Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Ενω εχω καταργησει το ΤΑ crypto 128 που ειχα για να μπαινω internet στις επιλογες της συνδεσης υπαρχει ακομα...Πως μπορω να το διωξω και απο εκει??? Ευχαριστω.
orck Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2003 δηλαδη εχεις παει στο Phone and modem options και στην δευτερη καρτελα εχεις σβησει το ΤΑ σου; και εξακολουθει να το εμφανιζει: αν ναι σβησε την DUP και ξαναφτιαχτην παλι απο την αρχη (επιτελους ενας ανθρωπος που ΓΝΩΡΙΖΕΙ οτι το ta isdn ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ modem)
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 δηλαδη εχεις παει στο Phone and modem options και στην δευτερη καρτελα εχεις σβησει το ΤΑ σου; και εξακολουθει να το εμφανιζει:αν ναι σβησε την DUP και ξαναφτιαχτην παλι απο την αρχη Ετσι ακριβως...DUP τι ενοεις??? Εχω τα ελληνικα xp και μπερδευτηκα...Ευχαριστω.
orck Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Ναι συγνωμη δικια μου παραλειψη DUP εννοω την Dial Up συνδεση που εχεις δημιουργησει με τον Provider σου αυτο θα το βρεις απο της Συνδεσεις δικτυου και θα το σβησεις μετα ξαναφτιαχτο με τα ιδια στοιχεια και λογικα δεν θα το ξαναδεις ποτε σου το ΤΑ
Κomos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 sto device manager yparxei akoma to TA mporei esy na to ekanes uninstall alla ta bl****mena XP na to 3anaekanan install. an yparxei kane to disable oxi uninstall
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 sto device manager yparxei akoma to TA mporei esy na to ekanes uninstall alla ta bl****mena XP na to 3anaekanan install. an yparxei kane to disable oxi uninstall ΑΥΤΟ ηταν φιλε μου...Σε ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.