nstempo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα Είχα αγοράσει το 2013 μία κάρτα GIGABYTE GTX780OC στα 530€ από you. Η κάρτα χάλασε εντός εγγύησης και την επέστρεψα για αλλαγή στο you. Στείλανε με courrier μια ASUS RADEON RX 470 4 GB.OC. Θα ήθελα nvidia λόγω PHysx αλλά τις θεωρώ καλύτερες. Νομίζεται η αλλαγή είναι καλή? Από άποψη επιδόσεων είναι λίγο ταχύτερη. Αξίζει η να προσπαθήσω να την αλλάξω? Η τιμή της είναι στα 240 Το monitor μου έχει ανάλυση 1980χ1200. Ευχαριστώ
ASDIC Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 αποψη μου ειναι οτι θα μπορουσαν να σου δωσουν κατι καλυτερο, δεν εχω ιδεα τι, μα η 470 ειναι λιγο αδυναμη... σε σχεση με την 780..... Ποσα χρονια εγγυηση ειχε η 780 ?? 5 ετη ? 1
nstempo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Είχε 3 χρόνια. Αγορά 30/12/13. Άρα να την επιστρέψω.
ASDIC Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 κοιτα εαν μονο αυτη σου δινουν δεν νομιζω να σου δωσουν κατι αλλο..... μπορεις να ζητησεις αλλα..... Αλλα οσο και εαν δεν θελω να το παραδεχτω η 780 ειναι τοπ μοντελο, η 470 ειναι mid-range για καποιες βασικες αναγκες το πολυ μεχρι 1080p στα 60 fps.
hackerW32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 αν δεν κανω λαθος σου δώσανε καλύτερη καρτα απο αυτην που ειχες (αν και επρεπε να ρωτησουν πρωτα εσενα, γιατι μπορει να ηθελες το cuda) επισης εχει και χαμηλωτερη καταναλωση μιας που ειναι και πιο νεα. και αν δεν κανω λαθος ειναι και +1gb σε σχεση με αυτη που ειχες 3
XronisR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παντως το you μου εχει κανει καταθεση ολο το ποσο απο αγορα καρτας γραφικων 2.5 χρονια πριν επειδη δεν δεχτηκα την αντικατασταση με παροιμοιο προιον 1
thor777 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Εδώ δεν μιλάμε για καινούριο προϊόν που θέλει να επιστρέψει αλλά για αντικατάσταση της παλιάς του κάρτας επειδή χάλασε εντός εγγύησης. Για μένα είναι μια τίμια αντικατάσταση. Μπορείς να τους πεις ότι θέλεις NVidia και να σου δώσουν μια gtx 1060 ή να σου κάνουν πίστωση και να αγοράσεις εσύ μετά όποια θέλεις. 3
fallen4ngel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Παντως το you μου εχει κανει καταθεση ολο το ποσο απο αγορα καρτας γραφικων 2.5 χρονια πριν επειδη δεν δεχτηκα την αντικατασταση με παροιμοιο προιον Αυτό ακριβώς και εγώ τα ίδια 512€ επιστροφή στον τελευταίο μήνα της εγγύησης , αυτό θα πει τύχη.
panos0100 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρα ειναι κατα την γνωμη μου η καρτα τωρα η nvidia εχει καποιες λειτουργιες που μπωρει να σε βολευαν, Άκυρο οπως βλεπω εχει μια διαφορα μεγαλουτσικη θα ελεγα, πως μου φανηκε καλυτερη η 470 τεσπα παρε τα λεφτα πισω αν γινεται
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δεν μου φαίνεται σωστή η αλλαγη. 530€ κάρτα και σου δώσανε κάρτα των 200€? Εγώ θα το κυνηγούσα για τουλάχιστον 1070
just getting started Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Πώς τουλάχιστον 1070; αφού σχεδόν τόσο έχει η 1070. Μήπως να του δώσουνε καμια titan x pascal; Παντως ναι, η rx 470 αν και δεν θα δεις μεγάλη διαφορά δεν είναι ικανοποιητικη αντικατάσταση. Καλά, πριν στην στειλουνε δεν σου είπαν ποια κάρτα θα δώσουν; αυθαίρετα την έστειλαν;
Inler Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εχω μια απορια...Ο κανονισμος δεν λεει αντικατασταση με ιδια ή ισων δυνατοτητων; Αν ισχυει αυτο μην ειμαστε υπερβολικοι η 470 σε αποδοση ειναι ιδια η καλυτερη απο 780 αρα ειναι οκ....Τωρα αν θες Nvidia ζητεισαι 1060
fallen4ngel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εχω μια απορια...Ο κανονισμος δεν λεει αντικατασταση με ιδια ή ισων δυνατοτητων; Αν ισχυει αυτο μην ειμαστε υπερβολικοι η 470 σε αποδοση ειναι ιδια η καλυτερη απο 780 αρα ειναι οκ....Τωρα αν θες Nvidia ζητεισαι 1060 Όχι. Και σου είπα και το δικό μου περιστατικό, μπορούσαν να μου δώσουν 670 που ήταν σαφώς καλύτερη από 580 αλλά μου έδωσαν τα λεφτά. Σε επικοινωνία μαζί τους ζήτησα την 680 και μου είπαν μετά την κατάθεση εάν θέλω μπορώ να την κάνω παραγγελία. Τα καταστήματα ουσιαστικά πιστωτικό παίρνουν ή πιστεύεις εσύ ότι στέλνει κάρτα ή εταιρία; Από εκεί και πέρα είναι πως θέλει να το παίξει το κατάστημα. Πώς τουλάχιστον 1070; αφού σχεδόν τόσο έχει η 1070. Μήπως να του δώσουνε καμια titan x pascal; Παντως ναι, η rx 470 αν και δεν θα δεις μεγάλη διαφορά δεν είναι ικανοποιητικη αντικατάσταση. Καλά, πριν στην στειλουνε δεν σου είπαν ποια κάρτα θα δώσουν; αυθαίρετα την έστειλαν; Δηλαδή εσύ το βλέπεις λογικό; Το μαγαζί πήρε πιστωτικό 530€ και δίνει κάρτα 200€ ωραίος!!!
Inler Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αν ισχυει οτι το μαγαζι παιρνει πιστωτικο στο 100% της αξιας τοτε ναι πρεπει ειτε να κοβει πιστωτικο ειτε να δινει καρτα αντιστοιχης αξιας και οχι χαμηλοτερα...Αλλα ειναι σιγουρο οτι η καθε εταιρεια πιστωνει το 100% της αξιας και δεν στελνει σε αρκετες περιπτωσεις καρτα?
arrows Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Πρεπει να ειναι το πιο ΚΑΜΜΕΝΟ θεμα που οτι και να γραψουμε και να ποσταρουμε περι δικαιοματων του καταναλωτη καποιοι θα βγουν να πεταξουν τη Μαλακια τους και οποιον παρει ο χαρος Ζητω η ασχετοσυνη λοιπον Παμε με ενα απλο αξιωμα ΟΤΙ η εγγυηση ισχυει για το δεδομενο χρονικο διαστημα 2 3 ετη ΟΤΙ δινει το εργοστασιο Ολοκληρη στο προιον και με το ποσο που πληρωσατε στο ταμειο Στα @ρχ... μας τα νομισματα και τι φαινεται λογικο στον καθενα υπαρχουν σαφη ορισμενα απο το νομο υποχρεωσεις προδιαγραφες και δικαιωματα Εδω υπαρχει οφθαλμοφανεστατη ΑΠΑΤΗ απο το καταστημα Αν δεν την καταλαβατε ακομη να την εξηγησω Επιστρεφει το κοροιδο καρτα γραφικων των 500€ στο καταστημα με προβλημα ΤΟΤΕ ξεστοκαρουν μια υποδεεστερη καρτα των 200€ απο το ραφι φευγει το θυμα ΚΑΙ τα τσακαλια του καταστηματος κανουν RMA την καρτα κανοντας φυσικα χρηση της εργοστασιακης εν ισχυ εγγυησης τσιμπωντας αντικατασταση ειτε της ιδιας καρτας η ισαξιας στο υψος των χρηματων που κοστιζε η αρχικη 780 και το προιον αυτο θα πωληθει κανονικα σε αλλο πελατη, αισχροκερδια ολκης. Η τακτικη αυτη χρησιμοποιειται κατα κορον απο διαφορους μεταπωλητες...... Επισης η εγγυηση ειναι ΜΙΑ η εργοστασιακη και οτιδηποτε εγγυηση πλαισιο e shop ζουμ τρι α λαρι λαρο ισης χρονικης διαρκειας με την εργοστασιακη ειναι τουλαχιστον γελοια μη πω τιποτε αλλο.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα