vikman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Υπήρχε προσφορά επιπλέον για δωρεά θήκη με την αγορά του flip 3 την original JBL αξίας κοντά στα 20€. Δυστυχώς τα έπρεπε να τη ζητήσεις εφόσον είχαν απόθεμα. Εισαι σιγουρος γιατι εγω θα παραλαβω απο καταστημα....να τη ζητησω ; Πηρε καποιος-α δωρεαν θηκη και αν ναι με ποια διαδικασια;
cgeorgal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εισαι σιγουρος γιατι εγω θα παραλαβω απο καταστημα....να τη ζητησω ; Πηρε καποιος-α δωρεαν θηκη και αν ναι με ποια διαδικασια; Εγώ πήρα δυο ηχεία και ζήτησα 2 θήκες από ΜΜ Γέρακα. Είχε απόθεμα 2-3 ακόμα χθες γύρω στις 12:00.
AntiCambeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν έχουν στείλει email ούτε πήραν τηλέφωνο. Στο site τους στην παραγγελία μου γράφει: «Υπο επεξεργασία». 1 έως 3 εργάσιμες για παραλαβή έγραφε στο site; Update:Πήρα τηλέφωνο και είπαν ότι θα παραλάβουν απο τις 10/12 και μετά γιατί ήταν πολλές οι παραγγελίες.Επίσης οτι κάποιοι έλαβαν λάθος email οτι δεν υπήρχε διαθέσιμο και αν μου έρθει τέτοιο email να επικοινωνήσω. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2016 από AntiCambeR
kamennos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) πάντως στο site τους φαίνεται διαθέσιμο στα 129€ οπότε θεωρητικά παρέλαβαν και περιμένουμε ενημέρωση για αποστολές/παραλαβές. edit σήμερα μου ήρθε mail για παραλαβή Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2016 από kamennos
mtzs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αν καποιος αλλαξε γνωμη και δεν το θελει ας στειλει π.μ. το παιρνω εγω στη τιμη της προσφορας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα