Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δν εχει χειριστηριο μεσα το πακετο!

Ναι ναι παραπλανήθηκα απο την εικόνα που δείχνει ακόμα ένα χειριστήριο. Έχω κάνει edit.

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ειχε και χειριστηριο δεν το συζηταμε καν!

Ειμαι σε διλημμα μεταξυ αυτο και του 199€ απο το public (που εχω παραγγειλει)....

Δημοσ.

Πιστεύω ακύρωσε το public και πάρε αυτο. Ειναι το καινούριο μοντέλο και με ενα controller δώρο πιστεύω για 40 παραπάνω αξίζει

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται κανείς υπάρχει και cashback 20£ από

https://www.topcashback.co.uk/microsoft_store/

Το σαιτ είναι αξιόπιστο και μπορείς να πάρεις τα χρήματα (μετά από κάποιες βδομάδες) στο paypal σου.

Κάνεις λογαριασμό στο site και πατάς εκεί που λέει "Get cashback"

Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με το σαιτ της microsoft όπου θα ψωνίσεις και αυτή σου η αγορά θα καταγραφεί από το topcashback.

2-3 μέρες μετά θα σου έρθει μειλ ότι έχεις πάρει επιστροφή και συνήθως 6-8 βδομάδες αργότερα μπορείς να μεταφέρεις αυτά τα χρήματα στο paypal σου.

Το χρησιμοποιώ για αγορές από ebay UK και διάφορα κινεζομάγαζα.

PS.

Το link που έδωσα δεν περιέχει κανένα ρεφερενς οπότε δεν έχω κέρδος είτε το χρησιμοποιήσετε είτε όχι,

Απλα να πω οτι ειναι "Up to £20".

Στην συγκεκριμενη αγορα ειναι £3.23 η ενδεχομενη επιστροφη!

Και Estimate Payable, 8 εβδομαδες.

Δημοσ.

Tελικα μπορεί να διευκρινίσει κάποιος που να ξερει σίγουρα με ποιον τροπο θα σταλεί και αν πρόκειται για το νεο controller?

Δημοσ.

UPS στελνει το MS Store, φοβερο μαγαζι σε ολα του, μαζι με το Αμαζον κανουν πλακα σε όλα τα υπολοιπα καταστήματα, φυσικα και μη...

Δημοσ.

Τοτε λογικα οντως σε 4-5 μερες θα  το εχουμε Ελλαδα! φαντάζομαι οταν γινει η αποστολη κατα την Δευτερα θα μας στειλουν και σε email το tracking number σωστα?

Δημοσ.

Ακριβως....τρακινγκ Δευτέρα και μέχρι Παρασκευή παράδοση. Εκτός απροόπτου βέβαια, γιατί το τριήμερο θα έχουν λάβει μεγάλο όγκο παραγγελιών...

Δημοσ.

Παντως πιστεύω ειναι καλύτερη προσφορά από αυτήν που είχαμε πάρει τπριν δυο μήνες από το Αμαζόν μαζι με το FIFA 17 στις 219 λίρες. Το minecraft θα φύγει λογικά κανα 20-25ρι στις αγγελίες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...