Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Λοιπόν χθες μου κάηκε το λαπτοπ και σήμερα έσπευσα να αγοράσω καινούργιο.Πήρα λοιπόν από τα media markt αυτό .

Γενικά είμαι υπερευχαριστημένος, το λαπτοπ είναι ταχύτατο, ο επεξεργαστής είναι πολύ δυνατός (i5 6200u), η οθόνη είναι απλά τρομερή δεν καταλαβαίνεις πως δεν είναι fhd πραγματικά σε ξεγελάει με την ζωντάνια και γενικά με την όλη αίσθηση.H μπαταρία δείχνει να έχει τον ατέλειωτο και γενικά είμαι ικανοποιημένος για τα λεφτά που έδωσα και τον τύπο υπολογιστή που αγόρασα.

To μόνο και μοναδικό μου θέμα είναι πως σε μαύρο χρώμα φαίνεται η πάνω δεξιά γωνία πιο φωτεινή, αρκετά έντονα πιο φωτεινή τολμώ να πω.Ξέρεις κανεις αν αυτό είναι φυσιολογικό;;;

Δημοσ.

Στις εικόνες εδώ και εδώ φαίνεται ξεκάθαρα στην κάτω δεξιά γωνία.

Σήμερα πήγα και το άλλαξα στον media markt και μου δώσαν καινούργιο και κάνει και σε αυτό το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με μόνη διαφορά πως στο καινούργιο το κανει κάτω δεξιά ενώ στο προηγούμενο το έκανε πάνω δεξια.

Να το ξαναπάω πίσω;;;Είναι φυσιολογικό;;;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Λοιπόν χθες μου κάηκε το λαπτοπ και σήμερα έσπευσα να αγοράσω καινούργιο.Πήρα λοιπόν από τα media markt αυτό .

Γενικά είμαι υπερευχαριστημένος, το λαπτοπ είναι ταχύτατο, ο επεξεργαστής είναι πολύ δυνατός (i5 6200u), η οθόνη είναι απλά τρομερή δεν καταλαβαίνεις πως δεν είναι fhd πραγματικά σε ξεγελάει με την ζωντάνια και γενικά με την όλη αίσθηση.H μπαταρία δείχνει να έχει τον ατέλειωτο και γενικά είμαι ικανοποιημένος για τα λεφτά που έδωσα και τον τύπο υπολογιστή που αγόρασα.

To μόνο και μοναδικό μου θέμα είναι πως σε μαύρο χρώμα φαίνεται η πάνω δεξιά γωνία πιο φωτεινή, αρκετά έντονα πιο φωτεινή τολμώ να πω.Ξέρεις κανεις αν αυτό είναι φυσιολογικό;;;

Ναι... backlit leak... ψιλοφυσιολογικο. Αν δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, μην ασχολεισαι. Υπάρχει ακομα και σε πολυ ακριβους φορητους. Να ελπιζεις απλά να καθιερωσουν amoled οθονες...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σου Νίκο,

θα ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις για το συγκεκριμένο αν παίρνει σίγουρα αναβαθμίσεις RAM και SSD.

Πχ για την RAM μπορεί να πάρει 8 ή 16 GB και πόσα slots διαθέτει συνολικά? Επίσης, αν παίρνει αναβάθμιση RAM μπορώ να την κάνω βγάζοντας απλά το καπάκι ή θέλει βγάλσιμο όλη η μητρική, όπως κάποια άλλα μοντέλα;

Υποστηρίζει επίσης δίσκο >128GB ή όχι.

Να είσαι καλά.

Δημοσ.

Ο δίσκος είναι m2 και από όσο ξέρω έχει υποδοχή και για κανονικό sata δίσκο.

Νομίζω υπάρχει μια υποδοχή για ram που δέχεται αναβάθμιση εως 8gb...

Το άνοιγμα δεν είναι τόσο εύκολο σε κάθε περίπτωση...δεν το έχω ανοίξει ακόμα αλλά το δρομολογώ στις επόμενες βδομάδες.

Δημοσ.

Νίκο σε ευχαριστώ. Θα ήθελα να σε ρωτήσω όμως γιατί λες "από όσο ξέρω" και "νομίζω". Τα ρώτησες κάπου πριν το αγοράσεις, έχεις το service manual ?

Ρωτάω επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω και "την ψάχνω". Στην MediaMarkt πάντως δεν ήξεραν να μου απαντήσουν.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λοιπόν το άνοιξα σήμερα το λαπτοπ τελικά δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο!

Δεν υπάρχει υποδοχή για δεύτερο σκληρό, στην θέση του που μπαίνει ο κανονικό sata είναι τοποθετημένος ο m2 οπότε ξεχνάμε την δυνατότητα δεύτερου δίσκου...ΑΛΛΑ!!! υπάρχουν 2 slots για ραμ οπότε η αναβάθμιση σε 8 gb πλέον δεν είναι ακριβή υπόθεση!!!!Εγώ την αναβάθμισα κιόλας χαχαχαχα

Το άνοιγμα τελικά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο λίγη προσοχή θέλει απλά το μόνο αρνητικό είναι πως για να φτάσεις στις ραμ πρέπει να βγει η μητρική!

Δημοσ.

Νίκο, γεια σου.

Δεν κρατήθηκες :) Σε καταλαβαίνω :)

Μου απάντησαν από το hp foroum, ότι το service manual είναι αυτό που καλύπτει τα μοντέλα HP Pavilion x360 Convertible PC (model numbers: 13-s000 through 13-s099).

Max RAM: 16GB (2slots), support for dual channel.

Αναφορικά με δίσκο, υποστηρίζει τις εξής επιλογές:

Support for 6.35-cm (2.5-in) hard drives in 7.2-mm (.28-in) and 7.0-mm (.28-in) thicknesses
Support for the following single hard drive configurations:●
1-TB, 5400-rpm, 7.2-mm●
750-GB, 5400-rpm, 7.2-mm●
500-GB, 5400-rpm, 7.0-mm
Support for 500-GB, 5400-rpm, 7.0-mm + 8-GB NAND Hybrid hard drive
Support for M2 SATA-3 next generation form factor (NGFF) 128-MB triple-level cell (TLC) solid-state drive

Τελικά το συνολικό κόστος είναι τουλάχιστον 650€ με άλλη μία μνήμη 4 gb.
Δημοσ.
@lspiros1980 Ναι αυτό είναι το service manual...Η προσθήκη κι άλλων 4gb ram είναι must αλλά πραγματικά δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερα δύσκολο...Σε τέτοια μηχανήματα πληρώνεις άλλα πράγματα...Εγώ πάντως το έχω ευχαριστηθεί και δεν μετανιώνω και τα 700 που έδωσα για να το αγοράσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...