mp44christos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Γνώμη μου ειναι οτι τα γακαξι εκτος των s δεν αξιζουν... Παρε το 5χ η το μοτο συλε...
Thanos233 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Γνώμη μου ειναι οτι τα γακαξι εκτος των s δεν αξιζουν... Παρε το 5χ η το μοτο συλε... Δυστυχώς το 5χ δεν της άρεσε (το περίμενα άλλωστε) και το motorola δεν θα την βολέψει, εδώ με το lumia και το κρατούσε με τα 2 χέρια Είμαι στο τσακ να την ψήσω για το honor 8, λίγο ακόμα θέλει Παλι μπούρδες. Μεταλλο εχει περιμετρικα το j7. Μάλλον θέλεις να πεις ότι έχει κάτι σαν μέταλλο. Αλλά και πάλι, πες ότι είναι μέταλλο οκ? Τότε μάλλον το τσιγκουνεύτικαν.. Η αίσθηση που δίνει το j7 σε σχέση με το α5 δεν έχει καμία σχέση. Χθες που πήγα public για να δω κινητά καθόμουν και χάζευα κάμποση ώρα το α5. Μετά άρχισα να ψάχνω το j7 και μόλις το είδα εξεπλάγην αρνητικά. Έχω την εντύπωση ότι όλη η σειρά galaxy J είναι τέτοιου στυλ (με περισσότερο πλαστικό).
mp44christos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχώς το 5χ δεν της άρεσε (το περίμενα άλλωστε) και το motorola δεν θα την βολέψει, εδώ με το lumia και το κρατούσε με τα 2 χέρια Είμαι στο τσακ να την ψήσω για το honor 8, λίγο ακόμα θέλει Αφου το κραταει με τα δυο χερια δεν θα την πειράξει η διάφορα. Το θεμα ειναι αν χωραει στην τσεπη της. Αν και οι περισσότερες γυναίκες το βαζουν στην τσαντα. Εχω δει γυναίκες με μικροσκοπικά χεράκια να χειρίζονται xiaomi 5.5'' (δηλ σε μέγεθος σαν το style) σαν να μην τρεχει τπτ. Θα την βολέψει με τον καιρό μην ανησυχείς. Ολα τα εξτρα της μοτορολα θα της αρέσουνε και τα μποστάνια ηχεία και φλασ θα την τρελάνουν. Μην κοιτάς τα samsung... το p9 lite το σκέφτηκες?
malthampoukos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Για την κοπέλα 32 απαντήσεις. Ενώ εμείς οι υπόλοιποι ρωτάμε για κινητό και με το ζόρι μαζεύουμε 2 3
vchristod84 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Για την κοπέλα 32 απαντήσεις. Ενώ εμείς οι υπόλοιποι ρωτάμε για κινητό και με το ζόρι μαζεύουμε 2 Τώρα το κατάλαβες κι εσύ;;
Thanos233 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αφου το κραταει με τα δυο χερια δεν θα την πειράξει η διάφορα. Το θεμα ειναι αν χωραει στην τσεπη της. Αν και οι περισσότερες γυναίκες το βαζουν στην τσαντα. Εχω δει γυναίκες με μικροσκοπικά χεράκια να χειρίζονται xiaomi 5.5'' (δηλ σε μέγεθος σαν το style) σαν να μην τρεχει τπτ. Θα την βολέψει με τον καιρό μην ανησυχείς. Ολα τα εξτρα της μοτορολα θα της αρέσουνε και τα μποστάνια ηχεία και φλασ θα την τρελάνουν. Μην κοιτάς τα samsung... το p9 lite το σκέφτηκες? Ένα δίκιο το έχεις. Από ότι φαίνεται η επιλογή θα γίνει με βάση τι της αρέσει περισσότερο εμφανισιακά. Το p9 lite είναι μέσα στα προτεινόμενα, αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει η μπροστινή του όψη (μεγάλα bezzels + κάποια μαύρα περιθώρια τα οποία είναι μέσα στις ίντσες της οθόνης με αποτέλεσμα να μου φαίνεται πολύ μικρότερη η οθόνη συγκριτικά με άλλα στις ίδιες ίντσες). Γενικότερα είναι κομπλέ κινητό και της το έχω προτείνει. Τώρα θα δούμε Πιστεύω το αναλύσαμε φουλ το θέμα, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το έχω ανοιχτό, μάλλον θα το κλειδώσω. Με έχετε καλύψει πλήρως με τις προτάσεις σας. Από εδώ και πέρα είμαι στο έλεος του γούστου της κοπέλας μου :D Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τη συμμετοχή σας! 1
Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Για την κοπέλα 32 απαντήσεις. Ενώ εμείς οι υπόλοιποι ρωτάμε για κινητό και με το ζόρι μαζεύουμε 2 Η παραπληροφορηση στο μεγαλειο της. Οχι μονο εχεις ανοιξει 5 διαφορετικα θεματα για κινητο σε 1 εβδομαδα,πραγμα που κανονικα δεν επιτρεπεται απο τους κανονισμους του forum,αλλα μια χαρα σου εχουν απαντησει στα θεματα που ανοιξες τα παιδια του forum........ http://www.insomnia.gr/topic/628124-galaxy-note-4-vs-nexus-5x-vs-p9-lite/?do=findComment&comment=55277384 http://www.insomnia.gr/topic/628498-black-friday/?do=findComment&comment=55285797 http://www.insomnia.gr/topic/628676-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1/?do=findComment&comment=55290106 http://www.insomnia.gr/topic/628864-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-xiaomi-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/?do=findComment&comment=55294299 http://www.insomnia.gr/topic/628902-meizu-mx5-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-240-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/?do=findComment&comment=55295178 1
xgol Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχώς το 5χ δεν της άρεσε (το περίμενα άλλωστε) και το motorola δεν θα την βολέψει, εδώ με το lumia και το κρατούσε με τα 2 χέρια Είμαι στο τσακ να την ψήσω για το honor 8, λίγο ακόμα θέλει Μάλλον θέλεις να πεις ότι έχει κάτι σαν μέταλλο. Αλλά και πάλι, πες ότι είναι μέταλλο οκ? Τότε μάλλον το τσιγκουνεύτικαν.. Η αίσθηση που δίνει το j7 σε σχέση με το α5 δεν έχει καμία σχέση. Χθες που πήγα public για να δω κινητά καθόμουν και χάζευα κάμποση ώρα το α5. Μετά άρχισα να ψάχνω το j7 και μόλις το είδα εξεπλάγην αρνητικά. Έχω την εντύπωση ότι όλη η σειρά galaxy J είναι τέτοιου στυλ (με περισσότερο πλαστικό). Θελω να πω οτι εχει μεταλλο. Ειμαι σαφής, ελπιζω. Επισης συμφωνω πως η αισθηση του α5 ειναι πιο ποιοτικη - οχι ομως σε σημαντικο βαθμο, καθως και το j7 ειναι πολυ στιβαρη κατασκευή. Κατά τα αλλα αρκετά πιο αργο το α5 και χειρότερη μπαταρια / πιο ακριβό. Στα θετικα του κατα την αποψη μου είναι μόνο πως έχει αισθητήρα για αυτόματη φωτεινοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα