iceman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Πιστεψε με θα το καταλαβαινες. Σαν χαλασμενο φαν απο υπολογιστη που γρατζουναει το bearing. Ενα μονιμο γκρρρρρρρρ.Μας έβαλες σε φασαρία να ψαχνόμαστε. Και στο δικό μου 1ΤΒ ακούγεται τέτοιος θόρυβος απο το ανεμιστηράκι όπως ακουγόταν και στο πρώτο Xbox one (στο ps 3 να ακούσεις πως ακούγεται ομως) Οταν κάθομαι κοντά ακούγεται. Οταν παω στην καρέκλα που συνήθως κάθομαι για να παίξω δεν ακούγεται και ας μην παίζει τίποτα. Εννοείται οτι και στην πρώτη περίπτωση που κάθομαι στο μισό μέτρο αν βάλω παιχνίδι δεν ακούγεται κατι. Έβαλα τα διαφορά βιντεάκια και λογικά θα πρέπει να υπάρχουν και τελείως αθόρυβα, όπως ενδεχομένως και αλλα με περισσοτερα προβλήματα. Τόσο ενοχλητικό σου ηταν που μπήκες στον κόπο να το στείλεις πίσω; Ο υπόλοιποι ; τα είδατε τα βιντεάκια ;
klainmaingr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Επανέρχομαι σε αυτό το θέμα μιας και έχει να κάνει με την προσφορά και τη συμπεριφορά του store και πιστεύω ανήκει στο thread. Ακολουθεί Wall of text με γκρίνια. Ένα μικρο timeline και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. 30/11: Παραλαμβάνω defective κονσόλα. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το chat αλλα το site τους είναι down. Requests για returns δε γίνονται μέσω της φόρμας του site. Βγάζουν error. 01/12 πρωί: Καταφέρνω να μιλήσω με το site. Γίνεται αποδεκτή η επιστροφή αλλα με ενημερώνουν οτι δεν έχουν κονσόλα να μου αντικαταστήσουν αυτή που θα στείλω πίσω. Μου δίνεται η επιλογή να περιμένω κάποιες μέρες μήπως και ξαναστοκάρουν ή να επιστρέψω το δικό μου και να πάρω Xboxone S 1Tb + Gears4 + 2 controllers στα 270€ (229gbp). Αποφασίζω να περιμένω μιας και 35€ για την αναβάθμιση σε Tb δε μου φάνηκαν καλή ιδέα. 02/12 βράδυ: Ξαναμιλάω με το chat συνειδητοποιώντας οτι αντί να προσθέσουν πακέτα, αφαιρούν και οτι μπορεί να μην έχω κονσόλα ούτε το 2017. Με ενημερώνουν οτι θα κάνουν escalate το θέμα και θα με ενημερώσουν. Η ιδέα ήταν να πάρουν 500gb απο store άλλης χώρας (που υπάρχει διαθέσιμο) και να μου το στείλουν για αντικατάσταση.05/12 βράδυ: Βλέπω οτι περνάνε οι μέρες και ξαναμιλάω με το chat. Μου λένε οτι το αποτέλεσμα του elevated request έχει έρθει αλλα δε με έχει ενημερώσει κανείς. Το αποτέλεσμα είναι σκληρό άκυρο και η μόνο επιλογή που μου δίνουν είναι επιστροφή και refund ή να στείλω καινούρια κονσόλα DOA να την φτιάξουν μέσω εγγύσης (fixed όχι replaced).Προσπαθώ να δώ αν υπάρχουν άλλες επιλογές. "Καταφέρνω" χαριστικά να δεσμεύσω την προσφορά που πήραμε (για αυτό δε το είχα στείλει πίσω τόσο καιρό), να στείλω τη δικιά μου πίσω για να πάρω refund και ΟΤΑΝ έχουν ξανά στοκ 500gb να παραγγείλω στα 199gbp + controller. Πριν κλείσω και συνειδητοποιώντας οτι μπορεί 500gb να στοκάρουν του Αγ.$#@, λέω στον τύπο οτι αν είναι ας κάνω την αγορά του offer που μου έκανε η κοπέλα την πρώτη μέρα με το 1tb να τελειώνουμε. Να μη τα πολυλογώ στην αρχή νομίζει οτι του λέω ψέματα. Μετά μου λέει οτι ήταν time limited offer αυτό που έκανε η κοπέλα την πρώτη μέρα. Τον ρωτάω αν η δέσμευση της black friday προσφοράς που μου εγγυήθηκε ο ίδιος, είναι time limited offer. Μου λέει να κρατήσω το chat log. Τον ενημερώνω οτι ΕΧΩ το chat log και απο την πρώτη συζήτηση (δε το έχω ) που είχα με τη δέσμευση για το 1tb, αρα ΙΣΧΥΕΙ; Κάπου εδώ υπάρχει ένα κενό 7 λεπτών στην απάντηση του. Έρχεται και μου κάνει copy paste το chat log απο την πρώτη μου συζήτηση(να'ναι καλά ο άνθρωπος). Προσπαθεί να κάνει nitpick τις λέξεις για να μου πεί οτι είναι time limited προσφορά αλλα δεν έχει να πιαστεί απο πουθενά μιας και ήταν σαφές counter offer σαν λύση επειδή δεν είχαν κονσόλα αντικατάστασης Καταλήγει να μου πεί οτι θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να μου δώσει την προσφορά αλλα θα πρέπει να το ψάξει και πως θα με ενημερώσει τηλεφωνικά ή με mail. Μάλλον βαρέθηκε να τσατάρει.Και εδώ λήγει το μικρό μου πανηγυράκι. Προφανώς η βάρδια του συγκεκριμένου έχει λήξει μέχρι τώρα. Απάντηση καμία. Τώρα πάω να επιστρέψω την προηγούμενη και καθαρά απο πείσμα (πραγματικά δε δίνω δεκάρα για το xbone) θα τους σπαμάρω μέχρι θανάτου 24/7 να δώ τι θα κάνουν. Είχα ακούσει πολύ καλά πράγματα για το microsoft store και ήταν και ο βασικός λόγος που αγόρασα απο αυτούς. Στην πράξη όμως και under pressure είναι ότι χειρότερο έχω συναντήσει ποτέ. Έχουν γρήγορες αποστολές λόγω ups αλλα μέχρι εκεί. Στο πρώτο πρόβλημα, την κάτσατε. 2
dimyok Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Και νομιζα οτι αυτα γινονται μονο στο ελλαδισταν (εχεις εγγυηση αλλα δεν εχουν προιον για αντικατασταση το εχω ακουσει απο την wind ) 1
axlgk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο το video το ειδες?Νομιζω οτι ετσι ειναι η κατασκευη .
imoaix Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 επρεπε να παρεις απο την αρχη με 35€ το 1tb που θα το χρειαστεις ουτως η αλλως + το gears που περιλαμβανει digital ολα τα προηγουμενα gears πολυ καλυτερη προσφορα απο την αρχικη του θρεντ κ θα ξεμπλεκες χωρις πολλα πολλα 2
vadergr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 επρεπε να παρεις απο την αρχη με 35€ το 1tb που θα το χρειαστεις ουτως η αλλως + το gears που περιλαμβανει digital ολα τα προηγουμενα gears πολυ καλυτερη προσφορα απο την αρχικη του θρεντ κ θα ξεμπλεκες χωρις πολλα πολλα Αυτό Και εγώ πιστεύω οτι ο φίλος "κακώς" καθυστέρησε σε τέτοια φορτωμένη περίοδο. 1
klainmaingr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο το video το ειδες?Νομιζω οτι ετσι ειναι η κατασκευη . Το είδα. Αυτο που λέει είναι οτι τεχνικά δεν έχει ούτε θα παρουσιάσει κανένα πρόβλημα πέραν του θορύβου. Αυτό είναι γνωστό, αλλα παρόλα αυτά υπάρχουν επίσης και άλλα πόσα συγκριτικά που υποδεικνύουν οτι αυτός ο ήχος είναι μόνο σε συγκεκριμένα batch καi υπο κανονικές συνθήκες οι κονσόλες είναι silent. Είναι λογικό όταν παίρνεις μια καινούρια κονσόλα να μη θέλεις να ανέχεσαι οτιδήποτε ελλατωματικό έχει βγάλει στη φόρα η microsoft. επρεπε να παρεις απο την αρχη με 35€ το 1tb που θα το χρειαστεις ουτως η αλλως + το gears που περιλαμβανει digital ολα τα προηγουμενα gears πολυ καλυτερη προσφορα απο την αρχικη του θρεντ κ θα ξεμπλεκες χωρις πολλα πολλα Έπρεπε. Αλλα hindsight is 20/20. Δε περίμενα οτι θα κάνουν τα καραγκιοζιλίκια που θα περιγράψω παρακάτω. Αυτό Και εγώ πιστεύω οτι ο φίλος "κακώς" καθυστέρησε σε τέτοια φορτωμένη περίοδο. Αν ήταν απο οποιοδήποτε άλλο store θα σκεφτόμουν αυτόν τον παράγοντα. Αλλα μιλάμε για την πήγή, την ίδια τη microsoft. Λοιπόν να σας πώ και πώς κατέληξε το clown fiesta μου. Ακόμα χειρότερα απο ότι θα περίμενα. 06/12 απόγευμα: Επικοινωνώ για να μάθω την πρόοδο του αιτήματος μου. Ο τύπος στο chat μου λέει οτι και πάλι δεν κατέληξε πουθενά και το μόνο που μπορώ να πάρω είναι refund και 30gbp giftcard για το store τους. Συνεχίζω να του λέω οτι δε θέλω refund ούτε giftcard αλλα μια σωστά λειτουργική κονσόλα. Με τα πολλά, την ώρα που μιλάμε κάνω refresh και βλέπω οτι έχουν μόλις βγάλει διαθέσιμα τα ίδια 500ρια bundle που είχαμε πάρει (και συγκεκριμένα το minecraft favorites). Του λέω λοιπόν οτι εφόσον έχουν επιτέλους στοκ να συνεχίσουμε με το price match και την αντικατάσταση όπως είχαμε συμφωνήσει απο την πρώτη μέρα και όπως μου επιβεβαίωσε γύρω στις 2-3 φορές ο υπάλληλος την προηγούμενη μέρα. ΧΑ. Νομίζετε οτι τα ελληνικά κατάστηματα είναι γτπ; Δεν έχετε ιδέα. Μου λέει λοιπόν οτι ΔΕΝ μπορούνε ΤΕΛΙΚΑ να μου δεχτούν την αντικατάσταση παρόλο που πλέον έχουν διαθέσιμα πακέτα γιατί δε μπορούν να κάνουν price match το 199 + controller. Του κάνω copy/paste 3 διαφορετικά chat με 3 διαφορετικούς υπαλλήλους που τους έχω βάλει να πούν σαφώς οτι θα πάρω το ίδιο deal αν και όταν έχουν στοκ. Και τι κάνει; Μου κάνει copy/paste μια παράγραφο απο το TOS τους για τη δυνατότητα της εταιρίας να αλλάξει όποτε θέλει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Κάπου εδώ μπορείτε να φανταστείτε τα νεύρα κτλ. Ο τύπος σαφώς πιο συνεννοήσιμος απο άλλους μου λέει εμμέσως πλην σαφώς οτι τα κάνουν αυτά και οτι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάρω την giftcard και να κάνω αντικατάσταση με καινούρια/σφραγισμένη μέσω του xbox support και όχι μέσω του store, μια επιλογή που προφανώς αν μου τη δίνανε θα την έπαιρνα απο την πρώτη μέρα. Λέει οτι το xbox support είναι για εγγυήσεις αλλα εφόσον είναι στην πρώτη εβδομάδα μπορούν να κάνουν και δωρεάν πλήρη αντικατάσταση... Παίρνω λοιπόν τη giftcard μου και κλείνω. Και εδώ τελειώσε η ιστορία μου. Η μήπως και όχι; Επικοινωνώ με το ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ xbox support. Καμία σχέση με τα σκουπίδια του store. Διαδικαστικά και συμπεριφορικά άψογοι. Αλλα η διαδικασία τους καθαυτή (όντας microsoft) μπάζει. Προχωράω στην αίτηση αντικατάστασης. Ζητάω να στείλω την κονσόλα πίσω και να μου στείλουν τη νέα. Τέτοια επιλογή όμως δε μου δίνεται. Πρέπει πρώτα να στείλουν αυτοί την καινούρια και μετά με το ίδιο κούριερ να στείλω πίσω τη δικιά μου. Τέλεια. Τέλεια; Μπα. Υπάρχει ένα αλλά. Για να προχωρήσει η διαδικασία πρέπει να δεσμεύσουν απο την κάρτα μου ένα ποσό σαν εγγύηση. Έχω λοιπόν πληρώσει αρχικά στο store, παίρνω κάτι πιωμένο, ζητάω αντικατάσταση και τι ιδέα έχουν τα τζιμάνια της microsoft; Να ξαναπληρώσω την κονσόλα! Σε αυτό το σημείο και έχοντας τερματίσει μιλώντας γύρω στη μία ώρα με διάφορα support δέχομαι να γίνει η δέσμευση η οποία θα ακυρωθεί όταν πάρουν την κονσόλα πίσω. Βάζω την κάρτα. Τελευταίο βήμα 350ευρώ. Βράζω αλλα το προχωράω να τελειώνω. Βλέπω οτι στην τράπεζα αντι να μου χρεώσουν τα 350 μου έχουν χρεώσει 450 ευρώ μιας και μπαίνει και ένας έξτρα φόρος που δεν αναφέρουν ποτέ και πουθενά. Όλα αυτά για να μου κάνουν αντικατάσταση μια χαλασμένη κονσόλα αξίας 200ων ευρώ. Έτσι λοιπόν φτάνουμε σήμερα. Με~700 ευρώ δεσμευμένα απο τη Microsoft, χωρις κονσόλα και με μια giftcard των 36€ απο το microsoft store. Worth? Εσείς πείτε μου. Εγώ ξέρω οτι όποτε ανοίγετε thread με το συγκεκριμένο κωλοχανείο εγώ θα είμαι εκεί να προειδοποιώ να μη τσιμπάτε όσο τρομερή προσφορά και να έχουν. Γιατί άν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα αγαπητοί το καλό που σας θέλω να έχετε λεφτά στην άκρη για να το λύσετε. Η κονσόλα μου ήταν αχρείαστη και την πήρα καθαρά λόγω καταναλωτισμού. Ίσως ήταν ένα ωραίο hint απο το σύμπαν να μη τσιμπάω απο τέτοια deals. Ελπίζω οτι πλέον δε θα έχω κάποιο άλλο πρόβλημα και οτι σε 1-2 βδομάδες θα πάρω και τα δεσμευμένα $$ πίσω. Γιατί τι καλύτερο μέσα στις γιορτές να έχεις 500€ δέσμευση 1
Mr_Terror Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 ενταξει σε ταλαιπωρησαν παρα πολυ..Κανε υπομονη και θα τελειωσουν τα βασανα σου.
greekboy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Πωπω φιλε, χαρα στο κουραγιο σου. Εμπλεξες η αληθεια ειναι. Υπομονη και καλα ξεμπερδεματα
StormGr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Οχι ρε φιλε αν ειναι δυνατον, ελπιζω τουλαχιστον να τελειωσουνε ολα καλα και να σου επιστρεψουνε ολο το ποσο γιατι και εκει περιεργα τα βλεπω με τους φορους κλπ... φοβαμαι μην παρεις πισω μονο τα 350 και τα αλλα 100 σου πουνε τιποτα μαλακιες για φορους που δεν επιστρεφοντε.
postfire Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Το είδα. Αυτο που λέει είναι οτι τεχνικά δεν έχει ούτε θα παρουσιάσει κανένα πρόβλημα πέραν του θορύβου. Αυτό είναι γνωστό, αλλα παρόλα αυτά υπάρχουν επίσης και άλλα πόσα συγκριτικά που υποδεικνύουν οτι αυτός ο ήχος είναι μόνο σε συγκεκριμένα batch καi υπο κανονικές συνθήκες οι κονσόλες είναι silent. Είναι λογικό όταν παίρνεις μια καινούρια κονσόλα να μη θέλεις να ανέχεσαι οτιδήποτε ελλατωματικό έχει βγάλει στη φόρα η microsoft. Έπρεπε. Αλλα hindsight is 20/20. Δε περίμενα οτι θα κάνουν τα καραγκιοζιλίκια που θα περιγράψω παρακάτω. Αν ήταν απο οποιοδήποτε άλλο store θα σκεφτόμουν αυτόν τον παράγοντα. Αλλα μιλάμε για την πήγή, την ίδια τη microsoft. Λοιπόν να σας πώ και πώς κατέληξε το clown fiesta μου. Ακόμα χειρότερα απο ότι θα περίμενα. 06/12 απόγευμα: Επικοινωνώ για να μάθω την πρόοδο του αιτήματος μου. Ο τύπος στο chat μου λέει οτι και πάλι δεν κατέληξε πουθενά και το μόνο που μπορώ να πάρω είναι refund και 30gbp giftcard για το store τους. Συνεχίζω να του λέω οτι δε θέλω refund ούτε giftcard αλλα μια σωστά λειτουργική κονσόλα. Με τα πολλά, την ώρα που μιλάμε κάνω refresh και βλέπω οτι έχουν μόλις βγάλει διαθέσιμα τα ίδια 500ρια bundle που είχαμε πάρει (και συγκεκριμένα το minecraft favorites). Του λέω λοιπόν οτι εφόσον έχουν επιτέλους στοκ να συνεχίσουμε με το price match και την αντικατάσταση όπως είχαμε συμφωνήσει απο την πρώτη μέρα και όπως μου επιβεβαίωσε γύρω στις 2-3 φορές ο υπάλληλος την προηγούμενη μέρα. ΧΑ. Νομίζετε οτι τα ελληνικά κατάστηματα είναι γτπ; Δεν έχετε ιδέα. Μου λέει λοιπόν οτι ΔΕΝ μπορούνε ΤΕΛΙΚΑ να μου δεχτούν την αντικατάσταση παρόλο που πλέον έχουν διαθέσιμα πακέτα γιατί δε μπορούν να κάνουν price match το 199 + controller. Του κάνω copy/paste 3 διαφορετικά chat με 3 διαφορετικούς υπαλλήλους που τους έχω βάλει να πούν σαφώς οτι θα πάρω το ίδιο deal αν και όταν έχουν στοκ. Και τι κάνει; Μου κάνει copy/paste μια παράγραφο απο το TOS τους για τη δυνατότητα της εταιρίας να αλλάξει όποτε θέλει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Κάπου εδώ μπορείτε να φανταστείτε τα νεύρα κτλ. Ο τύπος σαφώς πιο συνεννοήσιμος απο άλλους μου λέει εμμέσως πλην σαφώς οτι τα κάνουν αυτά και οτι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάρω την giftcard και να κάνω αντικατάσταση με καινούρια/σφραγισμένη μέσω του xbox support και όχι μέσω του store, μια επιλογή που προφανώς αν μου τη δίνανε θα την έπαιρνα απο την πρώτη μέρα. Λέει οτι το xbox support είναι για εγγυήσεις αλλα εφόσον είναι στην πρώτη εβδομάδα μπορούν να κάνουν και δωρεάν πλήρη αντικατάσταση... Παίρνω λοιπόν τη giftcard μου και κλείνω. Και εδώ τελειώσε η ιστορία μου. Η μήπως και όχι; Επικοινωνώ με το ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ xbox support. Καμία σχέση με τα σκουπίδια του store. Διαδικαστικά και συμπεριφορικά άψογοι. Αλλα η διαδικασία τους καθαυτή (όντας microsoft) μπάζει. Προχωράω στην αίτηση αντικατάστασης. Ζητάω να στείλω την κονσόλα πίσω και να μου στείλουν τη νέα. Τέτοια επιλογή όμως δε μου δίνεται. Πρέπει πρώτα να στείλουν αυτοί την καινούρια και μετά με το ίδιο κούριερ να στείλω πίσω τη δικιά μου. Τέλεια. Τέλεια; Μπα. Υπάρχει ένα αλλά. Για να προχωρήσει η διαδικασία πρέπει να δεσμεύσουν απο την κάρτα μου ένα ποσό σαν εγγύηση. Έχω λοιπόν πληρώσει αρχικά στο store, παίρνω κάτι πιωμένο, ζητάω αντικατάσταση και τι ιδέα έχουν τα τζιμάνια της microsoft; Να ξαναπληρώσω την κονσόλα! Σε αυτό το σημείο και έχοντας τερματίσει μιλώντας γύρω στη μία ώρα με διάφορα support δέχομαι να γίνει η δέσμευση η οποία θα ακυρωθεί όταν πάρουν την κονσόλα πίσω. Βάζω την κάρτα. Τελευταίο βήμα 350ευρώ. Βράζω αλλα το προχωράω να τελειώνω. Βλέπω οτι στην τράπεζα αντι να μου χρεώσουν τα 350 μου έχουν χρεώσει 450 ευρώ μιας και μπαίνει και ένας έξτρα φόρος που δεν αναφέρουν ποτέ και πουθενά. Όλα αυτά για να μου κάνουν αντικατάσταση μια χαλασμένη κονσόλα αξίας 200ων ευρώ. Έτσι λοιπόν φτάνουμε σήμερα. Με~700 ευρώ δεσμευμένα απο τη Microsoft, χωρις κονσόλα και με μια giftcard των 36€ απο το microsoft store. Worth? Εσείς πείτε μου. Εγώ ξέρω οτι όποτε ανοίγετε thread με το συγκεκριμένο κωλοχανείο εγώ θα είμαι εκεί να προειδοποιώ να μη τσιμπάτε όσο τρομερή προσφορά και να έχουν. Γιατί άν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα αγαπητοί το καλό που σας θέλω να έχετε λεφτά στην άκρη για να το λύσετε. Η κονσόλα μου ήταν αχρείαστη και την πήρα καθαρά λόγω καταναλωτισμού. Ίσως ήταν ένα ωραίο hint απο το σύμπαν να μη τσιμπάω απο τέτοια deals. Ελπίζω οτι πλέον δε θα έχω κάποιο άλλο πρόβλημα και οτι σε 1-2 βδομάδες θα πάρω και τα δεσμευμένα $$ πίσω. Γιατί τι καλύτερο μέσα στις γιορτές να έχεις 500€ δέσμευση γ... το κερατο τους ρε τι πραγματα ειναι αυτα δινεις τα λεφτα σου και μπλεκεις κιολας για κατι προβληματικο? τι να πω?ρε κλαιν κανε υπομονη τα εχω περασει και εγω ειναι ψυχοφθορο. λιγο υπομονη μαν και επειδη σε ξερω εισαι καλο παιδι κριμα για την ταλαιπωρια!
vadergr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Πιστευω οτι τελικά θα στα γυρισουν ολα τα χρηματα πίσω και οτι θα ξεμπερδεψεις. Αν δεν σου δωσουν το 100αρικο πίσω πες μας , ενημερωτικά.
gRim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Φόρτωσα και μόνο που διάβασα τα μηνύματα! Πρώτη φορά διαβάζω τέτοια πράγματα τι ταλαιπωρία είναι αυτή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα