Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν άντεξα και εγώ και τσίμπησα το 1ΤΒ πακέτο FIFA 17 + 2 GAMES στις 280 λίρες.  Μαζί έβαλα και το battlefield 1 που το κυνηγούσα καιρό στις 39 λίρες. 

Συνολο 317 λίρες! 

Απλά βλέπω έχει πάλι αναμονή μιας και η παραγγελία λέει θέλει 4-6 ώρες επεξεργασία.

Με παραξένεψε ότι ζητούσε αγγλικό TK και έβαλα ένα που ξέρω, αλλά μου δείχνει ένα billing address παλαβό.

Ελπίζω να μην μπλοκάρει για αυτό!

Απλά απίστευτο κατάστημα!!!

Χθες μεσημέρι η παραγελία, σήμερα παράδοση!!!

Ουτε από Ελλαδα να αγόραζα!

Δημοσ.

Απλά απίστευτο κατάστημα!!!

Χθες μεσημέρι η παραγελία, σήμερα παράδοση!!!

Ουτε από Ελλαδα να αγόραζα!

Επισης αν δε σου κανει για οποιονδηποτε λογο, εχεις 30 μερες να ανοιξεις ticket στο ms store, ερχεται κουριερ και παραλαμβανει και σου δινουν τα χρηματα πισω... 30 μερες... απιστευτα πραγματα για ελληνικα δεδομενα.

Δημοσ.

κιεμενα γερμανια ειναι και μου γραφει παραδοση ΔΕΥΤΕΡΑ 02-12-2016.

ξερετε γιατι τετοια διαφορα σε παραδοσεις;

αλλη σε μια μερα και αλλοι σε 1 εβδομαδα;

Δημοσ.

Meanwhile at Klain's

Scheduled Delivery: Scheduled delivery information is not available at this time. Please check back later.

Last Location: Tamworth, United Kingdom, Monday, 11/28/2016  

Περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Δημοσ.

Ναι το ασπρο (ασυρματο)

Το καλωδιο ειναι για μπριζα Αγγλιας και το παιχνιδι  για download.

Ναι εννοείται οτι θα ειναι ασύρματο. Δεν υπάρχει controller για ΟΝΕ με καλώδιο. Απλα ρώτησα αν ειναι η καινούρια εκδοση του ΟΝΕ S που εχει και bluetooth...

Eγω παραλαμβάνω αυριο με την γενική ταχυδρομικη

Δημοσ.

κιεμενα γερμανια ειναι και μου γραφει παραδοση ΔΕΥΤΕΡΑ 02-12-2016.

ξερετε γιατι τετοια διαφορα σε παραδοσεις;

αλλη σε μια μερα και αλλοι σε 1 εβδομαδα;

Κάποιοι πανε με το γρήγορο και κάποιοι με απλό.

Δεν έχω καταλάβει όμως αν υπαρχουν κριτήρια για το ποια μέθοδος επιλέγεται.

Μπορεί να παίζει ρόλο και η αξία του πακέτου (το δικό μου ας πούμε έβγαινε 370 ευρώ..) ίσως καθαρά θέμα random επιλογής. 

Δημοσ.

Κάποιοι πανε με το γρήγορο και κάποιοι με απλό.

Δεν έχω καταλάβει όμως αν υπαρχουν κριτήρια για το ποια μέθοδος επιλέγεται.

Μπορεί να παίζει ρόλο και η αξία του πακέτου (το δικό μου ας πούμε έβγαινε 370 ευρώ..) ίσως καθαρά θέμα random επιλογής. 

Εχει να κανει με την αποθηκη από την οποια στελνει κάθε φορα η ms (random).

Αν στειλουν από Αγγλια προς Ελλαδα, ειτε "αργο" επιλεξεις, ειτε "γρηγορο" είναι ένα και το αυτό.

Από οποιαδήποτε άλλη αποθηκη (πχ Ολλανδια, Γερμανια κλπ), η επιλογή διαφοροποιεί το χρονο (express είναι air, standard είναι ground service).

Δημοσ.

παιδια εμενα γραφει οτι ειναι μιλανο.καποιος που εχει παραλαβει θυμαται ποσες μερες εκανε απο μλανο;

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτήν την ειδηση http://www.enternity.gr/Article/Xbox-One-Υποστήριξη-BD-R-και-BD-RE-discs/39630.html

πλεον το xbox ONE με το τελευταίο firmware update , μπορεί πλέον να αναπαράγει και εγγεγραμμένα bluray δισκάκια , ταινιες γραμμένες σε BD-R κλπ.  Επειδη το δικο μου δεν θα προλαβω να δοκιμάσω σημερα πριν το βραδακι ,υπάρχει κάποιος που το δοκίμασε Και του δούλεψε να το επιβεβαιώσει; 

Δημοσ.

μολις παρελαβα.απολυτα ευχαριστημενος  απο την αγορα.Δεδομενου οτι ο μοχλος εχει 60 ευρω, το Bundle αγοραστηκε ουσιαστικα στα 175 ευρω.καθολου ασχημα, αφου το ιδιο κοστιζει απο Ελλαδα 299 ευρω.Δε νομιζω οτι τετοια προσφορα θα παιξει τα χριστουγεννα απο Ελλαδα και ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ :)

Δημοσ.

μολις παρελαβα.απολυτα ευχαριστημενος απο την αγορα.Δεδομενου οτι ο μοχλος εχει 60 ευρω, το Bundle αγοραστηκε ουσιαστικα στα 175 ευρω.καθολου ασχημα, αφου το ιδιο κοστιζει απο Ελλαδα 299 ευρω.Δε νομιζω οτι τετοια προσφορα θα παιξει τα χριστουγεννα απο Ελλαδα και ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ :)

Τέτοια προσφορα από Ελλάδα ούτε σε 5 χρόνια. Το ps3 ακόμα το έχουν 199.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα και εγώ. Όλα μια χαρά. 

Έχει κάποιος νέα απο το engraved battery cover? Γιατί έχω την εντύπωση οτι εκείνο θα σταλεί ξεχωριστά όταν είναι έτοιμο.

edit:

Κάνει και σε εσάς τον ίδιο ήχο με το video; Ακόμα δεν έχει κάνει καλά καλά το update και το bearing ακούγεται ύποπτα πολύ.

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ! Είχα παραγγείλει την Δευτέρα στις 11μμ από το γερμανικό store(στα 275€) με standard delivery σε 4-5μέρες έλεγε (δεν επέλεξα την express +11.70€) . Έφυγε από Ολλανδία χτες τα μεσάνυχτα με UPS Express Saver και σήμερα το απόγευμα ήταν σπίτι !!!!! Ούτε 42 ώρες από το κλικ της παραγγελίας!!!

Άψογη συσκευασία σε 3 κουτιά (πήρα μαζί και το Kinect + τον adapter του)...

Μπράβο στην Microsoft για την καλύτερη προσφορά αυτής της περιόδου, μπράβο και στον TS !!! Μακάρι να είχα προλάβει και εγώ το αγγλικό store...

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ. Όλα μια χαρά. 

Έχει κάποιος νέα απο το engraved battery cover? Γιατί έχω την εντύπωση οτι εκείνο θα σταλεί ξεχωριστά όταν είναι έτοιμο.

edit:

Κάνει και σε εσάς τον ίδιο ήχο με το video; Ακόμα δεν έχει κάνει καλά καλά το update και το bearing ακούγεται ύποπτα πολύ.

Για να του το αλλαζαν του τυπα στο video με αλλο μαλλον φυσιολογικο δεν ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...