The_Judas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εχω συνδέσει τα ηχεία 2,1 στην τηλεόραση με καλώδιο 3.5 καρφί αρσενικό -> 2 rca αρσενικό. Δεν δουλεύει όμως. Τι κάνω λάθος; Κάπως σαν το παρακάτω είναι το tv-monitor και έχει και 3.5mm υποδοχή στα πλάγια.
skoulas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Να βαλεις το 3.5 καρφι στο πλαϊ δοκιμασες; Δεν δουλευει;
The_Judas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Να βαλεις το 3.5 καρφι στο πλαϊ δοκιμασες; Δεν δουλευει; Το δοκίμασα και αυτό, πάλι δεν δούλευε. Μόνο αν συνδέσω το καρφί με υπολογιστή, την κάρτα ήχου με tv. Τότε βέβαια είχα ήχο 2.1 μόνο στον υπολογιστή προφανώς.
The_Judas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τα ηχεία είναι τα Creative i-trigue 2.1 και το μονιτορ LG M2232D-PZ.... edit: Το παρακάτω προτείνει η creative: http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=54691 Εχω αντάπτορα καρφί σε rca, αλλά δεν έχω rca σε rca. Θα το δοκιμάσω από Δευτέρα...
Fubar.gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δέν γίνεται να συνδεθούν. Όλες οι υποδοχές που έχει η τηλεόραση σου είναι audio in. Για να παίξουν τα ηχεία χρειάζεται να έχει κάποια υποδοχή audio out. Αλλα δέν έχει. 2
The_Judas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Χμ το φαντάστηκα. Υπάρχει κάποιος φθηνός και λειτουργικός τρόπος να πάρω audio out χωρίς απώλειες στον ήχο. Μήπως με scart to rca;;; http://moutsioulis.gr/προϊόντα/95029-LANCOM_ANTAPTORAS_SCART_SE_3XRCA-SVIDEO.html
petrostt92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 φιλε απο το σκαρτ η τηλεοραση περνει ηχο και εικονα δεν δινει...
The_Judas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Οπότε η μοναδική λύση θα ήταν η χρήση ενός εξωτερικού ψηφιακού δέκτη με audio output ;
Alexlooker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 σε samsung tv 4ετiαs (περιπου) βγαζω ηχο απο ακουστικα και απο το scart σε ενα στερεοφωνικο. με scart εχω ηχο μονο στα καναλια, οταν "παιζει" σαν media player no audio απο ακουστικα ειναι ok.
veteranos123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 φιλε απο το σκαρτ η τηλεοραση περνει ηχο και εικονα δεν δινει...Κάποιες τηλεορασεις έχουν την δυνατότητα να βγάζουν ήχο και εικόνες από το scart καθώς και το αντίθετο
Alexlooker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 βαλε και το τελευταιο firmware. lg-tv. και παντα reset μετα αλα bios style!!!
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 σε samsung tv 4ετiαs (περιπου) βγαζω ηχο απο ακουστικα και απο το scart σε ενα στερεοφωνικο. με scart εχω ηχο μονο στα καναλια, οταν "παιζει" σαν media player no audio απο ακουστικα ειναι ok. Η δικιά μου τηλεόραση δεν δουλεύει ούτε αν συνδέσω την θύρα των ακουστικών με τα ηχεία. Μόνη λύση μάλλον να δοκιμάσω από το scart μήπως και δουλέψει.
The_Judas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ενημερωτικά χρησιμοποίησα τελικά scart to rca ανταπτορα και δούλεψε κανονικά. 2
louilouiCK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Γιατί δεν τα σύνδεσες απευθείας στο κόκκινο άσπρο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα