Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα από πλαίσιο, μου είχε χαλάσει μια gtx 580 gainward σε εποχή που δεν υπήρχαν πλέον καινούριες 500 και ενώ ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνα η πιστωτικό(550) ή στη χειρότερη καμιά 660ti/770 τελικά έστειλε η gainward μια σφραγισμενη 580 palit, που είναι ίδια εταιρία. Οπότε στέλνουν κάρτες, δεν δίνουν μόνο πιστωτικό.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πλαίσιο από παλιά συνήθιζε να σου δίνει τη φθηνότερη κάρτα "ιδίων δυνατοτήτων" , ειδικά αν είχε καταργηθεί το μοντέλο

και πολύ φθηνότερη από τα λεφτά που είχες δώσει

βασικά σου βγάζουν ένα πιστωτικό από το κώλο τους με βάση τη τιμή που τιμολογούσαν αυτοί το προϊόν πριν ξεστοκάρουν (συνήθως πολύ χαμηλά)

αν ισχύει ότι αυτοί παίρνουν από το κατασκευαστή τα λεφτά της απόδειξης τότε παίζει θέμα 

Δημοσ.

Εμένα από πλαίσιο, μου είχε χαλάσει μια gtx 580 gainward σε εποχή που δεν υπήρχαν πλέον καινούριες 500 και ενώ ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνα η πιστωτικό(550) ή στη χειρότερη καμιά 660ti/770 τελικά έστειλε η gainward μια σφραγισμενη 580 palit, που είναι ίδια εταιρία. Οπότε στέλνουν κάρτες, δεν δίνουν μόνο πιστωτικό.

Κατα το 90% πιστωτικο, απο εκει και περα μπορει το καταστημα να σου φερει την ιδια καρτα οπως στην παριπτωση σου αφου λογικα  ειχε συμφερον απο αυτο.

Το ολο θεμα ειναι λογιστικο βασικα, στελνεις ενα δελτιο αποστολης το οποιο πρεπει να κλεισει με καποιο τροπο δηλαδη πιστωτικο!!

Εαν γνωριζεις 1-2 πραγματακια καταλαβαινεις τι θελω να πω διαφορετικα απλα  μεινε σε αυτο που ειπα. Φυσικα δεν το λεω για κακο αλλα βαριεμαι να εξηγω   :-)

το πλαίσιο από παλιά συνήθιζε να σου δίνει τη φθηνότερη κάρτα "ιδίων δυνατοτήτων" , ειδικά αν είχε καταργηθεί το μοντέλο

και πολύ φθηνότερη από τα λεφτά που είχες δώσει

βασικά σου βγάζουν ένα πιστωτικό από το κώλο τους με βάση τη τιμή που τιμολογούσαν αυτοί το προϊόν πριν ξεστοκάρουν (συνήθως πολύ χαμηλά)

αν ισχύει ότι αυτοί παίρνουν από το κατασκευαστή τα λεφτά της απόδειξης τότε παίζει θέμα 

Την τιμη που θελουν αυτοι. Ενας λογος που μονο καρφιτσες θα ξαναπαρω απο αυτους. 6870 με αγορα 179 (ή 189) € αγορα μου την πιστωσαν ενα χρονο μετα για 68€ και ηθελαν να με πεισουν οτι μου εκαναν και χαρη που μου εδειναν 7850 που την ειχαν σε προσφορα 119€ εαν θυμαμαι καλα.

Εχασα 1 ωρα απο τον χρονο μου πηρα μια 7870 αλλα με κουρασε η ολη διαδικασια και να χρειαστει να βρισω οποτε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ απο το μπακαλικο

Δημοσ.

Καλά χαλαρώστε, δεν ειπα να πει κι ευχαριστώ που πηρε την rx 470. Απλά είπα δεν μπορεί να πάρει κάτι πάνω από 1070 έτσι κι αλλιώς. Φυσικά και δεν πρέπει να ειναι ευχαριστημένος με την κάρτα που του στειλανε γι αυτό και ρωταω αν ενημερωθηκε πριν την αποστολη

Δημοσ.

Να σας ενημερώσω ότι έδωσα πίσω την 470 και ζήτησα nvidia. Ο product manager  της nvidia στο you  ρώτησε τι κάρτα περιμένω. Του απάντησα κάτι σαν  GTX970 καθώς είναι παραπλήσιες σε επιδόσεις και αναγνώρισα ότι η κάρτα που έστειλαν ειχε μεγαλύτερη μνήμη και DX12. Με ενημέρωσαν (αυτήν την φορά κατόπιν δικής μου υπόδειξης) ότι θα στείλουν μία ASUS GTX1060 Turbo 6GB και την δέχτηκα καθώς είναι καλύτερη από την προηγούμενη και πιστεύω ότι δεν πρέπει να υστερεί σε επιδόσεις της GTX780 GHZ πουθενά. Δεν υπήρξε πρόβλημα με το you. Ήταν ευγενικοί και μάλιστα τηλεφωνικός έγινε η συνεννόηση με τον εκπρόσωπο. 

• Like 5
Δημοσ.

Κάπως καλύτερα αλλά πάλι χαμένος νομίζω, δεν θυμάμαι πόσο την πήρες αλλά σίγουρα ή 1060 δεν κάνει τόσο.

Αν είσαι ευχαριστημένος όλα καλά, εγώ δεν θα ειμουν πάντως.

Δημοσ.

Να σας ενημερώσω ότι έδωσα πίσω την 470 και ζήτησα nvidia. Ο product manager  της nvidia στο you  ρώτησε τι κάρτα περιμένω. Του απάντησα κάτι σαν  GTX970 καθώς είναι παραπλήσιες σε επιδόσεις και αναγνώρισα ότι η κάρτα που έστειλαν ειχε μεγαλύτερη μνήμη και DX12. Με ενημέρωσαν (αυτήν την φορά κατόπιν δικής μου υπόδειξης) ότι θα στείλουν μία ASUS GTX1060 Turbo 6GB και την δέχτηκα καθώς είναι καλύτερη από την προηγούμενη και πιστεύω ότι δεν πρέπει να υστερεί σε επιδόσεις της GTX780 GHZ πουθενά. Δεν υπήρξε πρόβλημα με το you. Ήταν ευγενικοί και μάλιστα τηλεφωνικός έγινε η συνεννόηση με τον εκπρόσωπο. 

Mια χαρά, αν ήταν και κάποια καλύτερη υλοποίηση θα ήταν ακόμα καλύτερα but still.

Δημοσ.

Απο το you παντως περιμενα τον product manager 15 μερες για να ''σκεφτει'' τι καρτα θα μου δωσει.

Μιλησα τηλεφωνικα και ζητησα πιστωτικο οσο ηταν η αξια αγορας και το πηρα σε 4 μερες.

Εαν ειναι να περιμενω απο τον product manager καληνυχτα μας.

Δημοσ.

Σου πιστωσαν όλο το ποσό έτσι;

Εγώ με ενα πωλητή και το λογιστήριο είχα μιλήσει. Ουσιαστικά το λογιστήριο δίνει την εντολή ;)

Δημοσ.

Τους έπιασες τον ποπό κανονικά, είχες κάρτα με 3 GB πήρες με 6GB, είχες κάρτα στα 250W TDP πήρες στα 120W TDP και ανέβηκες 20-30% σε επιδόσεις.

Δημοσ.

Είχε 3 χρόνια. Αγορά 30/12/13.

Επιστρεφει το κοροιδο καρτα γραφικων των 500€ στο καταστημα με προβλημα ΤΟΤΕ ξεστοκαρουν μια υποδεεστερη καρτα των 200€ απο το ραφι φευγει το θυμα ΚΑΙ τα τσακαλια του καταστηματος κανουν RMA την καρτα κανοντας φυσικα χρηση της εργοστασιακης εν ισχυ εγγυησης τσιμπωντας αντικατασταση ειτε της ιδιας καρτας η ισαξιας στο υψος των χρηματων που κοστιζε η αρχικη 780 και το προιον αυτο θα πωληθει κανονικα σε αλλο πελατη, αισχροκερδια ολκης.

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια που αγοράστηκε η κάρτα, ο κατασκευαστής (ASUS, MSI, κλπ) δεν θα δώσει πιστωτικό τα ίδια λεφτά που έκανε η κάρτα τον Δεκέμβριο του 2013 πολύ απλά γιατί η NVIDIA δεν θα πιστώσει τον κατασκευαστή της κάρτας την ίδια τιμή που του πούλησε το GK110 (GTX 780) το 2013.  Μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια που αγοράστηκε η κάρτα, ο κατασκευαστής (ASUS, MSI, κλπ) δεν θα δώσει πιστωτικό τα ίδια λεφτά που έκανε η κάρτα τον Δεκέμβριο του 2013 πολύ απλά γιατί η NVIDIA δεν θα πιστώσει τον κατασκευαστή της κάρτας την ίδια τιμή που του πούλησε το GK110 (GTX 780) το 2013. Μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν.

Τώρα το σκέφτηκες πολύ αυτό;

Χρόνια ολόκληρα έφαγα πάνω στις πωλήσεις λες να μην ξέρω τι δίνουν και τι όχι;

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα το σκέφτηκες πολύ αυτό;

Χρόνια ολόκληρα έφαγα πάνω στις πωλήσεις λες να μην ξέρω τι δίνουν και τι όχι;

Θέλεις να πεις ότι το U θα πάρει πίστωση για χαλασμένη κάρτα GTX 780 από την ASUS/MSI/GIGABYTE κλπ  το 2016 το ίδιο ποσό που αγόρασε την κάρτα το 2013 ??

• Moderators
Δημοσ.

Θέλεις να πεις ότι το U θα πάρει πίστωση για χαλασμένη κάρτα GTX 780 από την ASUS/MSI/GIGABYTE κλπ το 2016 το ίδιο ποσό που αγόρασε την κάρτα το 2013 ??

Ναι η σύμβαση που έχει με το κατασκευαστή είναι το τιμολόγιο που έχεις ακόμα και λογιστικά δεν στέκει να σου δώσουν μικρότερο πόσο
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...