klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχουν 500gb κονσόλες και το καλύτερο που μου έκαναν είναι 1tb gears 4 bundle + extra controller στις 229 (270ε) ή να περιμένω να ξαναστοκάρουν 500ρες. Δε βλέπω να αξίζει τα παραπάνω $$ οπότε υπομονή. Η διαδικασία είναι. Αγοράζεις πρώτα το νέο πακέτο με adjusted price ότι συνεννοηθείς στο chat και με την επιστροφή της παλιάς κονσόλας σου κάνουν full refund το παλιό.
greekboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχουν 500gb κονσόλες και το καλύτερο που μου έκαναν είναι 1tb gears 4 bundle + extra controller στις 229 (270ε) ή να περιμένω να ξαναστοκάρουν 500ρες. Δε βλέπω να αξίζει τα παραπάνω $$ οπότε υπομονή. Η διαδικασία είναι. Αγοράζεις πρώτα το νέο πακέτο με adjusted price ότι συνεννοηθείς στο chat και με την επιστροφή της παλιάς κονσόλας σου κάνουν full refund το παλιό. παραδεχτηκαν το προβλημα με το fan ? ή απλα δεχτηκαν την επιστροφη? 1
klainmaingr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 παραδεχτηκαν το προβλημα με το fan ? ή απλα δεχτηκαν την επιστροφη? Ούτως η άλλως έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 1μήνα (δύο τώρα λόγω εορτών που έρχονται). Δεν ασχολήθηκε καν με το fan. Απλά είπαμε για τη διαδικασία επιστροφής και αν και πως θα γίνει price match σε οποιοδήποτε 500gb bundle και θα δώσουν και το extra controller. Είπα να το στείλω ήδη πίσω απο τώρα και όταν στοκάρουν να κάνουμε την παραγγελία αλλα είπε οτι καλό είναι να μην το έχω γυρίσει ακόμα ώστε να κάνουν σίγουρα "πακέτο" αντικατάστασης. Όλα αυτά στο chat του αγγλικού store. Το ελληνικό μου είπε οτι πρέπει να επικοινωνήσω με αυτούς. Το μόνο καλό που μπορεί να βγεί απο την όλη ιστορία είναι οτι μάλλον θα πάρω στα 199 κάτι εκτός του minecraft. Πιστεύω οτι θα τσιμπήσω gears 4 bundle όταν θα βγεί στα 500 γι αυτό και δε δίνω τα 35ε παραπάνω για να πάρω το 1tb.
adok13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 παιδια καποιος που εχει παραλαβει μπορει να μου πει αν στη συσκευασια περιελαμβανε vertical stand; και επισης τιο καπακι της μπαταριας με το gamertag ισχυει;
Genatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 παιδια καποιος που εχει παραλαβει μπορει να μου πει αν στη συσκευασια περιελαμβανε vertical stand; και επισης τιο καπακι της μπαταριας με το gamertag ισχυει; Οχι Ισχυει αλλα δν ηταν μεσα, μαλλον θα ρθει ξεχωριστα
postfire Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 αρε klainmaingr εισαι ετυχος ρε φιλε κανε υπομονη.. 1
Mr_Terror Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 συμβαινουν και αυτα.η ms εχει φοβερο σαπορτ.θα σου κανουν και κανενα δωρακι για την ταλαιπωρια. 1
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 αρε klainmaingr εισαι ετυχος ρε φιλε κανε υπομονη.. συμβαινουν και αυτα.η ms εχει φοβερο σαπορτ.θα σου κανουν και κανενα δωρακι για την ταλαιπωρια. Ευχαριστώ παιδιά. (long live 360-gr τώρα που σας βλέπω και τους δύο) Να ναι καλά οι άλλες κονσόλες και το pc, απο games δε μένουμε. Την τσέκαρα την κονσόλα και δίπλα στο ps4 και σε παιχνίδια και σε μενού και είναι απλά αφόρητη. Όσο σκέφτομαι οτι υπάρχει κόσμος που αυτό το θεωρεί φυσιολογικό... Το μόνο θέμα είναι η ταλαιπωρία και οτι θα πρέπει ουσιαστικά να έχω "κρατημένα" 500ε στη microsoft μέχρι να κάνω τη νέα παραγγελία και να μου κάνουν το refund (που κανείς δε ξέρει σε πόσες μέρες θα γίνει η επιστροφή τραπεζικά). Περίμενα οτι θα είχαν ένα καλύτερο τρόπο να κάνουν αντικαταστάσεις απο το να σε αναγκάζουν να κάνεις εκ νεου παραγγελία. Ευτυχώς αυτή τη περίοδο δε με νοιάζει τόσο, αλλα μπορεί κάποιος να ήταν οριακά. Τι λογική είναι αυτή να περιμένουν να δώσεις άλλα τόσα για λάθος δικό τους και μετά να περιμένεις την επιστροφή αν και όταν. 1
lalic13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 και αν δεν ειχες αλλα λεφτα δηλαδη τι θα γινοταν;λεσ και τα 250αρια ειναι 10ευρα. παιδια να ρωτησω κατι.το δεμα ριναι αθηνα οποτε λογικα σημερα θα παραλαβω.επειδη μεχρι τεταρτη θαμαι σαλλη διευθηνση,μπορω να εποκινωνησω με καποιον στη ups να αλλαξω διευθ. αποστολης;η να κανω κατι να παραλαβει αλλος το δεμα;
kalampakas. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 και αν δεν ειχες αλλα λεφτα δηλαδη τι θα γινοταν;λεσ και τα 250αρια ειναι 10ευρα. παιδια να ρωτησω κατι.το δεμα ριναι αθηνα οποτε λογικα σημερα θα παραλαβω.επειδη μεχρι τεταρτη θαμαι σαλλη διευθηνση,μπορω να εποκινωνησω με καποιον στη ups να αλλαξω διευθ. αποστολης;η να κανω κατι να παραλαβει αλλος το δεμα; Στο τρακιν εχει επιλογη να αλλαξεις διευθυνση αποστολης
kalampakas. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Σημερα το δουλεψα για πρωτη φορα.τωρα κανει το πρωτο update.ο ανεμιστηρας ακουγεται αλλα οχι κατι το τραγικο. Δεν ξερω αν εχω το καλο η το defective ομως,πχ στα δυο μετρα ακουγεται.νορμαλ εννουμε τελειως αθορυβο;γιατι αν δεν το συζητουσαμε αυτον τον ηχο που κανει ουτε καν θα εδινα σημασια
mikepl1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβα και εγώ τελικά μετά από πολλές αναβολές και καθυστερήσεις. Καλή συσκευασία με όλα τα απαραίτητα χωρίς stand, αν είδα καλά πωλείται 20 ευρώ. Πρόλαβα να το βάλω πάνω για το 1ο update, ευτυχώς έγινε γρήγορα λόγω vdsl.
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Σημερα το δουλεψα για πρωτη φορα.τωρα κανει το πρωτο update.ο ανεμιστηρας ακουγεται αλλα οχι κατι το τραγικο. Δεν ξερω αν εχω το καλο η το defective ομως,πχ στα δυο μετρα ακουγεται.νορμαλ εννουμε τελειως αθορυβο;γιατι αν δεν το συζητουσαμε αυτον τον ηχο που κανει ουτε καν θα εδινα σημασια Πιστεψε με θα το καταλαβαινες. Σαν χαλασμενο φαν απο υπολογιστη που γρατζουναει το bearing. Ενα μονιμο γκρρρρρρρρ.
greekboy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 veritcal stand εχει μονο η εκδοση με τα 2tb...στο ebay παιζει στα 4ε http://www.ebay.de/itm/BestMatch-Console-Vertical-Stand-Dock-MountCradle-Holder-Fit-For-XBOX-ONE-S-M1-/182356699948?hash=item2a754e6b2c:g:4mcAAOSwXeJYLR~G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα