Nickkalou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα , ελπίζω να μαι στο σωστό section . Συνδέω με το καλώδιο του κινητου , το κινητό σε όλες τις θύρες usb του υπολογιστή αλλά δεν μου το αναγνωρίζει και βγάζει δεξία στις ενημερώσεις ένα παράθυρο που λέει ότι άγνωστη συσκευή κτλ . Το κινητό μόνο φορτίζει αλλά δε μου βγάζει παράθυρο για να αλλάξω τη λειτουργία . Έχω κατεβάσει νέους drivers του υπολογιστή Στη διαχείριση συσκευών του υπολογιστή , στο ''ελεγκτές εννιαίου σειριακού διαύλου ( usb)'' . μου βγάζει από κάτω άγνωστη συσκευή usb ( αποτυχία αίτησης περιγραφής συσκευής) . Εδώ έχω δοκιμάσει για ανίχνευση για αλλαγές λογισμικού , κατάργηση και ενημέρωση . Ο υπολογιστής windows 10 64bit και το κινητό huawei p8 lite
coolerman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Το κινητό λειτουργεί κανονικά;;μπαίνει στο menu;;
chralexo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αφού δοκίμασες σε ολες τις θυρες usb, δοκιμασε σε ενα υπολογιστή κανενός φίλου να δεις αν κάνει το ίδιο...
Nickkalou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Το μενού του κινητού δουλεύει κανονικά και σε άλλον υπολογιστή πάλι δεν το αναγνωρίζει
chralexo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δεν πρέπει να φταίει τότε ο υπολογιστής σου τότε. Δοκίμασε με άλλο καλώδιο να δεις
Nickkalou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το κινητό φταίει παιδιά , το πήγα στο κατάστημα από εκεί που το πήρα και μου είπαν ότι πρέπει να σταλθεί στην αντιπροσωπία . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα