Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και δεν είναι kinder έκπληξη.

προφανώς όπως ειπώθηκε πιο πάνω από άτομο που το κάλεσαν να πάει να παραλάβει  θα χρεώνουν μία φορά το κινητό στα 130 και μετά θα σου στέλνουν με courier "το δώρο" το οποίο θα "φαίνεται" στα 49.

μάλλον ήταν θέμα λειτουργίας του μαγαζιού.

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα δεύτερου δέματος (βραχιολάκι), μιας και δεν το ήθελα πήρα τηλέφωνο τον Κωτσόβολο και αν και το είχαν φέρει στην περιοχή που μένω μου ζητήσανε μόνο όταν μου το φέρει ο ταχυδρόμος να αρνηθώ την παραλαβή και τα υπόλοιπα θα τα κανονίσουν εκείνοι.

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα δεύτερου δέματος (βραχιολάκι), μιας και δεν το ήθελα πήρα τηλέφωνο τον Κωτσόβολο και αν και το είχαν φέρει στην περιοχή που μένω μου ζητήσανε μόνο όταν μου το φέρει ο ταχυδρόμος να αρνηθώ την παραλαβή και τα υπόλοιπα θα τα κανονίσουν εκείνοι.

Τα υπόλοιπα? Θα σου αφαιρέσουν 49ε για την αξία του?

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα? Θα σου αφαιρέσουν 49ε για την αξία του?

Χθες που ηρθε με αντικαταβολη το κινητο μου ειχαν ηδη αφαιρεσει 49 ευρω αφου δεν ειχε το το smartband μεσα και ειχα πληρωσει 130.

Δημοσ.

ωραίος savva, έχεις κάνει super deal μην το πεις ούτε του παπά που λένε!! προσπάθησα και εγώ να το κάνω με παραλαβή από το κατάστημα και κάρτα αλλαγής για το smartband ώστε να το επιστρέψω αλλά δεν γινόταν ξεχωριστά γιατί ήταν περασμένο με μηδενική αξία. εννοείται δεν παραλαμβάνεις smartband και σου βγήκε 130 ευρώ! :-D  Νομίζω είσαι επισήμως ο insomniac που έκανε το καλύτερο black friday deal!!!

• Like 1
Δημοσ.

ωραίος savva, έχεις κάνει super deal μην το πεις ούτε του παπά που λένε!! προσπάθησα και εγώ να το κάνω με παραλαβή από το κατάστημα και κάρτα αλλαγής για το smartband ώστε να το επιστρέψω αλλά δεν γινόταν ξεχωριστά γιατί ήταν περασμένο με μηδενική αξία. εννοείται δεν παραλαμβάνεις smartband και σου βγήκε 130 ευρώ! :-D  Νομίζω είσαι επισήμως ο insomniac που έκανε το καλύτερο black friday deal!!!

Η αληθεια ειναι οτι περιμενα οτι θα μου ριχνανε κανα ακυρο αλλα ουτε κιχ δεν ειπαν οταν τους ειπα οτι δεν το θελω :-D  :-D

Δημοσ.

Παιδιά, έχω ένα που παρελαβα χτες από κωτσοβολο (η παραγγελία είχε γίνει αργά, οπότε είχαν αφαιρέσει το smartband) για φίλο. Ο φίλος μου έριξε ένα ωραιότατο άκυρο κι έχω δυο επιλογές, ή το πάω πίσω για υπαναχωρηση και παιρνω τα 180 μου ευρώ ή αν το θέλει κάποιο παιδί εδώ που δεν πρόλαβε την προσφορά, του το δίνω όσο αγοράστηκε φυσικά.

Όποιος θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα.

ΥΓ. Δεν το βάζω σε αγγελία γιατί δεν το εμπορεύομαι, εξυπηρέτηση θέλω να κάνω, αλλιώς υπάρχει κι η εύκολη λύση της επιστροφής.

• Like 4
Δημοσ.

Ωραία εξηγήθηκες, αλλά 180 ευρώ για το κινητό αυτό μια χαρά τιμή είναι.

Μόλις παρέλαβα από πάμπλικ στα 179, και μόνο καλά λόγια έχω να πω για την εμφάνιση του κινητού.

Δημοσ.

Ήρθε σήμερα και το βραχιολάκι με απόξειξη κανονικά στα 49ε. Πάνω έχει σφραγίδα με κόκκινα γράμματα για δυνατότητα επιστροφής εντός 10ημερών. :-)

Δημοσ.

άρα δυστυχώς θα στα χρεώσανε και τα 179 τελικά.

ψάξ'το αν το δέχονται πίσω ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ τη τιμή φυσικά(εκτός και αν το θέλεις).

Δημοσ.

καλημερα παιδια.

εμενα μου ηρθε μηνυμα απο τον κωτσοβολο για 2η αποστολη με τον ιδιο αριθμο φορτωτικης ομως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...