soik85 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Παντως ειλικρινα.....ανεξαρτητως του τι θα γινει θελω να δω τι θα κανουν μολις δουν τις παραγγελιες!!!! Αν δεν τα στειλουν οι τυποι ειναι για χιλιαδες αρνητικες στο σκρουτζ......να κλεισουν πριν καν ανοιξουν!!! Το εχουν αφησει τοσες ωρες και απο οτι καταλαβαινω εχουν σκοπο να το αφησουν και σημερα....για να παρουν τηλεφωνο αυριο να μας πουν συγνωμη παιδια λαθος!!! Δεν ειναι στο skroutz
Red21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Mια χαρα υπαρχει!!! Παλι τα ιδια!!! Κανονικοτατα ειναι στον τσιγκουνη!!!
soik85 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Παλι τα ιδια!!! Κανονικοτατα ειναι στον τσιγκουνη!!! το κινητό λέω. Δεν νομίζω να δεχτεί το skroutz για προιον που δεν εχει στον κατάλογο του. Το χα πάθει με αλλο μαγαζι
ronnie79 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αποκλείεται να μην τους έρχεται mail με κάθε παραγγελία που γίνεται. Εδω ελέγχουμε εμείς συνεχώς τα mail.
sodom13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πόσα να έχουν 20-30; παραπάνω δεν νομίζω. και πολλά λές.εγώ έβαλα παραλαβή από κατάστημα αφού με βολεύει, για να τους τα χώσω από κοντά. και γω πιστεύω πιθανότητα να παραλάβουμε κάτω από 10% 1
ptsoros7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Το παράγγειλα μόλις τώρα και εγώ. Άντε να δούμε πόσο θα γελάσουμε αύριο.
Salvation81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Παντως ειλικρινα.....ανεξαρτητως του τι θα γινει θελω να δω τι θα κανουν μολις δουν τις παραγγελιες!!!! Αν δεν τα στειλουν οι τυποι ειναι για χιλιαδες αρνητικες στο σκρουτζ......να κλεισουν πριν καν ανοιξουν!!! Το εχουν αφησει τοσες ωρες και απο οτι καταλαβαινω εχουν σκοπο να το αφησουν και σημερα....για να παρουν τηλεφωνο αυριο να μας πουν συγνωμη παιδια λαθος!!! Σιγα μην παρουν καμια 300αρια τηλεφωνα....Mass Cancellation Email
touristas1985 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Παιδια μολις παρελαβα!! Μου το φερε ο μαγαζατορας γιατι ημουν στον δρομο του οπως πηγαινε στην ταβερνα 4
BACK12345 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Έκανα και γω μία παραγγελία και θα δούμε από αυτό τι θα γίνει
a16 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Το είδα από το πρώτο ποστ το θέμα και δεν έκανα παραγγελία γιατί έφαγα ένα άκυρο με ένα tplink τις προαλλες από άλλο μαγαζί βέβαια.. Αλλά μιας και μαζευτηκαμε τόσοι ε είπα τι ψυχή έχει ένα άκυρο ακόμη
AntiCambeR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Επειδή θέλω να αλλάξω το παλιό κινητό και για να σας συμπαρασταθώ το παρήγγειλα. Εχω κρατήσει μερικά screenshots γιατί μπορεί να πέσουν μηνννννύσεις!!!
touristas1985 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αν δειτε το email λεει Η κατάσταση της παραγγελίας σας είναι Επιβεβαιωμένο από τον αγοραστή Δευτερα θα εχει Η κατασταση της παραγγελιας σας ειναι τον μπ@@€λο απο τον πωλητη Το οτι υπαρχει τετοια κατασταση τς λεει ολα για για ακυρο πανηγυρικο που θα φαμε
Questioner Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Είπα σε ένα φίλο που είχε σκοπό να πάρει το RMN3PRO και χτύπησε αυτό. Οπότε έχω εκ του ασφαλούς διασκέδαση.
Razor_7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δύσκολη μέρα η χθεσινή Red21 (λόγω αβαταρ) Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και με τη νίκη αύριο.(Έριξα κι εγώ μια παραγγελία) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα