Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την Κορέα μας έρχονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για μία εξαγορά που αν τελικά ολοκληρωθεί, θα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες της χρονιάς.

Σύμφωνα με Κορεατικά μέσα, η Samsung και η Lenovo βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου το τμήμα υπολογιστών της Samsung να περάσει στα χέρια του κινέζου κατασκευαστή. Η Lenovo βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην κορυφή των κατασκευαστών με τις περισσότερες πωλήσεις PC, σε μία αγορά που σημειώνει συνεχή σμίκρυνση εξαιτίας των αναιμικών πωλήσεων νέων προσωπικών υπολογιστών.

Το τίμημα της εξαγοράς αν τελικά αυτή ολοκληρωθεί μπορεί να ξεπεράσει τα 850 εκ. δολάρια, ενώ θα αποτελεί μια ακόμη κίνηση της Samsung να αφήσει πίσω τις κατηγορίες προϊόντων στις οποίες έχει παρουσία αλλά με περιορισμένα κέρδη. Στα μέσα Σεπτεμβρίου, η Samsung έφτασε σε συμφωνία με έναν άλλο μεγάλο κατασκευαστή προσωπικών υπολογιστών, την HP, αυτή τη φορά όμως για το τμήμα εκτυπωτών της εταιρείας, μια εξαγορά που το τίμημά της ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια.

Η αναφορά από την Κορέα κάνει λόγο για συζητήσεις τους τελευταίους μήνες αλλά και το ότι η Samsung συμμετέχει σ' αυτές χωρίς κάποιον οικονομικό σύμβουλο ενώ από την πλευρά της η Lenovo αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Freshfields Bruckhaus Deringer.

Link.png Site: TheInvestor

Δημοσ.

Κρίμα.Ειχα 2 μοντέλα Samsung laptop το ένα ήταν gaming 7 series και μάλιστα το ένα το εχω ακόμα στην κατοχή μου.Οταν το ανοίγω να το καθαρίσω απο μέσα καταλαβαίνω πόσο συμμαζεμένο είναι χωρίς ταινίες σελοτέιπ και σκόρπια καλώδια που βλέπεις σε αλλα μηχανήματα.Κριμα και πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα.Ειχα 2 μοντέλα Samsung laptop το ένα ήταν gaming 7 series και μάλιστα το ένα το εχω ακόμα στην κατοχή μου.Οταν το ανοίγω να το καθαρίσω απο μέσα καταλαβαίνω πόσο συμμαζεμένο είναι χωρίς ταινίες σελοτέιπ και σκόρπια καλώδια που βλέπεις σε αλλα μηχανήματα.Κριμα και πάλι.

Θες να σου βγάλω φωτό ενός λενοβο φθηνιας (ούτε 500αρικου) να δεις πώς είναι μέσα να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι;

Η ποιότητα της συγκεκριμένης εταιρείας είναι κορυφαία ακόμα και στα φθηνά μοντέλα της, ποια Samsung; Ο καθένας εκεί που είναι καλός, η Samsung σε αυτό το τομέα είναι ανύπαρκτη η lenovo παίζει μπάλα μόνη της

• Like 11
Δημοσ.

Εξαιρετική εταιρεία με πολύ vfm μηχανήματα. Είχα, έχω και θα έχω Lenovo όσο θα έχω laptop. Από εκεί και πέρα, αν τελικά γίνει η εξαγορά, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι θετικό για τους καταναλωτές. Ένας ανταγωνιστής (όχι και τόσο ισχυρός βέβαια) λιγότερος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H εικονα στην ειδηση ειναι δυσφημιση τελιως. Ενα Laptop samsung να εχει ανοιχτό browser και να γραφει Error στην σελιδα του netflix.

Υποσυνειδητα σε επηρεαζει.

Επεξ/σία από aris1986
Δημοσ.

Καλά , μην θεοποιούμε την Lenovo τώρα . Από την εποχή που αγόρασε την ibm έχει πέσει , και πολύ , η ποιότητά της . Δέστε και τι έγινε με την αγορά της Motorola . Εντάξει, στο κάτω κομμάτι της αγοράς παίζει σχεδόν μόνη της , αλλά στο πάνω  είναι πολύ καλοί και οι άλλοι . Τα Thinkpads τα σημερινά , καμία σχέση με το παρελθόν . όχι ότι η Samsung είχα κάποια αξιόλογη παρουσία στο χώρο ,αλλά η ουσία είναι ότι μειώνεται ο ανταγωνισμός , και αυτό , ως γνωστόν , κάνει κακό στην υγεία του καταναλωτή.

• Like 1
Δημοσ.

Θες να σου βγάλω φωτό ενός λενοβο φθηνιας (ούτε 500αρικου) να δεις πώς είναι μέσα να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι;

Η ποιότητα της συγκεκριμένης εταιρείας είναι κορυφαία ακόμα και στα φθηνά μοντέλα της, ποια Samsung; Ο καθένας εκεί που είναι καλός, η Samsung σε αυτό το τομέα είναι ανύπαρκτη η lenovo παίζει μπάλα μόνη της

Βρήκες άνθρωπο να το πεις.Θα απαντήσω μόνο μία φορά και δεν θα το συνεχίσω.Τελείωσα ηλεκτρονικός και είναι και επάγγελμα μου και το κάνω απο αγάπη όχι απο ανάγκη.Ανοιξα και επισκεύασα το πρώτο μου λαπτοπ το 2003,απο το 2008 πλέον το κάνω ως δουλειά μου.Εχω στα χέρια μου καθε εβδομάδα τουλάχιστον 2-3 λαπτοπ για φτιάξιμο....για καθαρισμό,reflow,reballing κτλ.βάλτα κάτω και μέτρα τα να δείς πόσα είναι μέχρι και σήμερα.Και ήρθες εδω μέσα να μου πεις να μου στείλεις ΜΙΑ φωτοφραφία απο ενα lenovo.Θες να σου στείλω καμια 200αριά εγώ?

Έχω πιάσει στα χέρια μου σχεδόν κάθε μάρκας λάπτοπ και τα λιγότερα που ήθελαν επισκευή ήταν τα samsung.Όπου samsung τα καλώδια τακτοποιημένα σχεδόν σε όλα,όχι πως η lenovo δεν είναι καλή αλλά όχι τόσο,όταν ανοίξεις κάποιες εκατοντάδες μηχανήματα έλα και ξανά πες μου.Όσο ήταν ΙΒΜ ήταν κορυφή,μέχρι και το σασί τους ήταν απο κράματα μαγνησίου και απο ποιότητα ήταν τέλεια,απο την στιγμή που την αγόρασε η lenovo έπεσε δραματικά η ποιότητα κατασκευής αλλά ακόμα και το συμάζεμα απο μέσα έχει χαλάσει πάρα πολύ,μόνο η gaming κατηγορία τους αξίζει και είναι αρκετά πολύ καλή και σε συναρμολόγηση αλλα και σε σασί απο κράματα αλουμινίου.Και η samsung έχει πολύ πλαστικούρα και μέτρια ποιότητα κατασκευής σε κάποια μηχανήματα (όχι όμως στην gaming σειρά τους) και όμως ΕΛΆΧΙΣΤΑ μου ήρθαν χαλασμένα,και για να πω και αυτό τα samsung είναι απο τα πιο ελαφριά λαπτοπ της αγοράς ψάξε το λίγο να δεις,και επίσης άριστα σε ποιότητα συναρμολόγησης χωρίς περιττά μέρη.Το ξανά λέω η lenovo είναι αρκετά καλή αλλά ΟΧΙ τόσο καλή πλέον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...