nomikarios25 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Κάτοχος meizu pro 5.Εχοντας το μικρόβιο της αλλαγής σκέφτομαι για επόμενο κινητό το s7 edge μιας και ακόμη και τώρα είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό του 2016.O δισταγμός μου έγκειται στο touchwiz.Έπιασα ένα s7 edge τις προάλλες και μου φάνηκε δυσκοίλιο.Είναι τόσο αστραπιαίο το pro 5 που δεν θέλω να κάνω υποβάθμιση στον συγκεκριμένο τομέα.Eίχε κάποιος και τα 2 ?η έστω τα έχει δοκιμάσει και τα 2 να μου πεί την άποψη του πάνω στο θέμα?ευχαριστώ.
stelios18120 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Φίλε μου είναι κορυφαίο κινητό από όλες τις απόψεις Βέβαια καλό και το pro5 που έχεις. Ή απόφαση δική σου. (Εγώ πχ θα το αλλαζα επειδή μ αρέσει πολύ ή κάμερα του s7 edge)
ziaba Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Κάτοχος meizu pro 5.Εχοντας το μικρόβιο της αλλαγής σκέφτομαι για επόμενο κινητό το s7 edge μιας και ακόμη και τώρα είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό του 2016.O δισταγμός μου έγκειται στο touchwiz.Έπιασα ένα s7 edge τις προάλλες και μου φάνηκε δυσκοίλιο.Είναι τόσο αστραπιαίο το pro 5 που δεν θέλω να κάνω υποβάθμιση στον συγκεκριμένο τομέα.Eίχε κάποιος και τα 2 ?η έστω τα έχει δοκιμάσει και τα 2 να μου πεί την άποψη του πάνω στο θέμα?ευχαριστώ. βάλε τον launcher απ το flyme στο edge θα χει ίδιο περιβάλλον με το meizu, το s7 είναι ανώτερο απ το 5 pro σε όλα έκτος ήχου στα ακουστικά.... οι συσκευές άπλα δεν συγκρίνονται
nomikarios25 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Φίλε μου είναι κορυφαίο κινητό από όλες τις απόψεις Βέβαια καλό και το pro5 που έχεις. Ή απόφαση δική σου. (Εγώ πχ θα το αλλαζα επειδή μ αρέσει πολύ ή κάμερα του s7 edge) φίλε μου σε ευχαριστώ που απάντησες.προφανώς και είναι κορυφαίο το edge.η απορία μου έγκειται στο δυσκοίλιο λειτοθργικό του. βάλε τον launcher απ το flyme στο edge θα χει ίδιο περιβάλλον με το meizu, το s7 είναι ανώτερο απ το 5 pro σε όλα έκτος ήχου στα ακουστικά.... οι συσκευές άπλα δεν συγκρίνονται φυσικά και δεν συγκρίνονται.εμένα η βασική μου απορία έχει να κάνει με το κατά πόσο θα έχω την ίδια αστραπιαία και smooth εμπειρία που έχω με το pro 5. 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ε εντάξει δεν νομίζω να απογοητευτεις κιόλας Είναι γρήγορο,τωρα αν δεν είναι και τόσο smooth όσο το pro5 απλά καθεσε στο ήδη υπάρχων κινητό σου.
nomikarios25 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ε εντάξει δεν νομίζω να απογοητευτεις κιόλας Είναι γρήγορο,τωρα αν δεν είναι και τόσο smooth όσο το pro5 απλά καθεσε στο ήδη υπάρχων κινητό σου. κοίτα να δείς.ξέρουμε όλοι ότι το s7 edge σε θέμα οθόνης,κάμερας και πολλών ακόμη είναι κορυφή.τι γίνεται όμως σε καθημερινή χρήση?προσωπικά επειδή εμπιστεύομαι τα μάτια μου το έπιασα προχ8ές από ένα παιδί στο γυμναστήριο και μου φάνηκε αργό.ίσως φταίει που το pro 5 είναι αστραπιαίο σε άνοιγμα εφαρμογών.
stelios18120 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ε εντάξει αφού είναι κορυφαίο σε πολλούς τομεις,το να "αργεί" 1-2-3ms σε άνοιγμα μιας εφαρμογής κάνε και εσύ μία υποχώρηση Θα κερδίσεις σε πολλούς αλλους τομείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα