kleo1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 θέλω να πάρω ένα android με τιμή ~100€ (όχι >140€). Οπωσδήποτε μέχρι 5' (και πολύ είναι). με ενδιαφέρει η μπαταρία (σημαντικότερο) και να είναι ελαφρύ. επίσης θέλω καλό GPS (σημαντικό). μη τα πολυλογώ έλεγα να πάρω το xiaomi redmi 3s γύρω στα 120€ ώσπου είδα το redmi 4A στα 85€. τι λέτε; υπάρχει λόγος να μη το πάρω; το κακό είναι ότι τώρα κυκλοφόρησε και δε ξέρουμε τι προβλήματα μπορει να έχει. και επίσης θα έχουμε θέμα με τη μπάντα 800 για το 4G. σωστά; (δε με απασχολεί το 4G πάντως). είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία. υπάρχει κάτι καλύτερο σ αυτά τα λεφτά; μήπως να προτιμήσω το 3S; το βρήκα εδώ στα 100€ χωρίς να ασχολούμαι και πολύ με τα κινητά, το θεωρώ πολύ καλή περίπτωση το 4A. τα φώτα σας. 4A vs 3S
papp0us Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Εννοείται 3s, ειδικα αφου σε απασχολεί η μπαταρία. Πάρε το 3S International στην pro έκδοση με τα 3GB RAM, το οποίο οπως λες βγαίνει γύρω στο 120άρι. H πιο πλήρης πρόταση σε 5άρι και αυτά τα χρήματα.
kleo1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 το 3S 2/16 (international) το βρίσκω 120€. το 3/32 πάει στα ~150€. το 2/16, σε κάθε περίπτωση μου είναι αρκετό. δε πρόκειται να πάρω το 3/32. το international τι παραπάνω έχει; την μπαντα 800 στο 4G; τα ελληνικά στο μενου δε με ενδιαφέρουν πάντως. σε όλα τα κινητά πάντα στα αγγλικά το έχω. 4000mah το ένα, 3000mah το άλλο. θα είναι αισθητή η διαφορά στη μπαταρία; αυτό τι μείον έχει και είναι φθηνότερο; θα το σκεφτώ λίγο ακόμα...
KRITOLAOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 το 3S 2/16 (international) το βρίσκω 120€. το 3/32 πάει στα ~150€. το 2/16, σε κάθε περίπτωση μου είναι αρκετό. δε πρόκειται να πάρω το 3/32. το international τι παραπάνω έχει; την μπαντα 800 στο 4G; τα ελληνικά στο μενου δε με ενδιαφέρουν πάντως. σε όλα τα κινητά πάντα στα αγγλικά το έχω. 4000mah το ένα, 3000mah το άλλο. θα είναι αισθητή η διαφορά στη μπαταρία; αυτό τι μείον έχει και είναι φθηνότερο; θα το σκεφτώ λίγο ακόμα... Λοιπόν,το international εχει την 800άρα στο 4G.Επίσης θα σου έρθει με την GLOBAL STABLE miui με OTA updates τακτικά.Έχω την εντύπωση οτι τα Ελληνικά πλέον μπήκαν και στην GLOBAL STABLE,αν όχι είναι να μπούν στο αμέσως προσεχές διάστημα(εγώ έχω το MI5 με GLOBAL DEV MIUI ROM).Επίσης θα σου έρθει με Ευρωπαικό φορτιστή,Δεν θα χρειαστεί να πειράξεις τίποτα αν δεν θές να ασχοληθείς με ROM.Για οτι θές φυσικά καλό είναι να απευθυνθείς στην επίσημη Ελληνική κοινότητα της xiaomi-miui.gr Διαφορά στην μπαταρία σίγουρα έχουν αλλά καλό είναι να στο πεί κάποιος πιο ψαγμένος με μπαταρίες.Με 3000mAh κι εγώ και είμαι αρκετά ικανοποιημένος με αρκετή χρήση. Το μείον που έχει το τελευταίο ερώτημα σου είναι απλώς το χρώμα,που λόγω λογικά μειωμένης ζήτησης το έχουν σε πιο καλή προσφορά. Επιπροσθέτως,απο κει έχω πάρει κι εγώ το δικό μου τηλ.Καλό και αξιόπιστο site αλλά χάνουν αρκετά στην επικοινωνία αν χρειαστείς κάτι.Δυό παραγγελίες έχω ρίξει εκεί,ήρθαν απροβλημάτιστα πάντως. Σε ενδιαφέρει το 2/16 αλλά σήμερα βλέπω στο λεγόμενο black Friday έχει προσφορά την ώρα που το βλέπω στα 127,16 ευρώ το 3/32 international grey color http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-3S-3GB-32GB-Smartphone---Dark-Gray-371273.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα