Olorin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Ok,thanks για τη συμβουλή privateer! Λοιπόν εδώ λοιπόν είναι και ορισμένα screenshots από κάποιες εμφανίσεις, ενώ να διευκρινίσω πως βρισκόμαστε ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο. Το patch θα περιλαμβάνει αυθεντικές εμφανίσεις, γήπεδα και cyberfaces πολλών παικτών. Προς το παρόν, η ομάδα αποτελείεται από εμένα, τον Θοδωρή "dour46" Γρηγοριάδη και τον Δημήτρη "Delinquent" Ροΐδη. ΑΕΚ-Πανιώνιος (τα νούμερα στη φανέλα της ΑΕΚ,δεν είναι τα τελικά) Ολυμπιακός (εδώ θέλω να κάνω λίγο πιο λεπτό το κομμάτι στο λαιμό και στα μανίκια)
privateer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Sto http://www.euroleague.net exei photos twn paiktwn.An ginetai kalo 8a htan na mboune
Olorin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Sto http://www.euroleague.net exei photos twn paiktwn.An ginetai kalo 8a htan na mboune privateer,πίτσεψέ με,όταν τελειώσει το patch θα είναι πλήρες. Βέβαια,ίσως είναι δύσκολο να βρούμε φωτο των παιχτών των άλλων ομάδων,αλλά κάτι θα κάνουμε. Επί τη ευκαιρία,έχω αρχίσει να δουλεύω στα logos των ομάδων. Και μιας και είσαι και Ολυμπιακός,θα αρχίσω με την αγαπημένη σου ομάδα...
privateer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Poly kalo Ante giati an den yphrxe ayto to patch mallon 8a eixe faei uninstall to live
Nemo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 privateer' date='..... μιας και είσαι και Ολυμπιακός, [/quote'] kaneis den einai teleios
Olorin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Μάλλον,το βραδάκι θα post-άρω κι άλλα screenshots... Το πρόβλημα είναι ότι ασχολούμαι και με το patch της EuroLeague,οπότε πρέπει να δουλεύω παράλληλα σε δυο patches... Πάντως,θα σας κρατάω ενήμερους μέσα από το forum για την πορεία του patch... brandon, δυστυχώς όπως είδες άργησα πολύ να το πάρω στα χέρια μου το παιχνίδι, για αυτό και καθυστέρησε αρκετά να ξεκινήσει το patch... Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όμως... Nemo, εσύ τι ομάδα είσαι, μήπως το επόμενο screenshot είναι από τη δική σου ομάδα (πλάκα-πλάκα,μόνο το logo της δικής μου ομάδας δεν έχω φτιάξει ακόμα...)
Nemo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Nemo, εσύ τι ομάδα είσαι, μήπως το επόμενο screenshot είναι από τη δική σου ομάδα (πλάκα-πλάκα,μόνο το logo της δικής μου ομάδας δεν έχω φτιάξει ακόμα...) Περα απο τις οποιες συλλογικες μου προτιμησεις , -μια και πανω και πρωτα απ 'ολα ειμαι/ειμαστε φιλαθλοι (οποτε θελω/ουμε να κερδιζει ο καλυτερος) και μετα οπαδος/οπαδοι - μια και ερχετε το 2004 μαλλον θα ηθελα τις screenshot /logo απο την εθνικη ομαδα και ισως αργοτερα την δυνατοτητα να παιξω στο παιχνιδι ενα (ολυμπιακο) τουρνουα . YG Olorin 3 atoma mono ????douleyete gia to patch YG2 O brandon :roll: gnorizei ti omada omada eisai :?: ΄ Καλα Χριστουγεννα σε ολους
vissini Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 re paidia pws to egkatastisate to paixnidi ?.pls.help!!
brandon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Nemo den xero ti omada einai o olorin alla logo sebasmou tha prepei na ftiaxtei prota o olympiakos :P Pantos na po kai merika pragmata pou oxi oti den mou aresan sto patch auto pou iparxei apla tha mporousan na ftiaxtoun kalitera sto kainourgio patch pou ftiaxnoun ta paidia ... 1on) mia idea tha itan otan px ginetai ena faoul i mia boli apo kato na fenetai i fotografia tou kanonikou paixti (tora fenetai i foto tou paixti tou nba pou antikatastathike). 2on) Stin arxiki othoni molis mpenoume sto menu diladi na iparxei to eikonidio tis elinikis omadas kai oxi tis omadas tou nba pou exei antikatastathei An mou erthei kai kati allo tha to po visini: Den katalaba ti akribos ennoeis ... alla ola ta paixnidia ta kanoume install patontas tis perisoteres fores ena arxeio pou exei tin onomasia setup.exe kai brisketai sto cd pou theleis na kaneis install to paixnidi ! :wink: Tora na gino mantis kai na fantasto oti ennoeis pos kanoume egatastasi sto greek addon ?
Olorin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 brandon, τον Ολυμπιακό τον έφτιαξα πρώτο,γιατί πρώτα αυτόν μου ζήτησαν από το patch της Euroleague,οπότε μη σου μπαίνουν πονηρές ιδέες... Άλλωστε,όπως ξέρει κι ο Nemo (και φαντάζομαι κι οι περισσότεροι αναγνώστες του PC Master...) είναι γνωστό πως είμαι φανατικός Πανιώνιος... 1) Στο δικό μας patch,θα φαίνεται η φωτο του πραγματικού παίκτη αν έχει το δικό του cyberface (πιστεύω πως θα φτιάξουμε πλήρη cyberfaces από τις μεγάλες ομάδες και 4-5 παίκτες από τις μικρότερες),ενώ αν είναι φτιαγμένος από τον in-game editor θα φαίνεται στη θέση της φωτο το σήμα της ομάδας... Οπότε,δεν πρόκειται να δεις παίκτες του NBA στο ελληνικό πρωτάθλημα,μην ανησυχείς... 2) Για να είμαι ειλικρινής,δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς logo εννοείς,αλλά σε διαβεβαιώ και πάλι πως δε θα υπάρχει κανένα logo ομάδας ΝΒΑ! (Ίσως σε βοηθήσουν και τα screenshots να λύσεις την απορία σου...) Nemo,η Εθνική ομάδα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρχει στο patch,αλλά δε νομίζω να προλάβουμε να κάνουμε όλο το Ολυμπιακό τουρνουά... Πάντως,συζήτησα με τα παιδιά από το patch της Euroleague και είναι πολύ πιθανόν όταν με το καλό το τελειώσουμε να ξεκινήσουμε ένα "Athens 2004 patch"!!! (Μάλλον,πρέπει να ανοίξω νέο post,ώστε να μη συγχέεται το δικό μας patch με το patch των παιδιών του NBA Live Portal...)
brandon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Olorin : An kai diabazo to pc master apo to '97 peripou an thimamai kala den exo katalabei oti eisai panionios. Mallon tha snompara tin stili sou kai ta review sou :P :D lol 1on)Kalo auto alla giati na min fenetai kai i photo tou paixti esto kai an exei ena default cyberface tou paixnidiou?Apla tha fenetai i photo tou pexti ! 2on)Me to pou xekinas to paixnidi kai eisai sto menu gia na dialexeis an tha kaneis season,quick play,options ktl epano aristera fenetai to logo tis omadas tou nba !!Ekei na fenetai to logo tis omadas! Apo oti prosexa se ena screenshots sou to exeis kanei auto !!opote mallon tha to ilopiisetai auto to thema ante kala xristougenna kai kalo kouragio ...
Olorin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Olorin : An kai diabazo to pc master apo to '97 peripou an thimamai kala den exo katalabei oti eisai panionios. Mallon tha snompara tin stili sou kai ta review sou :P :D lol 1on)Kalo auto alla giati na min fenetai kai i photo tou paixti esto kai an exei ena default cyberface tou paixnidiou?Apla tha fenetai i photo tou pexti ! 2on)Me to pou xekinas to paixnidi kai eisai sto menu gia na dialexeis an tha kaneis season' date='quick play,options ktl epano aristera fenetai to logo tis omadas tou nba !!Ekei na fenetai to logo tis omadas! Apo oti prosexa se ena screenshots sou to exeis kanei auto !!opote mallon tha to ilopiisetai auto to thema ante kala xristougenna kai kalo kouragio ... [/quote'] Χμμμ...μάλλον έχεις δίκιο ότι σνομπάρεις τα άρθρα μου! Σχεδόν σε κάθε τεύχος βρίσκω μια ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι παίζω μπάσκετ κι ότι είμαι Πανιώνιος,σε σημείο που φοβάμαι ότι έχω γίνει κουραστικός, επαναλαμβανόμενος και προβλέψιμος... Ειδικά,αν διαβάσεις το τελευταίο τεύχος με τα reviews του FIFA και του PES3 θα δεις όλο screenshots από τον Πανιώνιο κι ας μην υπάρχει σε κανένα από τα 2 παιχνίδια! (Nemo,φαντάζομαι αν διάβασες τα δυο αυτά reviews θα σου έφυγαν οι αμφιβολίες που-πολύ λογικά-είχες εκφράσει περί αντικειμενικότητας...) 1)Δυστυχώς, (εκτός αν κάνω λάθος) από όσο ξέρω, το παιχνίδι βάζει αυτόματα το σήμα της ομάδας στη θέση της φωτογραφίας,αν δεν υπάρχει custom cyberface και δεν μπορείς να αντιστοιχίσεις φωτογραφία σε τέτοιον παίκτη. Δεν παίρνω όρκο πάντως,θα το ψάξω και θα σας απαντήσω σε άλλο post. Και πάλι όμως,δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι εφικτό να βρούμε φωτογραφίες για περίπου 200 παικτες!!! Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο πάντως! 2) Όπως σου είπα και όπως είδες κι από τα screenshots, δε θα υπάρχει κανένα από τα logos των ομάδων του ΝΒΑ. ΟΛΑ θα είναι των ελληνικών ομάδων,μείνε ήσυχος για αυτό!!! Καλά Χριστούγεννα σε όλους,παιδιά! Υ.Γ: Επειδή θεωρώ ότι είναι άδικο για τα παιδιά του NBA live portal, να μιλάμε για άλλο patch στο δικό τους topic, μάλλον οι επόμενες αναφορές θα γίνουν σε νέο topic,ώστε να μην υπάρχει και σύγχυση. Και πάλι παιδιά μπράβο για την πολύ καλή προσπάθεια κι αν θέλετε κάποια βοήθεια ή συμβουλή, ζητήστε την ελεύθερα
vissini Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 re paidia mia erwtisi pws xsekiname prwtathlima me ellinikes omades kai giati den vgazei tis emfaniseis ton omadon kai vgazei mono ton nba
Founes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 fenete para poly kali prospathia toso pou mallon tha asxolithw me to live
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.