Προς το περιεχόμενο

Ubisoft 30 Days of Giveaways - uPlay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

link?

δεν το βρισκω ουτε στο site, ουτε στο uplay

edit: βασικα βρηκα το calendar που το εστειλε καποιος πιο πισω, αλλα το σημερινο δωρο (day 22) ειναι μαυρισμενο, δεν σε αφηνει να το ανοιξεις..

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου φαινεται το insomnia τα επαιξε, καθως λεει οτι εκανα comment στις 10 το πρωι, ενω εγω ξυπνησα στις 12 :P

edit: βασικα παει πισω 2 ωρες, γιατι τωρα ειναι 1:12 και το comment λεει 11:12. οτι ναναι

Δημοσ.

μου φαινεται το insomnia τα επαιξε, καθως λεει οτι εκανα comment στις 10 το πρωι, ενω εγω ξυπνησα στις 12 :P

edit: βασικα παει πισω 2 ωρες, γιατι τωρα ειναι 1:12 και το comment λεει 11:12. οτι ναναι

Εμένα μια χαρά τα δείχνει

post-175401-0-00581200-1481801627_thumb.png

Δημοσ.

Insomnia.gr  \ Πίνακας Ελέγχου  \ Ρυθμίσεις  \ Ρυθμίσεις Προφίλ \ Γενικές Ρυθμίσεις Λογαριασμού \  Χρονική Ζώνη

fixed. ειχε κανει reset σε gmt. Το εβαλα gmt+2  αλλα μου φανηκε περιεργο γιατι ελεγε south africa (μονο!) και την Ελλαδα δεν την ειχε καν... περιεργα πραγματα στο ινσομνια..

Δημοσ.

η οποια ubi δινει τωρα δωρεαν απο 15 εως 18/Δεκ, ολα μαζι τα

Prince of Persia Sands of Time,

Tom Clancy's Splinter Cell,

Rayman Origins,

The Crew,

Beyond Good and Evil,

Far Cry 3: Blood Dragon,

Assassin's Creed III

• Like 1
Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις το assassin creed, ολα τα άλλα τα είχε ξαναδώσει μέσα στο 2016, απλά ήταν για 1-2 μέρες και ο περισσότερος κόσμος δε τα προλάβαινε. Ήλπιζα σε κάτι διαφορετικό τώρα για χριστούγεννα, αλλά από το μπιτ ολότελα :P

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις το assassin creed, ολα τα άλλα τα είχε ξαναδώσει μέσα στο 2016, απλά ήταν για 1-2 μέρες και ο περισσότερος κόσμος δε τα προλάβαινε. Ήλπιζα σε κάτι διαφορετικό τώρα για χριστούγεννα, αλλά από το μπιτ ολότελα :P

Ναι ισχυει, ειχα παρει το crew το καλοκαιρι. Αλλα σε σχεση με αλλες εταιριες που δεν πολυδινουν μια χαρα μας εκατσε. Τιμια παιχνιδακια ολα.

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά, μια χαρά είναι ( ubi δεν είχα ) και έκανα το καλοκαίρι για το crew ... αλλά αν έβλεπα σήμερα ότι δίνει 7 μαζί και όχι σκουπίδια! θα έφτιαχνα λογαριασμό ... είδα τι δίνει και οι άλλοι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...