Πέτρος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Χρειάστηκε να το κάνω για όλα τα πλήκτρα που είχα ορίσει, αφού αν και Unicode δεν "συμφωνούσε" με τα αρχικά ελληνικά, αλλά λειτουργεί άψογα. Πραγματικά δείχνει άριστο εργαλείο, αλλά που καιρός πια για να το μάθω. Μου έλυσες τα χέρια, υποχρεωμένος. 1
coolnetgr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ναι είναι ωραίο εργαλείο... καμία υποχρέωση!!! 1
Πέτρος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αυτό είναι κουφό ρε συ. Στον ff να πατάς windows+e και να σου κάνει επιλογή κάτι δεν υπάρχει περίπτωση, εκτός αν εσύ έχεις βάλει με κάποιο hotkey πρόγραμμα να αλλάξεις τις συντομεύσεις των win+ πλήκτρων. Το win+e ανοίγει την εξερεύνηση όπου κι αν είσαι και το win+r ανοίγει την εκτέλεση. Για έλεγξε στα tray icons μήπως έχεις ξεχασμένο κάποιο πρόγραμμα. Δες και αυτό. Δική μου χαζομάρα ήταν. Έχω μόνιμα το WinKey απενεργοποιημένο, από χρόνια, σε οποιοδήποτε πληκτρολόγιο το υποστηρίζει (πια το έχω ξεχάσει). Με Ctrl+Esc δουλεύω. Οπότε ουσιαστικά, λειτουργεί το Quick Find/Search στο Nightly.
tarantules Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Για να μην παιδεύεστε με το autohotkey (αν και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο) , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pulover's Macro Creator το οποίο είναι ουσιαστικά η έκδοση του autohotkey σε γραφικό περιβάλλον πολύ πιο κατανοητό. Περιττό να πω οτι κάνεις παπάδες με το συγκεκριμένο δυνατό εργαλείο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα