stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Βάση νόμου είναι έτσι και πρέπει να σου δώσει τα € σου πισω.
petran91 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Βάση νόμου είναι έτσι και πρέπει να σου δώσει τα € σου πισω. Μπα. Ο νόμος λέει αυτά που ειπώθηκαν 3 ποστ πίσω. Απλά ξηγήθηκε ο Κώτσος..
Heatspreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω πως ισχύει εξ' αποστάσεως αγορές το να μπορείς να κάνεις επιστροφή επειδή απλά δεν σου άρεσε.
petran91 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω πως ισχύει εξ' αποστάσεως αγορές το να μπορείς να κάνεις επιστροφή επειδή απλά δεν σου άρεσε. Και αυτό, και να μην εχει ανοιχτεί η συσκευασία και να μην είναι προιόν υγειινής, προσωπικής φροντίδας κτλ κτλ Απλά κάποιες αλυσίδες προς τιμήν τους που και που τα δέχονται πίσω έστω και αποσφραγισμένα. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Βάση νόμου είναι έτσι και πρέπει να σου δώσει τα € σου πισω. Όχι ο νόμος δεν λέει έτσι. Το προϊόν το επιστρέφεις όπως το αγόρασες.
thor777 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα πάντως δεν μου το άλλαξαν. Βέβαια φαντάζομαι αν το πάρουν πίσω το προιόν οπως του φίλου παραπάνω ανοιγμένο μετά δεν μπορούν να το πουλήσουν στα ράφια εκτός αν έχουν βρεί καμία πατέντα να τα ξανασφραγίζουν μόνοι τους.
Heatspreader Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Στις επιστροφές πάνε σαν ελαττωματικά συνήθως.
louilouiCK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 τελικά επστρέφηκε και πηρα και τα χρήματα πίσω. Σωστός ο Κωτσο Έτσι απο απορία πως κατάλαβες ότι δεν σου κάνει αφού δεν την έχεις δοκιμάσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα