janisxt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μετά από 6 ημέρες με δυο τελικά υπολογιστές εγκατεστημένους το πρόγραμμα και δύο κινητά έχουμε και λέμε. Στα κινητα δεν βλέπω κάτι,και μιλαω ότι δεν φαίνεται ούτε όταν κάνει σάρωση (αν κάνει φυσικά ) αλλά ούτε μία ειδοποίηση. Στους δύο υπολογιστές τώρα. Ο ένας με επεξεργαστή AMD A5100k όλα πάνε ρολόι,και ρολαρει σαν να μην το έχει. Μάλιστα έκοψε δύο τρεις εφαρμογές που βρήκε ακατάλληλες. Στον άλλον με intel code i3 2120 (νομίζω παιδιά κιόλας) γαμ@κε το σύμπαν. Άρχησε σιγά σιγά (μέρα με την μέρα)να σέρνεται ο υπολογιστής όσπου σήμερα το εβγαλα τελείως. Έκανε παιδιά 2 λεπτά να μπει στα windows, και όταν με το καλό έμπαινε σερνόταν λες και είχε χτυπηση ο σκληρός δίσκος (το λαμπάκι δουλεύει σαν τρελό) Ταχύτητα στο internet φίδι. Ίδιες ρυθμίσεις εχει το πρόγραμμα πάντως και στους δύο υπολογιστές. Σήμερα έκανα εγκατάσταση(i5-4460,win 10) και έτρεξα και από τα εργαλεία το optimize το οποίο καθαρίζει και την registry.Δεν ξέρω αν φταίει ο καθαρισμός αλλά αργεί ο υπολογιστής πολύ να ανοίξει και επίσης χάθηκαν οι σελιδοδείκτες του firefox. Προς το παρόν δεν βλέπω αφού ανοίξει να καθυστερεί μετά.
gkarabid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Πες λίγο τι Windows χρησιμοποιείς κλπ... Γιατί εγώ το έβαλα σε windows tablet και πάει σφαίρα. windows 7 ultimate 64 με 8gb Ram.Τα ιδια φοραει και ο αλλος υπολογιστης με τον AMD επεξεργαστη. Παντως μετα την απεγκατασταση συνεχιζει αξογα ,οπως και ο αλλος (AMD) που εχει επανω την εφαρμογη..... Κρατω μια πισινη αφου τωρα στης Γιορτες θα τον κανω ενα φορματ αφου τον εχει γεμιση ο μικρος με αρκετα χαζα πραγματακια. Δεν νομιζω να παιζει θεμα δυναμης του υπολογιστη αφου οπως αναφερεις Billator μπορει να τρεχει αξογα και σε μικροτερους υπολογιστες (θα βαλω μια αδεια και στο onda v919 windows 8 για δοκιμοι ) Εκτος αν κανουν κολπα σε intel επεξεργαστες ,οπως μου ειχε κανει η εφαρμοφη kodi (Εδω μου εχει τυχει σε 3 υπολογιστες με intel να μην μπαινουν τα add ) Σήμερα έκανα εγκατάσταση(i5-4460,win 10) και έτρεξα και από τα εργαλεία το optimize το οποίο καθαρίζει και την registry.Δεν ξέρω αν φταίει ο καθαρισμός αλλά αργεί ο υπολογιστής πολύ να ανοίξει και επίσης χάθηκαν οι σελιδοδείκτες του firefox. Προς το παρόν δεν βλέπω αφού ανοίξει να καθυστερεί μετά. Και εσυ φιλε μου επεξεργαστη intel βλεπω Οπως ειπα οχι μονο αργουσε κατα την εκκίνηση αλλα και στην λειτουργια του,( μου θυμισε τον δικο υπολογιστη που ειχα φοιτητης (πριν απο 20 χρονια) και τον περασα windows 95 απο 3.1) Κοιταξτε το για μερικες ημερες γιατι μερα τη μερα αρχιζε να σερνεται 1
Billator Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εγω δεν αγόρασα βέβαια το Total Security γιατί τα optimize tools συνήθως βαραίνουν πολύ το σύστημα και δεν θα τα χρησιμοποιούσα ούτως η άλλως. Στο teclast x98 pro μπήκε και ρολάρει πολύ καλύτερα σε σχέση με τον ενσωματομένο windows defender (windows 10). Και δεν τα πείραξα καθόλου λόγω έλειψη χρόνου, το έχω στο auto pilot. Εγώ σε x5 Z8500, Xeon 5450, i7 6700HQ δεν έχω κανένα πρόβλημα... 30, 15 , 8 sec το boot time των windows αντίστοιχα. Ειδικά το tablet ανοίγει πιο γρήγορα σε σχέση με πριν. Βέβαια δεν έχω σύστημα και με AMD για να τα συγκρίνω. Στο total secutity που έχεις και τα tools δες τι τρέχει απο πίσω. Μία στο τόσο θα το κάνεις μόνος σου δεν χρειάζεσαι να τρέχουν συνέχεια. Κοιτάξτε τι παίζει με αυτό γιατί δεν είναι φυσιολογικό αν κρίνω με αυτά που βλέπω σε μένα. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Είπα να το ξαναδοκιμάσω λοιπόν (total security), και απογοητεύτηκα για άλλη μια φορά. Ζήτησα refund και περιμένω. Οι ρυθμίσεις του antivirus είναι ανύπαρκτες. Καμία σοβαρή παραμετροποίηση, δεν επιτρέπει να κάνεις ignore σε εντοπισμό false positive, νομίζω ότι απευθύνεται σε χρήστες που βλέπουν υπολογιστή πρώτη φορά στη ζωή τους και κάνουν κλικ στα banners "κερδίσατε 1 iphone" ή "κολήσατε έναν ιο, κατεβάστε τώρα την προστασία εδώ" Στις ρυθμίσεις του anivirus έχει τρεις επιλογές: Τι θα πει "κάντε τις απαραίτητες ενέργειες", απευθύνεται σε χαζούς. Μια επιλογή ask me what to do που έχουν όλα τα σοβαρά antivirus δεν υπάρχει. Αν δοκιμάσεις να βγάλεις από την καραντίνα το αρχείο, το εντοπίζει ξανά και το βάζει πάλι στην καραντίνα!!!! Δεν υπάρχει σωτηρία! επίσης, απενεργοποιόντας όλα τα modules του total security, εκτός από το antivirus, αυτά παίρνουν πρωτοβουλία κάποια στιγμή να ενεργοποιηθούν ξανά. Μιλάμε για πολύ κακογραμμένο πρόγραμμα, όπως ακριβώς το θυμάμαι από το 2014 που το δοκίμασα ξανά. Να μη μιλήσω για το κρέμασμα σε καθαρό pc με i7 και 8gb ram. 3
janisxt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Είπα να το ξαναδοκιμάσω λοιπόν (total security), και απογοητεύτηκα για άλλη μια φορά. Ζήτησα refund και περιμένω. Οι ρυθμίσεις του antivirus είναι ανύπαρκτες. Καμία σοβαρή παραμετροποίηση, δεν επιτρέπει να κάνεις ignore σε εντοπισμό false positive, νομίζω ότι απευθύνεται σε χρήστες που βλέπουν υπολογιστή πρώτη φορά στη ζωή τους και κάνουν κλικ στα banners "κερδίσατε 1 iphone" ή "κολήσατε έναν ιο, κατεβάστε τώρα την προστασία εδώ" Στις ρυθμίσεις του anivirus έχει τρεις επιλογές: Τι θα πει "κάντε τις απαραίτητες ενέργειες", απευθύνεται σε χαζούς. Μια επιλογή ask me what to do που έχουν όλα τα σοβαρά antivirus δεν υπάρχει. Αν δοκιμάσεις να βγάλεις από την καραντίνα το αρχείο, το εντοπίζει ξανά και το βάζει πάλι στην καραντίνα!!!! Δεν υπάρχει σωτηρία! επίσης, απενεργοποιόντας όλα τα modules του total security, εκτός από το antivirus, αυτά παίρνουν πρωτοβουλία κάποια στιγμή να ενεργοποιηθούν ξανά. Μιλάμε για πολύ κακογραμμένο πρόγραμμα, όπως ακριβώς το θυμάμαι από το 2014 που το δοκίμασα ξανά. Να μη μιλήσω για το κρέμασμα σε καθαρό pc με i7 και 8gb ram. Τι έγινε με το refund; Σου επέστρεψαν τα χρήματα ; Σήμερα ζήτησα και εγώ γιατί μου έσπασε τα νεύρα το Safepay. Έκανες κλικ σε σελίδα τράπεζας και άνοιγε σε 10 σελίδες.
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ακόμα περιμένω, υπό επεξεργασία είναι το αίτημα. Γιατί έφυγα από kaspersky ήθελα να ξερα.
rafail1994 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Είπα να το ξαναδοκιμάσω λοιπόν (total security), και απογοητεύτηκα για άλλη μια φορά. Ζήτησα refund και περιμένω. Οι ρυθμίσεις του antivirus είναι ανύπαρκτες. Καμία σοβαρή παραμετροποίηση, δεν επιτρέπει να κάνεις ignore σε εντοπισμό false positive, νομίζω ότι απευθύνεται σε χρήστες που βλέπουν υπολογιστή πρώτη φορά στη ζωή τους και κάνουν κλικ στα banners "κερδίσατε 1 iphone" ή "κολήσατε έναν ιο, κατεβάστε τώρα την προστασία εδώ" Στις ρυθμίσεις του anivirus έχει τρεις επιλογές: Τι θα πει "κάντε τις απαραίτητες ενέργειες", απευθύνεται σε χαζούς. Μια επιλογή ask me what to do που έχουν όλα τα σοβαρά antivirus δεν υπάρχει. Αν δοκιμάσεις να βγάλεις από την καραντίνα το αρχείο, το εντοπίζει ξανά και το βάζει πάλι στην καραντίνα!!!! Δεν υπάρχει σωτηρία! επίσης, απενεργοποιόντας όλα τα modules του total security, εκτός από το antivirus, αυτά παίρνουν πρωτοβουλία κάποια στιγμή να ενεργοποιηθούν ξανά. Μιλάμε για πολύ κακογραμμένο πρόγραμμα, όπως ακριβώς το θυμάμαι από το 2014 που το δοκίμασα ξανά. Να μη μιλήσω για το κρέμασμα σε καθαρό pc με i7 και 8gb ram. Εαν δεν το βάλεις σε εξαίρεση το κάνει αυτό οπως και το avira που χρησιμοποιώ . Για δες αυτό
censOred Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ισχυει οτι δεν ειναι παραμετροποιησιμο.Εχω το Total Security 16 από την περσινη προσφορά.Δεν υπάρχει ούτε σε αυτη την εκδοση η επιλογη να σε ρωτα τι κάνει.Βεβαια εγω το χω βαλει να επιλεγει από μονο του.Με την καραντινα δεν ειχα θεμα.Αν οντως το εβαζα στα exclusions τον φακελο δεν ξαναχτυπουσε. Μια φορά που εγινε μαλακια και το χρειαστηκα με εσωσε αρα τουλαχιστον κανει καλα την δουλεια του. Βαρύ πάντως δεν ειναι.Αυτη την στιγμή που μιλάμε τρωει ελαχιστη μνημη.Σε 4 μηνες που ληηγει δεν ξερω αν θα το αλλαξω να πω την αληθεια.
janisxt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ακόμα περιμένω, υπό επεξεργασία είναι το αίτημα. Γιατί έφυγα από kaspersky ήθελα να ξερα. Μου ακύρωσαν ήδη την συνδρομή.(Σημερα Κυριακή το αίτημα στο Paypal και άμεση ακύρωση). Ελπίζω να μην χρειάζεται άλλη ενέργεια από μέρους μου για επιστροφή των χρημάτων. Και τώρα τι προστασία θα βάλουμε ;
01jnr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 προσωρινη απνεργοποιηση του,γινεται;εψαξα λιγο στις επιλογες αλλα δεν βρηκα κατι.
achilles_g_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Σε φίλο μου που κάνει διδακτορικό σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας, του είπαν ότι για να μπορεί να συνδέεται απο τον υπολογιστή του σπιτιού του, πρέπει να έχει υποχρεωτικά antivirus. Το bitdefender ήταν το 1ο προτεινόμενο.
Billator Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικά είμαι 100% ικανοποιημένος για το προιόν. Ούτε βαραίνει ούτε τίποτα το σύστημα σε μένα. Το Internet Security Πήρα και θα το ξαναγόραζα σίγουρα (σε τέτοια τιμή φυσικά μόνο )
JimGer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Σε φίλο μου που κάνει διδακτορικό σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας, του είπαν ότι για να μπορεί να συνδέεται απο τον υπολογιστή του σπιτιού του, πρέπει να έχει υποχρεωτικά antivirus. Το bitdefender ήταν το 1ο προτεινόμενο. Και πως το ελέγχουν? (Τι άλλο θα ακούσουμε) 1
eric_in Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 προσωρινη απνεργοποιηση του,γινεται;εψαξα λιγο στις επιλογες αλλα δεν βρηκα κατι. Όπως ανοίγει πατάς το "προβολή ενοτήτων" και απ τα settings του καθένος μπορείς να απενεργοποιήσεις όποιο θέλεις. 1
black66.gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ο χρόνος από πότε αρχίζει και μετράει;Από την ώρα της αγοράς ή από την ενεργοποίηση στην πρώτη συσκευή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα