mameloukos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 ξερει κανεις αν μπορω να το περασω και στο laptop της αδερφης μου που ειναι Αγγλια? Αν δωσω το email της για να της στειλουν download link θα δουλεψει?
Billator Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 ξερει κανεις αν μπορω να το περασω και στο laptop της αδερφης μου που ειναι Αγγλια? Αν δωσω το email της για να της στειλουν download link θα δουλεψει?Αυτή είναι η απάντηση για αυτό που ρωτάς. Ακριβώς πριν το ποστ σου Η ενεργοποίηση γίνεται με το bitdefender account σου κ όχι με key. Οπότε νομίζω ομαδικές αγορές είναι ανούσιες σε αυτή την προσφορά. Αρα αν της δώσεις το bitdefender account σου και συνδεθεί, μπορεί να ενεργοποιήσει κατευθείαν την συνδρομή στο Pc της.
samtwo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ξέρει κάποιος αν στην έκδοση Total Security Multi Device που είναι για 5 συσκευές μπορούμε να κάνουμε χρήση όλες τις άδειες σε Windows Pc η τις 4 από αυτές?
eric_in Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Λογικά πρέπει να γίνεται.Δεν γράφει απ ότι βλέπω να το περιορίζει κάπου.Γράφει απλά ΣΥΣΚΕΥΕΣ: 0/5 και σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις αυτό που θες.π.χ win or mac or android. Ας πει όμως κάποιος που το έχει ξαναχρησιμοποιήσει γιατί δεν έχω αρχίσει ακόμα τις εγκαταστάσεις.
gkarabid Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αργά χθες έκανα και εγώ την αγορά του (με της 5 άδειες) και να ευχαριστήσω με την σειρά μου τον TS. Ερώτηση. Αν κάποια στιγμή κάνω ένα φορμάτ τον υπολογιστή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την άδεια;λογικά ξανακατεβαζω και γίνεται ή ενεργοποίηση,η χάνω μία άδεια;
moure Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Προσοχή με το bitdefender,οταν το αγοράζεις καπου σου βάζει να κανείς και auto renewal την συνδρομή σου τον επόμενο χρόνο φυσικά με πολύ μεγαλύτερο ποσό από αυτό της προσφοράς. Απαράδεκτες πονηριές για μια εταιρία που πουλά λογισμικό ασφαλείας . Εγώ δεν το είχα προσέξει και πήγαν να μου ανανεώσουν την συνδρομή αλλά η χρεωστική δεν είχε χρήματα μέσα. 1
Billator Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αργά χθες έκανα και εγώ την αγορά του (με της 5 άδειες) και να ευχαριστήσω με την σειρά μου τον TS. Ερώτηση. Αν κάποια στιγμή κάνω ένα φορμάτ τον υπολογιστή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την άδεια;λογικά ξανακατεβαζω και γίνεται ή ενεργοποίηση,η χάνω μία άδεια; Δεν υπάρχει πρόβλημα, από το account σου μπορείς να κανεις remove οποία συσκευή θέλεις. Κ μετά μπορείς να προσθέσεις στην θέση της οποία αλλη θες
achilles_g_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Προσοχή με το bitdefender,οταν το αγοράζεις καπου σου βάζει να κανείς και auto renewal την συνδρομή σου τον επόμενο χρόνο φυσικά με πολύ μεγαλύτερο ποσό από αυτό της προσφοράς. Απαράδεκτες πονηριές για μια εταιρία που πουλά λογισμικό ασφαλείας . Εγώ δεν το είχα προσέξει και πήγαν να μου ανανεώσουν την συνδρομή αλλά η χρεωστική δεν είχε χρήματα μέσα. Είναι τικαρισμένο. Χτες που το αγόρασα παραλίγο θα την πατούσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Είναι τικαρισμένο. Χτες που το αγόρασα παραλίγο θα την πατούσα. εγώ πλήρωσα μεσώ paypal απο pc δεν είδα πουθενά αυτήν την επιλογή!
CleanthisD Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πραγματικά είναι προεπιλεγμένο ακόμη και στο paypal 1.Πατάμε τον τροχό/γρανάζι πάνω δεξιά δίπλα από το logout 2.Payments 3.Manage pre-approved payments 4.Επιλέγουμε την συναλλαγή 5.Στο status επιλέγουμε cancel και είμαστε κομπλεδες 4
janisxt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πραγματικά είναι προεπιλεγμένο ακόμη και στο paypal 1.Πατάμε τον τροχό/γρανάζι πάνω δεξιά δίπλα από το logout 2.Payments 3.Manage pre-approved payments 4.Επιλέγουμε την συναλλαγή 5.Στο status επιλέγουμε cancel και είμαστε κομπλεδες Ευχαριστούμε. Δεν το είχα προσέξει κατά την πληρωμή.
gkarabid Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πραγματικά είναι προεπιλεγμένο ακόμη και στο paypal 1.Πατάμε τον τροχό/γρανάζι πάνω δεξιά δίπλα από το logout 2.Payments 3.Manage pre-approved payments 4.Επιλέγουμε την συναλλαγή 5.Στο status επιλέγουμε cancel και είμαστε κομπλεδες Πράγματι μόλις το είδα και εγώ....κρίμα να κάνουν τέτοιες μαιμουδιες. Πάντως να λέμε την αλήθεια το πρόγραμμα είναι σούπερ. Το έβαλα στους υπολογιστές τον παιδιών και τώρα έκανα μια σύντομη δοκιμοι στο κινητό μου,πριν το περάσω στων παιδιών μου. Μου άρεσε ο εντοπισμός τηλ με ειδοποιήσεις και φωτογραφία (υπάρχουν φυσικά πολλές δωρεάν εφαρμογες για αυτά) Ποιο ελαφρύ δεν πάει πάντως ,λες και δεν τρέχει τίποτα στον υπολογιστή Τώρα μένει να κάνει και καλή δουλειά σε ότι αφορά σε ιούς κλπ Και πάλι ευχαριστώ το Ts που το ανακάλυψε
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πραγματικά είναι προεπιλεγμένο ακόμη και στο paypal 1.Πατάμε τον τροχό/γρανάζι πάνω δεξιά δίπλα από το logout 2.Payments 3.Manage pre-approved payments 4.Επιλέγουμε την συναλλαγή 5.Στο status επιλέγουμε cancel και είμαστε κομπλεδες ωραίος ο φίλος ! δεν το είχα δει ούτε εγώ !νόμιζα οτι θα το έβγαζε κάπου εμφανές πριν προχωρήσω την αγορα ! και ενα ευχαριστώ στον φιλο Ts που βρήκε την προσφορά !
prometheas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Φαντάζομαι μπορει να το παρει καποιος και να το χρησιμοποιήσει μονο σε φορητές συσκευές ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα