kodorevi8ulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 ..πρόσφατα κάποια διάβασα ότι η επόμενη ναυαρχίδα που βγάζει κάνει 400+ οποτε σε σχέση με την ναυαρχίδα του note 3 πχ εχει αρκετά € παραπάνω... Εννοείς το redmi note 3; Αν ναι Ποιος σου είπε ότι είναι ναυαρχίδα;
KRITOLAOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Xiaomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!Eίσαι τρέεεεεεεεεεεεεεεεεελαααα!!!!!!Τρόλαρε τους όλους χαχαχαχαχαχαχαχα.. 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Εχτισε τρελλο ονομα ομως μεσα σε εναμιση χρονο...
fsbmaniac Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλά δεν το νομίζω Οκ τα δίνει σε χαμηλή τιμή,οκ είναι πολύ καλά χαρακτηριστικά και καλή κατασκευή αλλά δεν τα δίνει και τσαμπα... Τζαμπα τα δινει φιλε εχω Iphone 7 και redmi 3 pro ...δεν υστερει σε τιποτα...καλυτερο σε μπαταρια κιολας βεβαια android και ios το αλλο. 4 φορες πιο ακριβο το μηλο...
stevengreeceGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 @Retromaniac Ή MIUI 8 έχει βγει εδώ και καιρό. Ακόμα να την πάρεις?
karaLRS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 νομίζω με το mi4 και το redmi note 3 έχει χτίσει όνομα.
Retromaniac Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 @Retromaniac Ή MIUI 8 έχει βγει εδώ και καιρό. Ακόμα να την πάρεις? Λέω για την android έκδοση. Το miui 8 εχει την 6 και το miui 9 θα έχει την 7.
Ntinaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 νομίζω με το mi4 και το redmi note 3 έχει χτίσει όνομα. το note 3 pro το εχουν ολοι ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ 6
stevengreeceGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 @RetroManiac Να ρωτησω τα updates σου ήρθαν μέσω ota ή τα εβαλες μέσω PC?
calculator Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 @RetroManiac Να ρωτησω τα updates σου ήρθαν μέσω ota ή τα εβαλες μέσω PC? Το έχω και εγώ. Ota έρχονται. Πολύ καλό κινητό, για τα λεφτά του σούπερ. Και πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας για οθόνη / ανάλυση που έχει. 1
The Void Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Και κάπως έτσι θα την λυπηθούν οι πελάτες της και δεν θα αντιδράσουν στις επερχόμενες αυξήσεις. Φθηνιάρικο, αλλά καλό κόλπο μαρκετινγκ. Καταρχάς η Xiaomi χρησιμοποιεί υλικά Β' κατηγορίας. Δεν λέω ότι είναι ελαττωματικά αλλά σίγουρα ποιοτικά υστερούν των Α+ εταιρειών. Φυσικά και η Xiaomi έχει κέρδος! απλά είναι μικρότερο σε σχέση με άλλες εταιρείες γιατί με τις "χαμηλές τιμές" προσπαθεί να εισχώρηση στην αγορά. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν έχει κέρδος. Έχω σταματήσει να πιστεύω ότι το κάνουν για την ψυχή της μάνας μας από τα 10 μου. Όλα για τα λεφτά είναι και ΔΕΚΑΡΑ δεν δίνουν για μας.
Tzini_Gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 αν καποια επειχηρηση δεν έχει κέρδη τότε δεν είναι υγιείς και παει για λουκετο... δεν παιζει κατι τετοιο..
just for today Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δε γηνεται να μη βγαζει κερδος .Εκτος αν εχει λεφτα για πεταμα που δε νομηζω.Μαλλον επρεπε να πει οτι το κερδος της ειναι αρκετα μικροτερο απτο κερδος αλλων εταιριων μη τρελαθουμε κιολας
Norlos 8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 "Ίσα πανιά ίσα βάρκα" δηλαδή η Xiaomi..... Δέν νομίζω ρέ μάγκες,κάτι βγάζουν απλα τό πανε μέ τό μαλακό μέχρι νά πατήσουν γιά τα καλά στήν αγορά. Πολλές εταιρίες,όλων τών κλάδων τού παγκόσμιου εμπορίου,έχουν ακολουθήσει αυτή τήν στρατηγική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα