Προς το περιεχόμενο

Focal 5.1 Sib & Cub 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο σαιτ! Θέλω να πάρω τα focal με έναν denon avr 1300w για το σαλόνι μου. Είναι περίπου 20τμ. Ήμουν και ανάμεσα σε bose acoustimass 10 IV ή σε harman kardon HKTS30. Τι γνώμη έχετε; θέλω μικρά ηχεία ποιο πολύ για ταινίες με πολύ καλή ποιότητα. Συνολικά μαζί με ενισχυτή θέλω να δώσω 1200-1300

Δημοσ.

Σ αυτο το budget παιρνεις ανετα κανονικου μεγεθους ηχεια που θα ειναι σιγουρα καλυτερα και πιο ευελικτα ως προς το περιεχομενο ακροασης μελλοντικα. Αν θες υποχρεωτικα και μονο μικρα οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν εχω. Ασε να το δουν οι ειδικοι να σου απαντησουν. Αν και θεωρω οτι μπορεις και με λιγοτερα απο 600φευγα ευρω να βρεις καλο micro σετ ηχειων.

Επεξ/σία από heavyrain
Δημοσ.

Κάποια γνώμη ρε παιδιά τίποτα;

Κλείνεις προς τα συγκεκριμένα ηχεία ή σκέφτεσαι και εναλλακτικές;

Είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση.Θέλω να αναβαθμίσω το home cinema με κάτι πιο δυνατό,άλλα δέν υπάρχει καθόλου χώρος για ηχεία δαπέδου.

Σκεφτόμουν για έναν Denon AVR-X1200W με τα Zensor Pico και Pico Vocal της Dali.Για subwoofer ίσως το Dali Fazon Sub1,μόνο και μόνο λόγω μεγέθους.

Δημοσ.

Στο έπιπλο της TV και τα 3 τα μπροστινά; Δεν είναι και τόσο καλό αυτό. Επίσης στον τοίχο μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερα ηχεία βιβλιοθήκης, όχι μόνο δορυφόρους.

Δημοσ.

Μπορεις να ποσταρεις μια φωτο το επιπλο? Και ακομα καλυτερα αν μπορεις να βαλεις και μια ολοκληρου του τοιχου μαζι με το επιπλο.

Δημοσ.

Δεν τα εχω ακουσει αλλα δεν μου γεμιζουν το ματι.Για πολλους λογους.Δες τα κλασσικα αλλα απιστευτα σε αποδοση B&W M-1. H τα KEF Ci400T που επισης παιζουν πολυ καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...