eric_in Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Προσοχή με το bitdefender,οταν το αγοράζεις καπου σου βάζει να κανείς και auto renewal την συνδρομή σου τον επόμενο χρόνο φυσικά με πολύ μεγαλύτερο ποσό από αυτό της προσφοράς. Απαράδεκτες πονηριές για μια εταιρία που πουλά λογισμικό ασφαλείας . Εγώ δεν το είχα προσέξει και πήγαν να μου ανανεώσουν την συνδρομή αλλά η χρεωστική δεν είχε χρήματα μέσα. Εμείς που δεν το προσέξαμε, τώρα πως μπορούμε να το βγάλουμε αυτό, ξέρει κανείς; Άκυρο το βρήκα.
warewolf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εμείς που δεν το προσέξαμε, τώρα πως μπορούμε να το βγάλουμε αυτό, ξέρει κανείς; Άκυρο το βρήκα. Μιας και ουτε εγω το προσεξα κατα την αγορα 3 αδειων internet security, μηπως μπορεις να μου πεις πως βρηκες/αναιρεσες τυχον αυτοματη ανανεωση συνδρομης. ?
moure Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πάντως εγώ εταιρία που κάνει τέτοιες απατεωνιές δεν την ξανάεμπιστεύομαι. Σου βάζει από την πίσω πόρτα αυτόματη ανανέωση και σε χρεώνει μετά από ένα χρόνο 60 ευρώ. Μάλιστα το κόλπο είναι οργανωμένο μιας και 2-3 μήνες πριν να λήξει η συνδρομή σπαμάρουν καθημερινά το mail σου προσπαθώντας να σε κάνουν να ανανεώσεις την συνδρομή σου που εντωμεταξύ έχεις ήδη ενεργή αυτόματη ανανέωση ! Φυσικά μετά από τα ατελείωτα mail τους κάνεις mark as spam και έτσι δεν θα δεις το μήνυμα (αποποίησης ευθυνών) μια μέρα πριν να λήξει η συνδρομή σου ότι έχεις ενεργό το auto renewal και θα χρεώθεις 60 ευρώ . Έχω πάρει και το kaspersky πέρσι σε προσφορά και τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν τα κάνει. Ούτε ένα mail να ανανεώσω δεν μου έχει στείλει . Άκυρο από μένα ούτε δωρεάν δεν το ξανάβάζω .
warewolf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πάντως εγώ εταιρία που κάνει τέτοιες απατεωνιές δεν την ξανάεμπιστεύομαι. Σου βάζει από την πίσω πόρτα αυτόματη ανανέωση και σε χρεώνει μετά από ένα χρόνο 60 ευρώ. Μάλιστα το κόλπο είναι οργανωμένο μιας και 2-3 μήνες πριν να λήξει η συνδρομή σπαμάρουν καθημερινά το mail σου προσπαθώντας να σε κάνουν να ανανεώσεις την συνδρομή σου που εντωμεταξύ έχεις ήδη ενεργή αυτόματη ανανέωση ! Φυσικά μετά από τα ατελείωτα mail τους κάνεις mark as spam και έτσι δεν θα δεις το μήνυμα (αποποίησης ευθυνών) μια μέρα πριν να λήξει η συνδρομή σου ότι έχεις ενεργό το auto renewal και θα χρεώθεις 60 ευρώ . Έχω πάρει και το kaspersky πέρσι σε προσφορά και τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν τα κάνει. Ούτε ένα mail να ανανεώσω δεν μου έχει στείλει . Άκυρο από μένα ούτε δωρεάν δεν το ξανάβάζω . Καλα το θεμα με τα email λυνεται ευκολα. Στο κατω μερος των email εαν κοιταξεις, εχει κουμπι one-click unsubscribe. Το πατας και ξεμπερδευεις. Το θεμα ειναι να μας απαντησει καποιος απο ΠΟΥ θα παμε να ακυρωσουμε την αυτοματη ανανεωση για οσους δεν το προσεξαμε και πιθανως ηταν απενεργοποιημενο.
gkarabid Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλα το θεμα με τα email λυνεται ευκολα. Στο κατω μερος των email εαν κοιταξεις, εχει κουμπι one-click unsubscribe. Το πατας και ξεμπερδευεις. Το θεμα ειναι να μας απαντησει καποιος απο ΠΟΥ θα παμε να ακυρωσουμε την αυτοματη ανανεωση για οσους δεν το προσεξαμε και πιθανως ηταν απενεργοποιημενο. Αν πληρώσει με paypal φίλε είναι μία σελίδα ποιο πίσω ή διαδικασία.Όλα αυτά μέσα από την σελίδα της paypal.... Κοίτα το ποστ του @CleanthisD Πραγματικά είναι προεπιλεγμένο ακόμη και στο paypal 1.Πατάμε τον τροχό/γρανάζι πάνω δεξιά δίπλα από το logout 2.Payments 3.Manage pre-approved payments 4.Επιλέγουμε την συναλλαγή 5.Στο status επιλέγουμε cancel και είμαστε κομπλεδες Τώρα αν έκανες την αγορά από χρεωστική - πιστωτική δυστιχος δεν το γνωρίζω....Λογικά μέσω τραπέζης θα γίνεται ... Πάντως τέτοια κόλπα κάνουν και άλλες εταιρίες άσχετες με αυτό το είδος. Πχ ασφάλειες αυτοκινήτου μέσω internet κλπ Δυστιχος και εγώ την πάτησαν (το ακυρωσα φυσικά) αλλά δεν εκατσα να κοιτάξω όλοι την σελίδα ούτε να διαβάσω τα λεγόμενά ψιλά γράμματα...
01jnr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 πως το ενεργοποιητε μεσω του account,μου λεει οτι ειναι trial για 30 μερες...
warewolf Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 gkarabid σε ευχαριστω, ηδη το εκανα μεσα στο paypal. Να πω ομως πως ψαχνοντας και εγω ανακαλυψα κι αλλη διαδικασια (για οσους ισως πληρωσαν χωρις paypal) Στα emails αγορας/πληρωμης, σας ηρθε και ενα email απο την Avangate. Αυτη ειναι η υπευθυνη για την αυτοματη ανανεωση. https://secure.avangate.com/myaccount/?lang=en&[email protected]&k=xxxxxxxxxx Υστερα πρεπει να δημιουργησετε λογαριασμο σε αυτη και οταν συνδεθειτε, θα πατε στο "My products" και θα δειτε την αδεια/ες που αγορασατε με ενεργοποιημενη την αυτοματη ανανεωση. Πατατε απενεργοποιηση και κλεινει και ετσι το θεμα. Παντως καλου κακου εγω το εκλεισα ΚΑΙ απο το paypal για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. 2
gkarabid Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 πως το ενεργοποιητε μεσω του account,μου λεει οτι ειναι trial για 30 μερες... Δεν έκανες λογαριασμό στο site τους; Αφού το κατεβασεις δίνεις στην εφαρμογή το email και κωδικό και είσαι έτοιμος. (Email - pas από τον λογαριασμό φυσικά) 1
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Το πρόγραμμα δεν είναι καθόλου παραμετροποιήσιμο. Δε σου δίνει τη δυνατότητα να καθορίσεις πως θα συμπεριφέρεται όταν πχ βρεθεί ένας ιός.
warewolf Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Το πρόγραμμα δεν είναι καθόλου παραμετροποιήσιμο. Δε σου δίνει τη δυνατότητα να καθορίσεις πως θα συμπεριφέρεται όταν πχ βρεθεί ένας ιός. Μηπως αυτο ισχυει οταν ειναι στο auto pilot. ? Χωρις auto pilot αν βρει κατι, δεν θα ρωτησει τι θες να το κανεις. ?
eric_in Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Πραγματικά είναι προεπιλεγμένο ακόμη και στο paypal 1.Πατάμε τον τροχό/γρανάζι πάνω δεξιά δίπλα από το logout 2.Payments 3.Manage pre-approved payments 4.Επιλέγουμε την συναλλαγή 5.Στο status επιλέγουμε cancel και είμαστε κομπλεδες Μιας και ουτε εγω το προσεξα κατα την αγορα 3 αδειων internet security, μηπως μπορεις να μου πεις πως βρηκες/αναιρεσες τυχον αυτοματη ανανεωση συνδρομης. ? Είχα πληρώσει με paypal και έκανα αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω.
studiokristo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εμένα πάντως, στο godaddy όταν και εκεί είχαν ενεργοποιημενη την αυτόματη ανανέωση, μόλις με χρέωσαν, τους έστειλα e-mail και μου επέστρεψαν τα χρήματά μου πίσω. Το ίδιο κάνει και το bitdefender. Οπότε μην αγχώνεστε ρε παιδιά....! Ακόμα και να σας ξέφυγε!
gkarabid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μετά από 6 ημέρες με δυο τελικά υπολογιστές εγκατεστημένους το πρόγραμμα και δύο κινητά έχουμε και λέμε. Στα κινητα δεν βλέπω κάτι,και μιλαω ότι δεν φαίνεται ούτε όταν κάνει σάρωση (αν κάνει φυσικά ) αλλά ούτε μία ειδοποίηση. Στους δύο υπολογιστές τώρα. Ο ένας με επεξεργαστή AMD A5100k όλα πάνε ρολόι,και ρολαρει σαν να μην το έχει. Μάλιστα έκοψε δύο τρεις εφαρμογές που βρήκε ακατάλληλες. Στον άλλον με intel code i3 2120 (νομίζω παιδιά κιόλας) γαμ@κε το σύμπαν. Άρχησε σιγά σιγά (μέρα με την μέρα)να σέρνεται ο υπολογιστής όσπου σήμερα το εβγαλα τελείως. Έκανε παιδιά 2 λεπτά να μπει στα windows, και όταν με το καλό έμπαινε σερνόταν λες και είχε χτυπηση ο σκληρός δίσκος (το λαμπάκι δουλεύει σαν τρελό) Ταχύτητα στο internet φίδι. Ίδιες ρυθμίσεις εχει το πρόγραμμα πάντως και στους δύο υπολογιστές. 1
Billator Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Στον άλλον με intel code i3 2120 (νομίζω παιδιά κιόλας) γαμ@κε το σύμπαν. Πες λίγο τι Windows χρησιμοποιείς κλπ... Γιατί εγώ το έβαλα σε windows tablet και πάει σφαίρα. 1
kristosfm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Να προσέξετε οσοι έχετε προβεί σε αγορά μετά την λήξη των μηνών που δίνει κάνει αυτόματη ανανέωση που σημαίνει οτι χρεώνει την κάρτα σας για να συνεχίσετε να το έχετε χωρίς να γνωρίζετε κάτι επ αυτού. Τουλάχιστον αυτό μου συνέβει πριν 2 χρόνια (δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τετοιο ακόμα). Επαθα μια λαχτάρα γιατί με χρέωσε 80+ ευρώ απο την κάρτα, βέβαια μέσω paypal λύθηκε το θέμα, με τον οποιο χρόνο χρειάζεται για να γίνουν οι διαδικασίες, οι μεταφορές κτλ. οπότε αναζητήστε μια σχετική επιλογή που έχει και αφαιρέστε την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα