκαλωδια) τον αυγουστο στο δικο μου και πατερα μου (cinquecento , carina e) ειδα τιμες σε αυτα τα 2 σαιτ και επειδη εχω ακουσει αρκετα πηγα σε εδω τοπικο μαγαζι και τα πηρα 2ε πιο ακριβα συνολικα. Χωρις τα μεταφορικα αρα θα μου ερχοταν πιο ακριβα ονλαιν. και τα ειχαν ολα ετοιμα πλην ενος φιλτρου βενζινης που το πηρα την αλλη μερα. Τοσα χρονια ονλαιν αγορες πρωτη φορα να βλεπω τετοια σχεση τιμων. παντως που τα ειχα ψαξει και απο αλλου ακουω (και απο ξενα φορουμ) μικτες γνωμες
_ANDREAS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δυστυχώς την πάτησα και εγώ! παρήγγειλα πολλαπλασιαστές και μου έστειλαν άλλη μάρκα από αυτό που πλήρωσα . Διαβάζοντας αυτό το νήμα κατάλαβα ότι είναι τακτική τους. Κλασικοί γερμανοί απατεώνες. Ντρέπομαι που παρήγγειλα από γερμανική εταιρεία αλλά το έκανα γιατί θα γλύτωνα 40 ευρώ σε σχέση με την Ελληνική αγορά, αλλά τώρα κατάλαβα την τακτική τους και γιατί είχαν πιο φθηνές τιμές ! Σου στέλνουν κινεζίλες χωρίς καμία ενημέρωση . Μακριά από το antallaktikaonline .Η απόδειξη γράφει autodoc . Θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω τι θα μου πουν και να δω τι θα κάνουν στην πραγματικότητα .
siomitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Στις 14/1/2021 στις 8:31 ΠΜ, _ANDREAS είπε Δυστυχώς την πάτησα και εγώ! παρήγγειλα πολλαπλασιαστές και μου έστειλαν άλλη μάρκα από αυτό που πλήρωσα . Διαβάζοντας αυτό το νήμα κατάλαβα ότι είναι τακτική τους. Κλασικοί γερμανοί απατεώνες. Ντρέπομαι που παρήγγειλα από γερμανική εταιρεία αλλά το έκανα γιατί θα γλύτωνα 40 ευρώ σε σχέση με την Ελληνική αγορά, αλλά τώρα κατάλαβα την τακτική τους και γιατί είχαν πιο φθηνές τιμές ! Σου στέλνουν κινεζίλες χωρίς καμία ενημέρωση . Μακριά από το antallaktikaonline .Η απόδειξη γράφει autodoc . Θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω τι θα μου πουν και να δω τι θα κάνουν στην πραγματικότητα . Αυτό που παρατήρησα και από άλλα παιδιά εδώ είναι οτι έχουν σαν τακτική να βάζουν στο καλάθι μας προιόντα άλλης μάρκας αν δεν υπάρχουν αυτά που παραγγείλαμε. Εγώ στα φανάρια έγραψα ότι θέλω μόνο τα HELLA και αν δεν υπάρχουν να μου επιστρέψουν τα χρήματα.. Με κάλεσε υπάλληλος (μιλούσε ελληνικά) και του το ανέφερα πάλι. Με επιβεβαίωσε οτι αν δεν υπήρχαν τα HELLA θα γινόταν refund το ποσό στο Paypal.. PAYPAL μόνο! Ποτέ κάρτα ή άλλος τρόπος πληρωμής σε αυτά τα καταστήματα.
QuantumWanderer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Επιχείρησα να πάρω κάποια υλικά από αυτό το κατάστημα, βλέποντας ότι είναι μια ελληνική μετάφραση γερμανικού καταστήματος. Ενώ προτιμώ να παίρνω πάντα από εγγυημένα καταστήματα, αυτή τη φορά επιχείρησα από το antallaktikaonline.gr , επειδή δεν υπήρχε ένα σοβαρό διαδικτυακό στην Ελλάδα, για εξαρτήματα αυτοκινήτου. Όλα όσα παρήγγειλα, έγραφαν ρητά άμεσα διαθέσιμα και στις οδηγίες ότι τα άμεσα διαθέσιμα φεύγουν εντός 1 ημέρας. Λίγες μέρες μετά, δεν είχα καμία ενημέρωση. Ζήτησα ακύρωση της παραγγελίας για αθέτηση αναγραφόμενων όρων, όπως και απαίτησα άμεση επιστροφή χρημάτων για να μην προχωρήσω σε καταγγελία σε όλους τους ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς καταναλωτών. Μού επιστράφηκε άμεσα το ποσό στην πιστωτική κάρτα. Συμπέρασμα: άλλη μια περίπτωση γερμανών απατεώνων. ΜΑΚΡΙΑ. Κατά την άποψή μου ως καταναλωτή, πρέπει να φάνε σειρά καταγγελιών και να αρθεί η άδεια δραστηροποίησης με gr domain. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από kostasgr78
meletis_m Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, kostasgr78 είπε Επιχείρησα να πάρω κάποια υλικά από αυτό το κατάστημα, βλέποντας ότι είναι μια ελληνική μετάφραση γερμανικού καταστήματος. Ενώ προτιμώ να παίρνω πάντα από εγγυημένα καταστήματα, αυτή τη φορά επιχείρησα από το antallaktikaonline.gr , επειδή δεν υπήρχε ένα σοβαρό διαδικτυακό στην Ελλάδα, για εξαρτήματα αυτοκινήτου. Όλα όσα παρήγγειλα, έγραφαν ρητά άμεσα διαθέσιμα και στις οδηγίες ότι τα άμεσα διαθέσιμα φεύγουν εντός 1 ημέρας. Λίγες μέρες μετά, δεν είχα καμία ενημέρωση. Ζήτησα ακύρωση της παραγγελίας για αθέτηση αναγραφόμενων όρων, όπως και απαίτησα άμεση επιστροφή χρημάτων για να μην προχωρήσω σε καταγγελία σε όλους ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς καταναλωτών. Μού επιστράφηκε άμεσα το ποσό στην πιστωτική κάρτα. Συμπέρασμα: άλλη μια περίπτωση γερμανών απατεώνων. ΜΑΚΡΙΑ. Κατά την άποψή μου ως καταναλωτή, πρέπει να φάνε σειρά καταγγελιών και να αρθεί η άδεια δραστηροποίησης με gr domain. Τι ακριβώς ανταλλακτικά αγόρασες ; Από όσο ξέρω είναι το ίδιο με το Autodoc . Προσωπικά ούτε ο ίδιος έχω ψωνίσει, οι απόψεις διίστανται πάντως .
QuantumWanderer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 39 λεπτά πριν, meletis_m είπε Τι ακριβώς ανταλλακτικά αγόρασες ; Από όσο ξέρω είναι το ίδιο με το Autodoc . Προσωπικά ούτε ο ίδιος έχω ψωνίσει, οι απόψεις διίστανται πάντως . Φίλτρα καμπίνας, υαλοκαθαριστήρες, και άλλα παρόμοια, όχι σπάνια. Απλά είναι αναξιόπιστοι για μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα