Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια η κονσολα που θα παραλαβετε θα ερθει με καλωδιο τροφοδοσιας αγγλικο;;; Εαν καποιος δε βρει μετατροπεα μπορει να αγορασει καλωδιο τροφοδοσιας για το ελληνικο ρευμα;;To ποιο σωστο ποιο ειναι να βαλει ενα μετατροπεα στο ηδη υπαρχων αγγλικο καλωδιο η να παρει ενα ελληνικο καλωδιο αν πουλανε και που το πουλανε;;

Δημοσ.

καλησπερα παιδια η κονσολα που θα παραλαβετε θα ερθει με καλωδιο τροφοδοσιας αγγλικο;;; Εαν καποιος δε βρει μετατροπεα μπορει να αγορασει καλωδιο τροφοδοσιας για το ελληνικο ρευμα;;To ποιο σωστο ποιο ειναι να βαλει ενα μετατροπεα στο ηδη υπαρχων αγγλικο καλωδιο η να παρει ενα ελληνικο καλωδιο αν πουλανε και που το πουλανε;;

Μην ανησυχείς παντού μπορείς να βρεις μετατροπέα σε καταστήματα με ηλεκτρικά ήδη και είναι και πάμφθηνοι γύρω στο 1.5-2 ευρώ κάνουν.

Δημοσ.

Στο tracking λέει οτι το στέλνουν με UPS Express Saver όπου on click λέει.

UPS Express Saver

Βασιστείτε στην εγγυημένη παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη τη χώρα

Δέσμευση
παράδοσης
Παράδοση μέχρι το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας σε οποιαδήποτε διεύθυνση της χώρας 

Βέβαια εμείς είμαστε σε άλλη χώρα αλλα is this real life? Ένας λόγος που ψήθηκα για την παραγγελία ήταν που κάποιος πιο πίσω ανέφερε για την UPS αλλα δεν περίμενα οτι θα το έχουμε (λογικά) αύριο/μεθαύριο.

Δημοσ.

Και επιτελους μια προσφορα που βρηκα που ξεπερασε την μια σελιδα.εφυγε και μενα η κονσολα καλο παιχνιδι σε ολους

• Like 1
Δημοσ.

Δεν άντεξα και εγώ και τσίμπησα το 1ΤΒ πακέτο FIFA 17 + 2 GAMES στις 280 λίρες.  Μαζί έβαλα και το battlefield 1 που το κυνηγούσα καιρό στις 39 λίρες. 

Συνολο 317 λίρες! 

Απλά βλέπω έχει πάλι αναμονή μιας και η παραγγελία λέει θέλει 4-6 ώρες επεξεργασία.

Με παραξένεψε ότι ζητούσε αγγλικό TK και έβαλα ένα που ξέρω, αλλά μου δείχνει ένα billing address παλαβό.

Ελπίζω να μην μπλοκάρει για αυτό!

Δημοσ.

Αυτο το καλώδιο χρειάζεσαι ούτε μετατροπείς ούτε τίποτα και έχει λιγότερα από 2 ευρώ...

http://www.gamesclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=6048

Αυτό εννοείς; 

http://www.e-shop.gr/euro-power-cable-2-pin-black-18m-p-PER.751340

(μου κόβει κάθε site με game μέσα το PC στο γραφείο)

Το έχεις τσεκάρει, έτσι; δεν θα έχει θέμα με γειώσεις κλπ δεν θα είναι κατι εξειδικευμένο της MS, ε; 

Δημοσ.

Εχει προχωρήσει σε κανέναν η  κατασταση στην UPS?

Εμένα γράφει ακομα :

Tamworth, United Kingdom 11/28/2016 12:48 A.M.   Origin Scan

Παρόλα αυτα εχει ημερομηνία παράδοσης 30/11 

Δημοσ.

Εχει προχωρήσει σε κανέναν η  κατασταση στην UPS?

Εμένα γράφει ακομα :

Tamworth, United Kingdom 11/28/2016 12:48 A.M.   Origin Scan

Παρόλα αυτα εχει ημερομηνία παράδοσης 30/11 

Το ίδιο σε μένα αλλά με παράδοση αύριο.

Δημοσ.

Μπά ενώ απο τη Microsoft έχω Your order has been shipped, στη UPS ακόμα είναι στο

Order Processed: Ready for UPS

Τζάμπα χαρά για το γρήγορο delivery :P

Τσεκαρες παλι? Και σε μενα ετσι ηταν πριν καμια ωρα τωρα ειναι:

Tamworth, United Kingdom 11/28/2016 3:38 P.M. Origin Scan

United Kingdom 11/27/2016 9:02 A.M.Order Processed: Ready for UPS

Scheduled Delivery: Tuesday, 11/29/2016, By End of Day

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...