special Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Οπως καθε black friday ετσι και φετος η bitdefender κανει καταπληκτικες προσφορες.Περσι μας ειχε 3 pc στα 11.99 φετος με 2 ευρω παραπανω καλυπτετε και smartphones και mac εαν εχετε και εχετε 5 συνολικες συσκευες με μια αδεια.Αλλιως μπορειτε να χτυπησετε με 11.99 και για 3 συσκευες μονο pc ομως προσοχη. κατα την γνωμη μου ειναι ενα καταπληκτικο antivirus και πολυ ελαφρυ σε σχεση με ολα τα αλλα. http://www.bitdefender.com/media/html/bfriday2017/?pid=EMM_NO_TRIAL_BF_EXP_PGEN_1&et_cid=EMM_NO_TRIAL_BF_EXP_PGEN_1&force_country=gr&rp_mid=EMM_NO_TRIAL_BF_EXP& 5
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Λέει τίποτα; το είχα δοκιμάσει παλιά και δεν ενθουσιάστηκα, κράσαρε το σύμπαν
special Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τι να σου πω το θεωρω κατα την γνωμη μου και συμφωνα με καποια τεστ το καλυτερο και πολυ ελαφρυ σε σχεση με kaspersky και avast που ειχα και τα 2 πληρωμενα και ειδικα με το τελευταιο απογοητευση πληρης και πεταμενα λεφτα.
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Το Kaspersky συμφωνώ. Για το bit defender όμως δεν έχω καλή εμπειρία με τις προηγούμενες εκδόσεις, γι'αυτό ρωτάω.
m0rpheusgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Πολύ ωραίος! Θα συμφωνήσω και εγώ για το antivirus, σε συγκριτικά βγαίνει σταθερά πρώτο σε ασφάλεια και είναι πολύ ελαφρύ σε απαιτήσεις πόρων. Το χρησιμοποιώ σε όλους μου τους υπολογιστές τα τελευταία 4 χρόνια και δεν με έχει απογοητεύσει, εννοείται ότι κάθε χρόνο το παίρνω από την προσφορά που βγάζει Black Friday. 1
rafail1994 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Λέει τίποτα; το είχα δοκιμάσει παλιά και δεν ενθουσιάστηκα, κράσαρε το σύμπαν Τελευταία έχω βάλει σε αρκετά pc την free έκδοση ,ειναι το πιο ελαφρυ που εχω δοκιμάσει (μετα ειναι το avira) δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα (δοκιμασμένο σε windows 7,8.1,10).Και σε δοκιμές εχει πάρει παρα πολύ καλές κριτικές . Εάν θέλεις μόνο για pc στα 12E για 3 συσκευές είναι ευκαιρία . 2
gkarabid Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Για 3 υπολογιστές που χρησιμοποιούν τα παιδιά ποιο πακέτο να επιλεξω παιδιά,γιατι βλέπω 3 είδη; Θέλω ένα να μου κρατάει καθαρούς τους υπολογιστές τους ,αφού κάθε τρεις και λιγάκι τρέχω να τους φτιάχνω. Ολο διαφημίσεις πετάγονται ,όλο τους αλλάζει ή αρχικη σελίδα στο φιλομετριτη κλπ. Είναι μεταφρασμένα;
rafail1994 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μιας και η διαφορά τιμής ειναι μικρή πάρε το Internet Security 2017 που έχει Firewall και Parental Advisor . βάλε στον browser και ενα adblock για να μην πατάνε πάνω σε διαφημίσεις με ιους 1
gkarabid Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μιας και η διαφορά τιμής ειναι μικρή πάρε το Internet Security 2017 που έχει Firewall και Parental Advisor . βάλε στον browser και ενα adblock για να μην πατάνε πάνω σε διαφημίσεις με ιους Σε σύγκριση και με το φουλ πακετο φιλε μου που εχει το ( Speed Up Your Devices Improve the speed and performance of your devices with OneClick Optimizer. ) αξιζει η διαφορα τους? Αυτο βλεπω οτι ειναι για 5 συσκευες (και για κινητα) αλλα δεν γνωριζω αν μπορω σε 3 υπολογιστες και 2 κινητα...
rafail1994 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Σε σύγκριση και με το φουλ πακετο φιλε μου που εχει το ( Speed Up Your Devices Improve the speed and performance of your devices with OneClick Optimizer. ) αξιζει η διαφορα τους? Αυτο βλεπω οτι ειναι για 5 συσκευες (και για κινητα) αλλα δεν γνωριζω αν μπορω σε 3 υπολογιστες και 2 κινητα... Γενικά είναι πάρα πολύ ελαφρύ,το συγκεκριμένο δεν ξέρω τι ακριβός κάνει πολύ πιθανόν κάποιον καθαρισμό cache η σε περιπτώσεις που χρειάζεσαι πόρους "κλείνει" κάποιες λειτουργίες. Απο οτι βλέπω δεν εχει κάποιον περιορισμό οπότε ναι μπορείς 1
mour Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μέχρι ποτέ μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε σε περίπτωση αγοράς;
frozex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μάγκες εγώ ενδιαφέρομαι για 2 κλειδιά, θέλει κανείς να αγοράσουμε μαζί;
rafail1994 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μάγκες εγώ ενδιαφέρομαι για 2 κλειδιά, θέλει κανείς να αγοράσουμε μαζί; Έχω την εντύπωση πως είναι ενα κλειδί και απλά μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέχρι 3 η 5 συσκευές. 1
Billator Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Τσίμπησα το Internet Security εγώ και μου έκανε μπαμ για σταθερό, λαπτοπ και tablet που έχω! Thanks ts Η ενεργοποίηση γίνεται με το bitdefender account σου κ όχι με key. Οπότε νομίζω ομαδικές αγορές είναι ανούσιες σε αυτή την προσφορά. Μέχρι ποτέ μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε σε περίπτωση αγοράς; Δεν έδειξε κάποιον περιορισμό σε μένα, από την στιγμή που το πλήρωσες λογικά μένει μέχρι να το ενεργοποιήσεις μέσα στο account σου, δεν ενεργοποιείται αυτόματα. 1
mameloukos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 μολις ενεργοποιησα το total security. Τελευταια φορα που ειχα αγορασει antivirus ηταν πριν 10 χρονια LoL. Ευχαριστω ts,πολυ καλο Offer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα