Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι παιδια , σύμφωνα με την ups αυριο θα ειναι Αθηνα. απλα εγω επειδή ειμαι κερκυρα θα παραλάβω μια μερα αργότερα τις 30

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Castle Donnington, United Kingdom

11/28/2016

6:58 P.M.

Export Scan

Tamworth, United Kingdom

11/28/2016

3:41 P.M.

Origin Scan

United Kingdom

11/27/2016

9:02 A.M.

Order Processed: Ready for UPS

Δημοσ.

Barking, United Kingdom

11/28/2016 12:24 P.M. Departure Scan   11/28/2016 7:35 A.M. Arrival Scan Tamworth, United Kingdom 11/28/2016 4:23 A.M. Departure Scan Tamworth, United Kingdom 11/27/2016 10:05 P.M. Origin Scan United Kingdom 11/27/2016 11:30 A.M.

Order Processed: Ready for UPS

με delivery date monday 02-12-2016

Δημοσ.

Το γερμανικό microsoft store έχει τώρα το 500αρι Minecraft ή Fifa17 bundle + δώρο όπου επιλέγεις ένα από: δεύτερο χειριστήριο ή παιχνίδι ή 12 μήνες gold , στα 275€ ...

https://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/DisplayProductPickerPage/offerID.57761459601/productID.5082321500

Στα μεταφορικά έχει επιλογή για standard 2-4 ημέρες δωρεάν, ή express 1-2 μέρες με +13ευρώ

Εγώ πήρα το minecraft bundle + 2o χειριστήριο με standard shipping.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη προσφορά!

Δημοσ.

Tamworth, United Kingdom 11/28/2016 10:06 P.M. Due to operating conditions, your package may be delayed. / Delivery will be rescheduled.

Awwww yeah. Καλά οχι οτι υπάρχει καμια βιασύνη αλλα κρίμα. Να ερχόταν τώρα με τον χιονιά για day off, καφέ και λιώσιμο.

Δημοσ.

Να κάνω μια «αφελή» ερώτηση σε όλους εσάς που αγοράζετε το S;

Γιατί δεν περιμένετε σε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο για το Scorpio;

Συμβατό με το S θα είναι, καλύτερο και με διαφορά θα είναι και παιχνίδια αποκλειστικά γι' αυτό θα έχει που θα εκμεταλλεύονται το νέο hardware. Βέβαια όλα αυτά είναι γεμάτα με «θα», αλλά δε νομίζω μετά από την ανακοίνωση που έκανε η Microsoft να ρισκάρει να της βγει πατάτα...

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, απλά αναρωτιέμαι αν έπρεπε να το ψάξω κι εγώ με τις προσφορές του S, αντί να περιμένω για το Scorpio παίζοντας ακόμα στο 360 μου.  

Δημοσ.

Συμβατό με το S θα είναι, καλύτερο και με διαφορά θα είναι και παιχνίδια αποκλειστικά γι' αυτό θα έχει που θα εκμεταλλεύονται το νέο hardware. Βέβαια όλα αυτά είναι γεμάτα με «θα», αλλά δε νομίζω μετά από την ανακοίνωση που έκανε η Microsoft να ρισκάρει να της βγει πατάτα...

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, απλά αναρωτιέμαι αν έπρεπε να το ψάξω κι εγώ με τις προσφορές του S, αντί να περιμένω για το Scorpio παίζοντας ακόμα στο 360 μου.  

Η τιμή του ποια θα είναι όμως; Σίγουρα δεν θα είναι 230 ευρώ.. Στην καλύτερη περίπτωση θα είναι η διπλάσια!

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος που ήθελε να κάνει απλά upgrade απο 360 έπρεπε να τσιμπήσει το fat στα 189 με το gears. Το S πέρα του λεπτού της υπόθεσης δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερα παραπάνω για το μέσο χρήστη. Όπως είπες το scorpio θα βγεί σε ένα χρόνο, όχι σε ένα μήνα. Και σίγουρα το launch price του θα είναι σημαντικό, δε θα ακουμπιέται ιδιαίτερα στο πρώτο διάστημα. Οπότε μιλάμε για ένα ρεαλιστικό 1μιση χρόνο μέχρι να βρεθεί κάποιο bundle με μια κονσόλα που δεν έχει κάν ανακοινώσει τα πλήρη specs της. 

Είναι κυριολεκτικά αερολογία. Αν κάποιος θέλει κάτι πιο δυνατό έχει τη δυνατότητα να τα σκάσει τώρα για το ps4 pro ή (φυσικά) να κάνει ένα αξιοπρεπές pc. Αλλα γενικά με τις προσφορές που έπαιξαν τον τελευταίο καιρό και με την όποια αξία θα είχε ένα 360 αν το έβαζες αγγελία μπορούσες πολύ οικονομικά να κάνεις ένα καλό upgrade και απο κεί και πέρα ακολουθείς ανάλογα τις εξελίξεις.

Το βήμα απο την προηγούμενη γενιά είναι πολύ σημαντικό απο άποψη επιδόσεων οπότε αν ενδιαφέρεσαι για 1080p gaming είναι καλή περίοδος να κάνεις τη μετάβαση. Μη ξεχνάς οτι το pro και το scorpio αν και όταν βγεί θα αφορούν 4κ gaming όπου εκεί, πέρα απο το κόστος της κονσόλας, πρέπει να υπολογίσεις και την 4k tv με καλό HDR ώστε να αξιοποιείς τις δυνατότητες τους.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως επειδή δεν με έχει πείσει ακόμα το ONE (σε σχέση με τα exclusives) για να κάνω αναβάθμιση από το 360 να τα βλέπω κάπως διαφορετικά τα πράγματα και να μου φαίνεται πιο ασύμφορο για μένα να δώσω χρήματα ακόμα και για το fat.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη στάση μου έχει συμβάλλει το γεγονός ότι με το play anywhere, παιχνίδια όπως το Forza Horizon 3 παίζουν και σε PC.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Υπάρχει αλλος που το δεμα του έχει κολλήσει στη Γερμανία; Η παράδοση ήταν για σήμερα

Koeln, Germany 11/29/2016 2:52 A.M. Arrival Scan   11/29/2016 1:19 A.M. A mechanical failure has delayed delivery. We're adjusting plans to deliver your package as quickly as possible. / Your package was released by the clearing agency.   11/29/2016 2:16 A.M. A mechanical failure has delayed delivery. We're adjusting plans to deliver your package as quickly as possible. / Delivery will be rescheduled. Stansted, United Kingdom 11/29/2016 12:51 A.M. A mechanical failure has delayed delivery. We're adjusting plans to deliver your package as quickly as possible.
Δημοσ.

μια χαρα ειναι η συσκευασια...

το δευτερο χειριστήριο που εχει δωρο ειναι το νεο χειρηστηριο του ONE S το ασπρο?

Δημοσ.

μια χαρα ειναι η συσκευασια...

το δευτερο χειριστήριο που εχει δωρο ειναι το νεο χειρηστηριο του ONE S το ασπρο?

Ναι το ασπρο (ασυρματο)

Το καλωδιο ειναι για μπριζα Αγγλιας και το παιχνιδι  για download.

Δημοσ.

Υπάρχει αλλος που το δεμα του έχει κολλήσει στη Γερμανία; Η παράδοση ήταν για σήμερα

Koeln, Germany 11/29/2016 2:52 A.M. Arrival Scan   11/29/2016 1:19 A.M. A mechanical failure has delayed delivery. We're adjusting plans to deliver your package as quickly as possible. / Your package was released by the clearing agency.   11/29/2016 2:16 A.M. A mechanical failure has delayed delivery. We're adjusting plans to deliver your package as quickly as possible. / Delivery will be rescheduled. Stansted, United Kingdom 11/29/2016 12:51 A.M. A mechanical failure has delayed delivery. We're adjusting plans to deliver your package as quickly as possible.

Ναι και το δικο μου ηταν στην πτηση που κολλησε... παμε για αυριο εμεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...