Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν του αρεσουν τα windows να του παρεις το lumia, αν του αρεσουν android να του παρεις αυτο. Ελπιζω με το δευτερο μου αυτο ποστ να επιασες το point. ;)

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν του αρεσουν τα windows να του παρεις το lumia, αν του αρεσουν android να του παρεις αυτο. Ελπιζω με το δευτερο μου αυτο ποστ να επιασες το point. ;)

Ναι καταλαβα τι εννοεις ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν εχω smartphone και δεν ασχολουμαι με smartphones καθολου και δεν ξερω τι παιζει.

Δωρο θελω να παρω ενα κινητο μαζι με τον αδερφο μου σ'εναν συγγενη μας(ξαδερφο) απο 150-200 ευρω γι'αυτο ρωτησα.

Εχει και στο media markt ZTE blade V7 159 ευρω πολύ κοντα σε χαρακτηριστικά με το P9, κορυφαια οθονη στη κατηγορια του, υστερει ελαχιστα στις καμερες αλλα ελαχιστα αν τσεκαρεις reviews.

Eννοειται βεβαια τα +20 ευρω τα αξιζεις το P9. Και στις 2 περιπτωσεις περιπτωσεις παιρνεις 2 καλα κινητα στην τιμη που πρεπει.

Δημοσ.

Εχει και στο media markt ZTE blade V7 159 ευρω πολύ κοντα σε χαρακτηριστικά με το P9, κορυφαια οθονη στη κατηγορια του, υστερει ελαχιστα στις καμερες αλλα ελαχιστα αν τσεκαρεις reviews.

Eννοειται βεβαια τα +20 ευρω τα αξιζεις το P9. Και στις 2 περιπτωσεις περιπτωσεις παιρνεις 2 καλα κινητα στην τιμη που πρεπει.

Το ειδα αλλα ημουνα αναμεσα σε αυτο του θεματος και στο lumia που ειναι στα 199 ευρω και κλεινω περισσοτερο προς το lumia.

Eυχαριστω παντως.

Δημοσ.

δεν μπηκε στο καλαθι μου το tracker, δεν εκανα refresh  :cry:  :cry:  :cry:

Τα νευρα μου...

τι εννοείς "δεν έκανες refresh"?

ΥΓ το activity tracker δεν μπαίνει πλέον?

Δημοσ.

τι εννοείς "δεν έκανες refresh"?

ΥΓ το activity tracker δεν μπαίνει πλέον?

Ειχα ανοιχτη τη σελιδα προσφορας, το εβαλα στο καλαθι μου το p9 αλλα το colorband δεν εμφανιστηκε.

Περιμενα λιγο αλλα τιποτα. Μετα απο λιγο εκανα refresh και ειδα οτι η σημανση περι δωρου εγινε καπνος....

Πηρα και τηλεφωνο στο καταστημα, η υπαλληλος μου ειπε οτι δε βλεπει καποια προσφορα με δωρο.

Της ειπα οτι πριν ειχε, καια τοτε μου ειπε οτι μαλλον θα τελιωσε.

:cry:

Δημοσ.

μπορειτε να παραγγειλετε απο παμπλικ πλεον ονλινε. τζαμπα βγηκα το πρωι :(

Αγιος. μας εσωσες να σαι καλα...

Το p9 lite white εν τω μεταξυ αξαφανιστηκε και απο το καλαθι αγορων στον κωτσο...

Αυτο που βαζουν προσφορες ενω δεν εχουν το απαραιτητο στοκ για να τις υποστηριξουν με ξεπερναει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...