Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια προσφορα απο το microsoft store uk προκειται για αυτο το bundle

https://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/pdp/Xbox-One-S-Minecraft-Favourites-Bundle-500GB/productID.5069326400

το πακετο εχει και δευτερο κοντρολλερ παιδες και για να μην ταλαιπωρηστε βαλτε κωδικα αγγλικο εκει που δεν σας αφηνει να προχωρησει και τα υπολοιπα θα διεκπαιρωθουν μιλησα με το support τους και μου παν οτι ειναι glitch του συστηματος.

Επεξ/σία από forgotten
  • Like 4
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις παω να το παραγγειλω διαλεγω στην αρχη Ελλαδα στοιχεια διευθυνσης κτλπ και οταν διαλεγω τροπο να πληρωσω μου βγαζει μονο UK ως επιλογη και δεν με αφηνει να βαλω ελληνικο Postcode ωστε να συνεχισω.Γνωριζει κανεις πως γινεται?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το πακέτο της προσφοράς πιο πάνω έχει 2 χειριστήρια (έχουν κανονικά 100 ευρώ), το minecraft (έχει 20 ευρώ) και το xbox one S. 200 λίρες είναι 235 ευρώ αρά παίρνεις την κονσόλα με 115 ευρώ + μεταφορικά... δεν είναι άσχημα... (λέει free shipping άλλα δε ξέρω άμα ισχύει για παντού).

Δημοσ.

νομίζω ειναι καλή η προσφορά γιατί μιλάμε για το s αλλα ας μας πει κάποιος το συνολικό ποσό σε €€

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το πακέτο της προσφοράς πιο πάνω έχει 2 χειριστήρια (έχουν κανονικά 100 ευρώ), το minecraft (έχει 20 ευρώ) και το xbox one S. 200 λίρες είναι 235 ευρώ αρά παίρνεις την κονσόλα με 115 ευρώ + μεταφορικά... δεν είναι άσχημα... (λέει free shipping άλλα δε ξέρω άμα ισχύει για παντού).

Για αποφυγή παρεξηγήσεων/λαθών έχει 1 controller και όχι 2.

Δημοσ.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων/λαθών έχει 1 controller και όχι 2.

2 εχει ενα του πακετου και ενα ακομα

αναφερει

Save £50 and get a free Xbox Wireless Controller £50 and get a free Xbox Wireless ControllerFREE ontroller

• Like 1
Δημοσ.

Το παρηγγειλα μολις εχει 2 controllers και τα μεταφορικα δωρεαν.Στο shipping adrress εβαλα Ελλαδα και τα στοιχεια μου κανονικα ενω στο billing address εβαλα ενα postcode Αγγλικο .Ελπιζω να μην εγινε πατατα

Δημοσ.

Το παρηγγειλα μολις εχει 2 controllers και τα μεταφορικα δωρεαν.Στο shipping adrress εβαλα Ελλαδα και τα στοιχεια μου κανονικα ενω στο billing address εβαλα ενα postcode Αγγλικο .Ελπιζω να μην εγινε πατατα

235€ σου βγήκε δηλαδη;;

Δημοσ.

θεωρω οτι η προσφορα ειναι παρα πολυ καλη για οποιον το θελει ,ειχα το one και το εδωσα λογω τοπου που επαιρνε ,αυτο ειναι σχεδον το μισο και εχει και δευτερο χειριστηριο ,μου κοστισε 145 αλλα ειμαι κυπρο φυσικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...