drade Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Επαιξαν στα 155€ στην Ελλαδα, βεβαια ηταν πολυ λιγα τα κομματια, οποτε δεν ειναι και τοσο μακρυα τα 120€ στην Γερμανια. Δεν δινω πολλες πιθανοτητες να ξανα πεσουν στα 155€ αλλα μακαρι να γινει.
drade Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ναι για του mediamarkt, ειχε και εκθεσιακα και καποια κλειστα.
Stef4000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Λογικό mate... 120 ήταν παρά φύσει μικρή η τιμή. Απλά, σε κάθε περίπτωση, κάτι τέτοια τα ποστάρουμε κιόλας on-time, έτσι; Γι' αυτό άλλωστε υπάρχει αυτό το section των προσφορών. Έχουμε βοηθηθεί κι έχουμε κάνει συμφέρουσες αγορές κόσμος και κοσμάκης από εδώ πέρα. πριν ουτε 1 μηνα πηρα κρανος Agv Corsa 119.00ευρω(τελευταιο κομματι) οπου η αρχικη του ειναι 650 απο το γερμανικο amazon ( http://i.imgur.com/s31SGJq.png ) οποτε δεν μου φανηκε τοσο παραλογο εχεις δικιο ναι επρεπε να το ανεβασω
drdedus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καλά αυτο δεν λεει κατι.. το θέμα ειναι να παίζουν αρκετά. Όλοι κάτι έχουμε τσιμπήσει τζάμπα.
coby Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Παιδια εχω αυτα τα ηχεια κανενα χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Τωρα θελω να βαλω τα πισω ηχεια σε floor stands γιατι τα εχω στο πατωμα. Εχετε καποια προταση για αγορα; Ευχαριστώ
fmnstr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Επειδή εχω βάλει price alert σε αυτά τα ηχεια αφου δεν τα πήρα τελικα από το αγγλικό. τα έχει τωρα σε προσφορά το amazon.de στα 199 € . Θα χρειαστείτε αποστολή σε θυρίδα πχ. mailboxde.com αφου δεν τα στελνει ελλαδα το amazon. Έχει ακόμα 41 κομμάτια 1
drdedus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παιδια εχω αυτα τα ηχεια κανενα χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Τωρα θελω να βαλω τα πισω ηχεια σε floor stands γιατι τα εχω στο πατωμα. Εχετε καποια προταση για αγορα; Ευχαριστώ Αν βρεις κατι πέρα απο τα συνηθισμένα ποσταρε γιατί θέλω και εγώ
tapitas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικά τα βήματα για να παραγγείλω τα z906 από amazon.de και ύστερα αποστολή με το mailbox.de? Γτ δεν βγάζω άκρη... Ευχαριστώ προκαταβολικά!
drdedus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σε σύνδεση με οπτική και android tv-box σας έχει ανάψει ποτέ το decode led? Ανάβει όταν έχουμε και downmix σε 5 κανάλια απο dts ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα