alk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Για αποφυγή παρεξηγήσεων/λαθών έχει 1 controller και όχι 2. για αποφυγη λαθών εχει 2 controllers 1 στο bundle + 1 δωρο! https://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/cat/Xbox-One-S-Bundle-Offer/categoryID.4808063900?icid=HP-Xbox1-BFCM-Offers-STH2-24112016-en_GB επίσης έχει κ αλλες προσφορες! 200λιρες=235€(1λιρα=1.18ευρώ) και μεταφορικα free
MetroThessalonikis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 offtopic: Εάν μένει κάποιος Θεσσαλονίκη και κάνει παραγγελία ας με κάνει pm
kalampakas. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Με το postcode τι κανατε; EDIT: απαντησε ο τοπικ σταρτερ Προσφορα απο τις λιγες, τιμηθηκε
ps3stuff Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 μια προσφορα απο το microsoft store uk προκειται για αυτο το bundle https://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/pdp/Xbox-One-S-Minecraft-Favourites-Bundle-500GB/productID.5069326400 το πακετο εχει και δευτερο κοντρολλερ παιδες και για να μην ταλαιπωρηστε βαλτε κωδικα αγγλικο εκει που δεν σας αφηνει να προχωρησει και τα υπολοιπα θα διεκπαιρωθουν μιλησα με το support τους και μου παν οτι ειναι glitch του συστηματος. εγω ειμαι στο τελευταιο βημα αλλα δεν μου εχει πουθενα το forza ...που χωρις αυτο δεν ειναι τοσο προσφορα ...το εχει προχωρησει καποιος περισσοτερο να μου πει αν μπαινει μετα ?
Errik Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ωραία προσφορά, γαματο το S και λεπτουλι (το παλιό είναι γομαρι δε ξέρω που να το βάλω) αλλά ρε παιδιά σε 500GB τι να πρωτοβαλεις; Εδω το 1TB μου είχε 750GB ελευθερα, μόνο και μόνο το GOW ήθελε 75GB εγκατάσταση. Και κάτι αλλά ονλαιν που κατεβαζω θελον αλλά τόσα. Έχουν ξεφύγει τα μεγέθη των παιχνιδιών.
kalampakas. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 εγω ειμαι στο τελευταιο βημα αλλα δεν μου εχει πουθενα το forza ...που χωρις αυτο δεν ειναι τοσο προσφορα ...το εχει προχωρησει καποιος περισσοτερο να μου πει αν μπαινει μετα ? το forza ειναι επιπλεον.μια χαρα προσφορα ειναι οταν το ιδιο πακετο με επιπλεον controller κοστιζει μινιμουμ 360 €
GoS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 αν ήταν το μαύρο προσωπικά θα το έπαιρνα γιατί πιστεύω οτι ειναι προσφορά.... δυστυχώς το άσπρο δεν ταιριάζει πουθενα και θα πέσει παντόφλα.. 1
ps3stuff Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 το forza ειναι επιπλεον.μια χαρα προσφορα ειναι οταν το ιδιο πακετο με επιπλεον controller κοστιζει μινιμουμ 360 € τι επιπλεον ? δεν ειναι μεσα? αφου το διχνει μεσα
Theos_Gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 τροπο πληρωμης τι εβαλες?η το πληρωσες αμεσως με καρτα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Το παρηγγειλα μολις εχει 2 controllers και τα μεταφορικα δωρεαν.Στο shipping adrress εβαλα Ελλαδα και τα στοιχεια μου κανονικα ενω στο billing address εβαλα ενα postcode Αγγλικο .Ελπιζω να μην εγινε πατατα Αν σου ειναι ευκολο, μιας και βλεπω οτι εχουν ρωτησει πολλοι, αλλα απαντηση δεν εχει δωσει ακομα κανενας ενω κοντευουμε για 3η σελιδα, γραψε ποσο σου βγηκε συνολο τελικη τιμη. 1
kalampakas. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αν σου ειναι ευκολο, μιας και βλεπω οτι εχουν ρωτησει πολλοι, αλλα απαντηση δεν εχει δωσει ακομα κανενας ενω κοντευουμε για 3η σελιδα, γραψε ποσο σου βγηκε συνολο τελικη τιμη. οσο γραφει ο τιτλος, 236 ευρω(=199gbp)
ps3stuff Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 παιδια εγω δεν το ρισκαρω τελικα . οταν παω στο καλαθι μου , εχει μια μεσα το δευτερο μοχλο χωρις το forza , και την αλλη το forza χωρις το δευτερο μοχλο ...και τα 2 μαζι σαν δωρα κοστιζουν 100 ευρω ...αλλο ομως 50 αλλο 100 . το δοκιμασα και με το fifa bundle 229 λιρες , που εχει δευτερο μοχλο και δωρο forza και halo ... μια ειχε τα games μεσα στο καλαθι μια το μοχλο ...οτι να ναι edit : λαθος παιδια my mistake . δεν εδινε ποτε και το παιχνιδι και τον μοχλο ...απλα εχει μια foto διπλα στο bundle οταν σου δινει το παιχνιδι ενα μοχλο αλλα εννοει το πισω μερος οτι εχει gamertag
kalampakas. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 παιδια εγω δεν το ρισκαρω τελικα . οταν παω στο καλαθι μου , εχει μια μεσα το δευτερο μοχλο χωρις το forza , και την αλλη το forza χωρις το δευτερο μοχλο ...και τα 2 μαζι σαν δωρα κοστιζουν 100 ευρω ...αλλο ομως 50 αλλο 100 . το δοκιμασα και με το fifa bundle 229 λιρες , που εχει δευτερο μοχλο και δωρο forza και halo ... μια ειχε τα games μεσα στο καλαθι μια το μοχλο ...οτι να ναι to fifa bundle αντι για το μοχλο εχει τα games αλλο πακετο minecraft+forza και αλλο αυτο με το δευτερο μοχλο 1
Deathy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μονο τα ασπρα μεινανε απο χθες τελειωσανε τα γκρι τα μαυρα και τα μπλε το ασπρο δε ταιριαζει πουθενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα