Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου είπε η κοπέλα μου ότι θα την ενδιέφερε και iphone και βλέπω ότι το 5s είναι μέσα στο όριο των χρημάτων της. Τι λέτε? Αξίζει?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μου είπε η κοπέλα μου ότι θα την ενδιέφερε και iphone και βλέπω ότι το 5s είναι μέσα στο όριο των χρημάτων της. Τι λέτε? Αξίζει?

το 5σ ηταν καλο πριν 3 χρονια τωρα αστο καλύτερα... Σου εχουν προτινει καλυτερα ολα τα παιδια εδω δες τι της αρεσει στο youtube. Moto x style nexus 5x, p9 lite, moto g4 κοκ...

• Like 1
Δημοσ.

Sorry μαγκες αλλα η μαρκα δεν σημαινει κατι το 5s ηταν καλο πριν 2 χρονια τζαμπα χρηματα ειναι.Παρτε X Style αλλιως αν θελει μαρκα και καλα πας Α5 2016 ως γνωστον το Ελλαδισταν=iPhone+Samsung.Απο εμενα X Style η 5X το P9 αν μπορεις με 3 GB Ram αξιζει

• Like 2
Δημοσ.

Όχι. Απλά όχι.

Δημοσ.

Έκανα μία βόλτα από Public απλά για να δω από κοντά κάποιες συσκευές (σε καμία περίπτωση δεν θα αγοράσει από εκεί). Είδα Το huawei honor 8 και μου άρεσε πάρα πολύ από κοντά! Πιστεύω ότι αν θελήσει να υπερβεί ελάχιστα το bugdet της, αυτό είναι η καλύτερη επιλογή στα 310. 

Επίσης, ποια είναι η γνώμη σας για τα sony xperia XA kai Z3? Από κοντά που τα είδα μου έκανα ένα κλικ και είναι και μέσα στο budget.

Δημοσ.

Ειδα σε φίλο μου το α5 από κοντά και εκτός όλων των θετικών που είπες κι εσύ, από μπαταρία ήταν πολύ καλό, δεν το περίμενα! Εννοείται ότι παίζει ρόλο η χρήση που κάνεις αλλά, για παράδειγμα ο φίλος μου, είχε 3 ώρες οθόνη στο 60%

Σε J7 2016 5ω20λ οθόνη στο 52%... 

Φοβερό κινητό, πολύ καλή οθόνη (σαφώς και δεν έχει καμία διαφορά απο 1080p) και φυσικά καλύτερες επιδόσεις απο το Α5.

Το μόνο μείον πως δεν έχει αυτόματη φωτεινότητα.

Υ.Γ. Έχω το s5, το J7 είναι φίλης και η αδερφή της έχει το P9 lite 2gb.

Δημοσ.

Μακρια απο XA το Z3 καλο αλλα πλεον αρκετα παλιο μοντελο του 2014

X Style η 5X και παλι πιστευω το Honor 8 που λες οτι καλητερο σχεδον αλλα κανει 390Ε

Δημοσ.

αφου της αρεσε το j7 μην σκεφτεσαι και πολυ... γυναικα ειναι, θα της ειναι κομπλε. απλα εγω θα σου ελεγα j7 2016 η a5 2016.

j7 καλυτερη μπαταρια, μεγαλύτερη οθονη 5,5' και φλας μπροστα. 

α5 λιγο καλυτερη καμερα γιατι εχει σταθεροποιητη εικονας, καλύτερη κατασκευή και λιγο πιο γρηγορο γιατι εχει Snapdragon επεξεργαστη.

Δημοσ.

αφου της αρεσε το j7 μην σκεφτεσαι και πολυ... γυναικα ειναι, θα της ειναι κομπλε. απλα εγω θα σου ελεγα j7 2016 η a5 2016.

α5 λιγο καλυτερη καμερα γιατι εχει σταθεροποιητη εικονας, καλύτερη κατασκευή και λιγο πιο γρηγορο γιατι εχει Snapdragon επεξεργαστη.

Aυτό και αν δεν ισχύει..

J7 πολύ πιο γρήγορο.

Δημοσ.

SD φοράνε και τα δύο (615 το Α5, 617 το J7 , και αντίστοιχους περίπου exynos, μικρή διαφορά).

To j7 δεν έχει fingerprint ούτε gorilla glass 4. Αλλά για κοπέλα είναι, πάρε οποιο συμφέρει. Το honor 8 τα σπάει, πολύ ωραίο, και μετράει αυτο στις γυναίκες, αλλά ακριβό θεωρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Μακρια απο XA το Z3 καλο αλλα πλεον αρκετα παλιο μοντελο του 2014

X Style η 5X και παλι πιστευω το Honor 8 που λες οτι καλητερο σχεδον αλλα κανει 390Ε

Το honor 8 προσωπικά το λάτρεψα και πιστεύω και σε εκείνη θα αρέσει και είναι στα 330 από σκρουτζ.

Είδα από κοντά και το α5 και το j7. Η ποιότητα κατασκευής του α5 δεν συγκρίνεται παιδιά. Το α5 είναι μέταλλο και γυαλί, ενώ το j7 πλαστικούρα που το περάσανε με ένα χρώμα για να δώσουν μία καλύτερη αίσθηση στην αφή. Η διαφορά στις οθόνες είναι εμφανής, αλλά του j7 δεν είναι άσχημη. Αν είναι να πάρει κάποιο από τα 2, το α5 ασυζητητί!

• Like 1
Δημοσ.

Είδα από κοντά και το α5 και το j7. Η ποιότητα κατασκευής του α5 δεν συγκρίνεται παιδιά. Το α5 είναι μέταλλο και γυαλί, ενώ το j7 πλαστικούρα που το περάσανε με ένα χρώμα για να δώσουν μία καλύτερη αίσθηση στην αφή. Η διαφορά στις οθόνες είναι εμφανής, αλλά του j7 δεν είναι άσχημη. Αν είναι να πάρει κάποιο από τα 2, το α5 ασυζητητί!

Σωστός ο παίκτης! Την ίδια γνώμη έχω κι εγώ, ωραία και στιβαρη κατασκευή το α5 συν τοις άλλοις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...