Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

οσο γραφει ο τιτλος, 236 ευρω(=199gbp)

Αρα για ποια μεταφορικα γραφετε τοση ωρα ολοι; Δωρεαν ειναι τα μεταφορικα; 

Αdd , μολις ειδα οτι εχουν γραψει 1-2 ατομα μεσα στο κειμενο τους οτι τελικα ειναι δωρεαν τα μεταφορικα.

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με κουριερ το στελνουν η ελτα ξερουμε?

και τελος το δωρο controller ειναι το καινουριο του ONE S που εχει και bluetooth?

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου χρέωσε 244 ευρώ που πλήρωσα με PayPal. Οποτε προσοχη

Ποτε θα ερθει κ αν εχει τελωνειο ξερεις ?Εγω πηρα πσ4 330 με 2 games και μοχλο από public

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται κανείς υπάρχει και cashback 20£ από

https://www.topcashback.co.uk/microsoft_store/

Το σαιτ είναι αξιόπιστο και μπορείς να πάρεις τα χρήματα (μετά από κάποιες βδομάδες) στο paypal σου.

Αυτο με το cashback πως δουλευει?

τελωνειο δε περνανε εντος ευρωπης

Δημοσ.

Αυτο με το cashback πως δουλευει?

τελωνειο δε περνανε εντος ευρωπης

Τελωνείο δεν έχει ειναι από Αγγλία.

Το ποτέ θα έρθει δεν ξέρω . Στο σάιτ έλεγε 3-4 εργάσιμες αλλά μάλλον αυτο ειναι για εντός Αγγλίας; έχει καταλάβει κανείς κατι άλλο; λογικά καμία 10ρια μέρες θα κανει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου χρέωσε 244 ευρώ που πλήρωσα με PayPal. Οποτε προσοχη

Λογικό ακούγεται.το paypal κρατάει προμηθεια.

Δημοσ.

Κάνεις λογαριασμό στο site και πατάς εκεί που λέει "Get cashback"

Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με το σαιτ της microsoft όπου θα ψωνίσεις και αυτή σου η αγορά θα καταγραφεί από το topcashback.

2-3 μέρες μετά θα σου έρθει μειλ ότι έχεις πάρει επιστροφή και συνήθως 6-8 βδομάδες αργότερα μπορείς να μεταφέρεις αυτά τα χρήματα στο paypal σου.

Το χρησιμοποιώ για αγορές από ebay UK και διάφορα κινεζομάγαζα.

PS.

Το link που έδωσα δεν περιέχει κανένα ρεφερενς οπότε δεν έχω κέρδος είτε το χρησιμοποιήσετε είτε όχι,

Δημοσ.

Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με το σαιτ της microsoft όπου θα ψωνίσεις και αυτή σου η αγορά θα καταγραφεί από το topcashback.

2-3 μέρες μετά θα σου έρθει μειλ ότι έχεις πάρει επιστροφή και συνήθως 6-8 βδομάδες αργότερα μπορείς να μεταφέρεις αυτά τα χρήματα στο paypal σου.

PS.

Το link που έδωσα δεν περιέχει κανένα ρεφερενς οπότε δεν έχω κέρδος είτε το χρησιμοποιήσετε είτε όχι,

Αυτο τι κερδος εχει και κανει money back?

• Like 1
Δημοσ.

Έχει και το πακέτο στις 229 (270ε) με χειριστήριο forza/fifa/halo5. Μου ακούγεται πολύ καλύτερο απο το σάπιο το minecraft και με τρώει το χέρι μου.

edit: δε μου βάζει κοντρόλερ στο review.

Δημοσ.

PS.

Έκανα την αγορά όπως λες. Που καταγραφεται για να την δω από τη σελιδα που λες;

Δημοσ.

Έχει και το πακέτο στις 229 (270ε) με χειριστήριο forza/fifa/halo5. Μου ακούγεται πολύ καλύτερο απο το σάπιο το minecraft και με τρώει το χέρι μου.

edit: δε μου βάζει κοντρόλερ στο review.

Δν εχει χειριστηριο μεσα το πακετο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...