Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

130ε γράφει η απόδειξη... αν είναι έτσι τελικά, αισθάνομαι πολύ τυχερός που δεν το βρήκα στο public όταν πήγα 11 η ώρα αλλά τυχαία στο site του κωτσόβολου το μεσημέρι. Τσίμπισα και 750 bonus πόντους από την πιστωτική, ε εντάξει δεν θέλω κάτι άλλο!

Δημοσ.

Καλορίζικο σε όλους.

στα 130 πάρα πολύ καλή προσφορά.

το θέμα είναι από που προέκυψε αυτό το κουπόνι?

και όσοι το βρήκανε στο μαγαζί του Κωτσόβολου το πληρώσανε 179 ή 130?

έχει παραλάβει κανένας από online παραγγελία PUBLIC να δούμε μήπως βγει και εκεί το ίδιο?

Δημοσ.

Καλορίζικο σε όλους.

στα 130 πάρα πολύ καλή προσφορά.

το θέμα είναι από που προέκυψε αυτό το κουπόνι?

και όσοι το βρήκανε στο μαγαζί του Κωτσόβολου το πληρώσανε 179 ή 130?

έχει παραλάβει κανένας από online παραγγελία PUBLIC να δούμε μήπως βγει και εκεί το ίδιο?

Δεν νομίζω από τα PUBLIC να έγινε το ίδιο, γιατί ποτέ δεν έδινε το βραχιολάκι. Το περίεργο είναι ότι στο site του Κωτσόβολου το δείχνει διαθέσιμο...

Δημοσ.

γιατί πιστεύεις ότι το κουπόνι έχει σχέση με το βραχιολάκι?

η τιμολόγηση της παραγγελίας λέει 179 το κινητό και 0 το βραχιολάκι.

αν δε παραδίνετε το βραχιολάκι πάλι 179 το είχε το κινητό.

αυτό θα ίσχυε αν η παραγγελία έγραφε 130 και 49.

μακάρι να γίνει το ίδιο και από το public.

Δημοσ.

Εμένα τηλεφωνικά μου είπαν να πάω να παραλάβω το κινητό και το βραχιολάκι θα μου το στείλουν στο σπίτι με κούριερ. Μιλάμε για οργανωμένα πράγματα, όχι βλακείες! Και όταν τους είπα οτι δε γουστάρω βραχιολάκι, θέλω πιστωση για να μη μπλέκω με κούριερ και βλακείες μου λέει δε γίνεται είναι πακέτο. Παρόλο που δεν είναι μαζί και υπάρχουν σε διαφορετικές αποθήκες είναι πακέτο. Μιλάμε για virtualization ακόμα και στα πακέτα, πολύ μπροστά ο Κώτσος! 

Πωτσ γενεν αυτό;

Α και οταν του είπα οτι έτσι το είχατε κάνει σε άλλους, θέλω και γω μου λέει οτι δεν ξέρει σε κανένα να έχει γίνει αυτό, και οτι είναι λάθος!

Οχι Black Friday, Black Χάλι είναι τα λογιστικά τους.

• Like 1
Δημοσ.

κάτι δε κατάλαβες.

μέχρι τώρα 2 άτομα έχουν αναφέρει ότι από online παραγγελία κωτσόβολου και παράδοση courier έχουν πληρώσει 130 χωρίς να τους δώσουν το smartband

Δημοσ.

κάτι δε κατάλαβες.

μέχρι τώρα 2 άτομα έχουν αναφέρει ότι από online παραγγελία κωτσόβολου και παράδοση courier έχουν πληρώσει 130 χωρίς να τους δώσουν το smartband

καλη φαση ,αυτο ηταν οντως προσφορα.

Δημοσ.

Εγώ από πάμπλικ σήμερα το απόγευμα έλαβα SMS για παραλαβή. Το είχα παραγγείλει Παρασκευή απόγευμα online.

P9 lite χωρίς το βραχιολάκι 180 ευρά. Οι τυχεροί ήταν λίγοι.

Εσείς που το πήρατε με 130, νοιώστε και λίγο τύψεις... Ληστεία είναι δε κάνει κακο...

• Like 3
Δημοσ.

c10315671-1s.jpg 163030 P9 Lite Dual Sim White 1 179.00 Κωτσόβολος c10332241-1s.jpg 166041 SmartBand A1 Dark Grey 1 0.00 Κωτσόβολος

Έτσι ακριβώς ήρθαν στο e-mail.

και σε εμενα το ιδιο.

και αυτοί από τον κωτσόβολο 179 το είχαν παραγγείλει.

πες μας όταν το παραλάβεις πόσο θα στο χρεώσουν.

μακάρι και στο public 130.

Δημοσ.

αφου ητο η προσφορα μονο στο Κωτσο.....τι σχεση εχει το φαβλικ...δε το εδινε ΠΟΤΕ στα 179 το δωρο.

Δημοσ.

Παιδιά παίζει να σας στείλουν εκ των υστέρων το βραχιολακι και να σας χρεωσουν. Στο κατάστημα που πήγα να παραλαβω δεν είχαν καμία ιδέα, μου έλεγαν ο,τι συννενοηθηκες στο τηλεφωνο.

Δημοσ.

Ρε παίδες και εμένα μου ήρθε σήμερα χωρίς το βραχιολάκι αλλά πλήρωσα στην παραγγελία κανονικά και τα δύο....

όσοι το έχετε παραγγείλει από κωτσόβολο στο δελτίο παραγγελίας τι έγραφε?

p9lite 179 και smartband 0 ή p9lite 129 και smartband 50?

γιατί αν έγραφε το δεύτερο και παραδίνουν μόνο το κινητό τότε δε μπορεί να το πληρώνετε 179.

c10315671-1s.jpg 163030 P9 Lite Dual Sim White 179.00  c10332241-1s.jpg 166041 SmartBand A1 Dark Grey 1 0.00

Έτσι ακριβώς ήρθαν στο e-mail.

Ωπ παίδες λοιπόν, τώρα είδα ότι υπήρχε μέσα και η απόξειξη κολλημένη πίσω από το δελτίο αποστολής που λέει κινητό 179ε και μετά κουπόνι TELECOM -49.00... wtf is this!!!  :whistle:

το πήραν 130 γιατί εμφανίζει αυτή τη μείωση λόγω του κουπονιού απο τα 179.

το smartband ήταν τιμολογημένο στα 0.

το ερώτημα παραμένει τι κουπόνι είναι αυτό και αν θα ισχύσει και στο public.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...