malthampoukos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό από Κίνα και συγκεκριμένα αυτό..http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-4-prime-xiaomi-redmi-4-pro-5-0inch-fhd-screen-ram-3gb-rom-32gb-4g-lte-smartphone-silver.html Και έχω μερικές απορίες:1) Τα Xiaomi τι λένε? Αξιόπιστα? Γνωρίζει κανείς το κινητό? Καλό? Αντιπρόταση?2) Τα Xiaomi από Κίνα έχουν θέμα με την ελληνική γλώσσα και το gps? Ένα άλλο που έχω από Κίνα είναι σα να μην έχει gps 3) Σε περίπωση που πάθει τίποτα, μπορώ να το διορθώσω με μικρό κόστος ή πάμε για άλλα για καλύτερα? Γιατί ουσιαστικά είναι σα να μην έχει εγγύηση 4) Δεν έχω ιδέα πως αγοράζω από Κίνα. Το Paysafe έχει θέμα? Ποια η διαδικασία?
newsformobiles Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τα Xiaomi είναι τα πιο αξιόπιστα κινέζικα κινητά. Υπάρχεο ελληνική κοινότητα στο xiaomi-miui.gr να ρωτήσεις κατόχους του κινητού. Ελληνικά, θα βάλεις την ελληνική ρομ και θα ξενοιάσεις. Για αγορές χρησιμοποιείς paypal και αποστολή με απλό ταχυδρομείο. Gps έχουν. Αν χαλάσει πάει πίσω Κίνα όσο είναι στην εγγύηση.
stelios18120 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τα xiaomi είναι ότι καλύτερο κινέζικο υπάρχει.φουλ αξιόπιστα και με μεγάλη υποστήριξη από την κοινότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα