χρυσοβαλαντου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Γεια σας πως μπορώ να κάνω format στον υπολογιστή μου δεν έχω το cd των windows και έχει λίγο καιρό που έκανα format την τελευταία φορά μόνο συνέχεια χαλάει μου βγάζει όταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο Google ότι λείπει ένα στοιχείο της εφαρμογής να γίνει η εγκατάσταση πάλι για να λυθεί το πρόβλημα με δεύτερη προσπάθεια να το ανοίξω μου το ανοίγει το αρχείο αλλά δεν ξέρω γιατί που βγάζει αυτό το μήνυμα ..
Maktro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 δεν νομίζω ότι αυτός είναι λόγος για format. το μήνυμα τι γραφει ακριβώς?
χρυσοβαλαντου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Η εκκίνηση αυτού του προγράμματος δεν ήταν δυνατή επειδή το στοιχείο MSVCP110.dll λείπει από τον λογαριασμό σας .Η επανάληψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα αυτό μου βγάζει .
~mxls~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679# κατέβασε και εγκατέστησε.
χρυσοβαλαντου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Για να μην ανοίξω σε άλλη κατηγορία θέμα το γράφω εδώ ήθελα να ρωτήσω για την ιστοσελίδα gamatotv.me σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που θα έχουν παρακολουθήσει μία ταινία η σειρά κάποια στιγμή δεν ξέρω κατά πόσο είναι έχω δει και εγώ έργα από την σελίδα αυτή αν μπορείς να κολλήσει κανέναν ιό από αυτήν την σελίδα ?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 αν κλικάρεις οπουδήποτε και περνας αρχεία που σου λένε οτι τάχα μου χρειάζονται απο όλες τις "νομιμες" μπορείς να κολλήσεις το οτιδήποτε. βάλε ενα σοβαρό αντιβιωτικό(avira,bitdefender,nod32,kaspersky)και σωθηκες. Το παραπάνω πρόβλημα πάντως δεν ειναι λόγω ιού,απλά δεν έχουν τα windows αρχεία συστήματος που χρειάζονται για να τρέξουν τα αντίστοιχα προγράμματα. Δεν στα εφαγε κάποιος ιος,απλά δεν έχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο VC
χρυσοβαλαντου Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Xristaras 12 έκανα σάρωση με το antivirus kaspersky που έχω και δεν μου αναφέρει στο τέλος της σάρωσης ότι έχω ιό το ίδιο και με το malwarebytes anti-malware απλά και αυτά όσο ισχυρά antivirus όπως λένε ότι είναι κάποιον ιό μπορεί να μην τον βρει τι άλλο πρόγραμμα δηλαδή να έβαζα
ΝτιναΣ23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 nod 32 ESET.Αυτο εχω εγω και τα πιανει ολα.Απλα σκαναρει συχνα αν δεν το εχεις θεμα...τωρα εσυ ξερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα