Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βοηθηστε με λιγο καποιος.τη φορμα τη συμπληρωνω με greeklish η με ελληνικα;

να πληρωσω με χρεωστικη πειραιως η paypal;

Δημοσ.

παιδια βοηθηστε με λιγο καποιος.τη φορμα τη συμπληρωνω με greeklish η με ελληνικα;

να πληρωσω με χρεωστικη πειραιως η paypal;

greeklish, βασικα τα εβαλα οπως ειναι τα Λατινικα στην ταυτοτητα μου.

Αν εχεις paypal με paypal, απλα υπολογιζε 10-12€ παραπανω στην τιμη απο αυτη που σου ειπα. 

Στο αμαζον λες; Γιατι στο αλλο τελειωσε. Στο αμαζον δεν παιζει paypal.

Μαλλον το αλλο πακετο λεει ο φιλος που εβαλε πριν λιγο ο @kalampakas. 

Δημοσ.

sto microsoft ξανανοιξε το ενα budle.ειμαι στη φορμα αλλα δε ξερω α τη συμπληρωσω.

δεν ξερω αν παιρνει τραπεζα πειραιως και στο τηλεφωνω μου βαζω το +30 μπροστα;

sth trapeza πειραιως θα εχω εξοδα επιπλεων οπως με τη paypal;

• Moderators
Δημοσ.

Μαλλον το αλλο πακετο λεει ο φιλος που εβαλε πριν λιγο ο @kalampakas. 

Ναι, σωστα. Αυτο που εβαλε ο καλαμπακας εχει αναφερθει μαλιστα απο χθες το απογευμα. Το ιδιο ειναι με το παρακατω ποστ, στις 229 λιρες. Αλλα δεν ειναι τοσο καλη προσφορα ως vfm νομιζω αφου χανεις τον δευτερο controller.

http://www.insomnia.gr/topic/628794-xbox-one-s-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF-minecraft-2o-xbox-controller-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-199gbp/page-3?p=55293425&do=findComment&comment=55293425

• Like 1
Δημοσ.

sto microsoft ξανανοιξε το ενα budle.ειμαι στη φορμα αλλα δε ξερω α τη συμπληρωσω.

δεν ξερω αν παιρνει τραπεζα πειραιως και στο τηλεφωνω μου βαζω το +30 μπροστα;

sth trapeza πειραιως θα εχω εξοδα επιπλεων οπως με τη paypal;

Εγώ πλήρωσα απευθείας με πειραιώς. Βγήκε όσο είπα παραπάνω (δε θυμάμαι πόσο ακριβώς αλλα δεν είχε παραπάνω χρέωση όπως το paypal)

Τηλέφωνο δεν έχει καμία σημασία αλλα ναι βάλε +30 μπροστά.

Ναι, σωστα. Αυτο που εβαλε ο καλαμπακας εχει αναφερθει μαλιστα απο χθες το απογευμα. Το ιδιο ειναι με το παρακατω ποστ, στις 229 λιρες. Αλλα δεν ειναι τοσο καλη προσφορα ως vfm νομιζω αφου χανεις τον δευτερο controller.

http://www.insomnia.gr/topic/628794-xbox-one-s-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF-minecraft-2o-xbox-controller-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-199gbp/page-3?p=55293425&do=findComment&comment=55293425

Ναι μην μπερδευτεί κανείς. Το χειριστήριο που δείχνει στην εικόνα είναι επειδή δίνουν custom engraved καπάκι μπαταρίας δώρο. Δεν είναι με 2o controller. Η αλήθεία είναι οτι δεν παίρνεις controller αλλα παίρνεις τρία αξιοπρεπέστατα games με 35ε παραπάνω. Στο vfm χάνει λίγο αλλα σε gaming value αν δε σε νοιάζει πολύ το 2ο controller παίζει να είναι και καλύτερο.

Γιατί εδώ που τα λέμε το minecraft useless θα πάει.

Δημοσ.

272,48  μου πηγε συνολο.πληρωσα με καρτα πειραιως.

klainmaingr μαμακια πεταξα ε;

σορρυ αλλα απο αγορες απο εξωτερικο δεν εχω ιδεα. :unsure:

τωρα ερχεται ειδοποιηση και περαλαμβανω απο ταχυδρομειο;

Δημοσ.

272,48  μου πηγε συνολο.πληρωσα με καρτα πειραιως.

klainmaingr μαμακια πεταξα ε;

σορρυ αλλα απο αγορες απο εξωτερικο δεν εχω ιδεα. :unsure:

τωρα ερχεται ειδοποιηση και περαλαμβανω απο ταχυδρομειο;

Δν εχει τελωνειο η Αγγλια!

Λογικα θα ρθει με UPS αλλα θα σου στειλουν tracking number και θα χεις ενημερωση. Εδω ειμαστε και θα τα λεμε, μην ανησυχεις

• Like 1
Δημοσ.

Δν εχει τελωνειο η Αγγλια!

Λογικα θα ρθει με UPS αλλα θα σου στειλουν tracking number και θα χεις ενημερωση. Εδω ειμαστε και θα τα λεμε, μην ανησυχεις

σευχαριστω πολυ φιλε μου

Δημοσ.

Παντως στην μέθοδο αποστολης έγραφε standard delivery. Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο αλλά μήπως η UPS που ειναι κούριερ έπρεπε να γράφει expresses delivery?

Δημοσ.

Παντως στην μέθοδο αποστολης έγραφε standard delivery. Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο αλλά μήπως η UPS που ειναι κούριερ έπρεπε να γράφει expresses delivery?

ups ειναι πηρα ηδη tracking number

• Like 1
Δημοσ.

To express delivery είναι αεροπορικως. Το free είναι ground service. και οι 2 υπηρεσίες είναι UPS, μην ανησυχεις...

Πολλές φορές το αγγλικό ms store στελνει και με τη δωρεάν υπηρεσία με ups express saver, δηλαδή παράδοση την επόμενη μέρα. Οποτε μην εκπλαγείτε αν κάποιοι το έχετε Δευτέρα - Τρίτη, κι ας επιλέξατε τη δωρεάν μεταφορά ...!!!

Είπαμε είναι φοβερό κατάστημα...

Σημειωτεον, αν δε σας κάνει επιστροφή μέσα σε 30 μέρες και έχετε τα χρήματα στο λογαριασμό σας... Υπηρεσίες που ούτε στα όνειρα μας εδώ στην Ελλάδα...

ΥΓ Τι ελεγα? Απιστευτο κατάστημα. Φιλος που παρηγγειλε κι ένα κομματι για μενα ειχε επιλεξει δωρεαν παραδοση και του ηρθε μολις tracking number και στελνουν με UPS Express Saver !!!

Δηλαδη αν πεταξει σημερα αυριο θα παραδωσουν το πακετο (διαφορετικα Τριτη το αργοτερο).

Τι μαγαζαρα είναι αυτή... απίστευτα πραγματα... 1 day delivery με δωρεαν αποστολή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τελικά μου ηρθε και εμενα το tracking number με UPS Express Saver!

βεβαία ακομα οπως φαίνεται δεν εχει παραδοθεί στην κουριερ απλα το παραστατικό εκδώσανε. Αλλα Λογικά Τριτη -Τεταρτη θα παραλάβω εγω που ειμαι κερκυρα . Εσεις απο Αθηνα Δευετρα -Τριτη

Επεξ/σία από ababapanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...