Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω λεω να αγοαρσει την μητρικη του ΜulticoreCPU που ειναι αποδεδιγμενη ...... :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Όχι παραείναι fail για να πάρει κιάλλα άτομα στο λαιμό της τέτοια mobo  :D.

Το έβαλα σε spoiler για να μην βγούμε άλλο off.

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασε το ΒΙΟΣ update, κλεισε το ΤΟΥΡΜΠΟ και οπωςδηποτε να βαλει 1-2 ανεμιστηρες στο κουτι απενταντι απο την μητρικη στο πλαισιο του κουτιου του να φυσαει κρυος αερας πανω στα VRM. Νομιζω με αυτα θα εχει διαφορα και θα διορθωθουν τα fps.

NuJXi.png

Εξήγησε μου λίγο αυτό με το πίνακα που έστειλες και της vram...
Δημοσ.

Πέρα από το θέμα των θερμοκρασιών τέτοια παιχνίδια simulator αν τα φορτώσεις πολύ μπορούν να γονατίσουν πολύ δυνατά συστήματα.Εγώ θα πρότεινα να δοκιμάσεις κάποιο άλλο απαιτητικό παιχνίδι να δεις τι fps βγάζεις. Ο επεξεργαστής είναι σίγουρα το αδύνατο σημείο οπότε δοκίμασε να παίξεις με τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να μειώσεις όσο γίνεται περισσότερο το φορτίο του επεξεργαστή.Με ένα search στο google βρήκα αυτό το post οπου κάποιος με i7 2600 / gtx 1070 έχει κάτω από 30 fps στις ρυθμίσεις που έχει βάλει

http://forums.x-plane.org/index.php?/forums/topic/105000-my-system-with-the-new-gtx-1070/

• Like 1
Δημοσ.

στο αριστερο πανελ που κοιταζει την μητρικη πρεπει να μπουνε 2 ανεμιστηρακια ωστε ο κρυος αερας να πεφτει επανω στα VRM. H υπολοιποη ροη του αερα στο κουτι να ειανι οπως της φωτογραφιας.

Κρυος αερας μπαινει απο μπροστα με 2 ανεμιστηρες, απο το πλαινο αριστερο πανλε ωστε να πεφτει πανω στην μητρικη ο αερας και ο ζεστος φυεγει απο επανω και πισω με 1 ανεμιστηρακι.

scenario7b1kc.jpg

το σημαντικο ειναι να υπαρχουν ανεμιστηρακια που να φυσανε πανω στην μητρικη, ωστε να ψυχονται τα VRM που ειναι γυρω απο τον επεξεργαστη.

Untitled.png

• Like 4
Δημοσ.

στο αριστερο πανελ που κοιταζει την μητρικη πρεπει να μπουνε 2 ανεμιστηρακια ωστε ο κρυος αερας να πεφτει επανω στα VRM. H υπολοιποη ροη του αερα στο κουτι να ειανι οπως της φωτογραφιας.

Κρυος αερας μπαινει απο μπροστα με 2 ανεμιστηρες, απο το πλαινο αριστερο πανλε ωστε να πεφτει πανω στην μητρικη ο αερας και ο ζεστος φυεγει απο επανω και πισω με 1 ανεμιστηρακι.

scenario7b1kc.jpg

το σημαντικο ειναι να υπαρχουν ανεμιστηρακια που να φυσανε πανω στην μητρικη, ωστε να ψυχονται τα VRM που ειναι γυρω απο τον επεξεργαστη.

Untitled.png

Ωραίος μαν ευχαριστώ

Δημοσ.

Οι MSI σε AM3+ είναι χειρότερες και από τις Gigafail! Ποιος του είχε προτείνει την MSI να πάει να του δώσει τα λεφτά του πίσω...

Λοιπόν φανάκι στα VRM και στήσε τα φαν για να πάρει ροή αέρα όπως έδειξε ο ASDIC, κλείσιμο το turbo core, oc στα 4.4 αν τον παίρνει με κάτω των 62 βαθμών Κελσίου θερμοκρασίες, καθάρισμα τους οδηγούς ή φορματ και στην τελική αν δεν δει αποτέλεσμα, να τα δώσει και να πάει σε μετέχειρο 4460 με Η81 και έκλεισε.

• Like 3
Δημοσ.

Έβαλε black desert και έτρεχε πένα .... σε 4κ dsr φαντάσου 45 fps ... άρα κάτι μπουκώνει στο game όπως είπατε τρέχει one core CPU? Η το optimaze του game είναι αποτυχία ;

Έβαλε και το xplane 11 που είναι βετα 1080p 20 fps. 2.5k 20 fps 4K dsr 20. Fps όλα φουλ . Και είναι smooth λέει

Δημοσ.

Το κατεβάζω και εγώ trial να γελάσω στο build μου ποσά βγάζω Αχχαχα ... άρα νομίζω νομίζω τελικό συμπέρασμα σεν έχουμε μπουκάλι

Δημοσ.

Έβαλε black desert και έτρεχε πένα .... σε 4κ dsr φαντάσου 45 fps ... άρα κάτι μπουκώνει στο game όπως είπατε τρέχει one core CPU? Η το optimaze του game είναι αποτυχία ;

Έβαλε και το xplane 11 που είναι βετα 1080p 20 fps. 2.5k 20 fps 4K dsr 20. Fps όλα φουλ . Και είναι smooth λέει

Να δοκιμάσει να αλλάξει τα settings για να δεί αν αλλάζουν τα fps, το ότι έχει σε όλες τις αναλύσεις τα ίδια fps μπορεί να σημαίνει ότι έχει μπει κάποιο άνω όριο στα fps. Συνήθως τo όριο είναι 30 ή 60 fps αλλά μπορεί να είναι και διαφορετικό. Αν ποιάσει 30 fps είναι εντάξει τα 20 τα βρίσκω λίγα ασχετα αν λεει ότι είναι smooth.  

Το κατεβάζω και εγώ trial να γελάσω στο build μου ποσά βγάζω Αχχαχα ... άρα νομίζω νομίζω τελικό συμπέρασμα σεν έχουμε μπουκάλι

Έχουμε μπουκάλι αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να δώσει πάνω από 20 fps. 

• Like 1
Δημοσ.

στο Black desert online se DSR 4k εβγαζε 45-50 fps παρα πολυ καλα διλαδη .... δεν μπορω να καταλάβω σε αυτο το κολο game σε 1080 σε 2.5κ σε 4κ εκει 15-20 .. δεν εχει λεει καπιο lock fps... 

Δημοσ.

Αποφανθήκατε  τελικά, η μητρική του θέλει πέταμα ή το παιχνίδι φταίει;

Πολύ εύκολα κάποιοι λένε ότι ένα part είναι για πέταμα, πρώτα εξετάζεις το ποιο απλό που είναι αν υπάρχει θέμα με το παιχνίδι. Σε πολλές περιπτώσεις βέβαια όπως έχει πει και ο αίλουρος φταίει κάτι άλλο.

στο Black desert online se DSR 4k εβγαζε 45-50 fps παρα πολυ καλα διλαδη .... δεν μπορω να καταλάβω σε αυτο το κολο game σε 1080 σε 2.5κ σε 4κ εκει 15-20 .. δεν εχει λεει καπιο lock fps... 

Το δοκίμασες στο δικό σου σύστημα?  Αν μπορείς ανέβασε φωτο με όλα τα settings που έχει βάλει στο παιχνίδι όπως στο λινκ που έδωσα παραπάνω και δες fps , frame times , cpu / gpu usage και θερμοκρασίες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...