Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με LG G3 ένα χρόνο τώρα (ήρθε με lolipop) κανένα πρόβλημα, ούτε κρακ ούτε τίποτα. Δεν είχα βάλει ακουστικά μέχρι στιγμής, το δοκίμασα, μπαίνουν εύκολα. Δεν βλέπω τίποτα ανησυχητικό. Να μην το γρουσουζέψω! Πολύ καλό κινητό! Το καλύτερο που είχα ποτέ.

σκεφτικες ποτε να δωκιμασεις την τυχη σου με joker? γιατι βλεπω εισαι απο τους τυχερους

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α μην ακουω τετοια και μολις το πηρα :P με αγχωνετε με αυτα :P ε καλα αν γινει θα παρω xiaomi μετα οπως ειπαν και καποιοι νωριτερα ... 

Δημοσ.

Τη κάμερα του N5X δεν τη φτάνει κανένα Xiaomi όμως. Δεν διαφωνώ ότι τα Xiaomi είναι αξιόλογα τηλέφωνα για τα λεφτά τους, αλλά στο θέμα κάμερα το Nexus 5X είναι απο τα κορυφαία σε κινητά που κοστίζουν μέχρι 300 ευρώ.

Δημοσ.

Τη κάμερα του N5X δεν τη φτάνει κανένα Xiaomi όμως. Δεν διαφωνώ ότι τα Xiaomi είναι αξιόλογα τηλέφωνα για τα λεφτά τους, αλλά στο θέμα κάμερα το Nexus 5X είναι απο τα κορυφαία σε κινητά που κοστίζουν μέχρι 300 ευρώ.

ουτε του g4 αλλα τι να τα κανω (ειχα g4 ) αν ειναι να ζω με τον φοβω μην τα φτισει οποτε του ερθει? (και 100 ευρω να ηταν η τημη σνα κύρια συσκευη ουτε για αστειο) (βασικά και τσάμπα να την εδιναν ποτε σαν κυρια συσκευη κατι το οποιο μπορει απλα να τα φτισει)

Δημοσ.

ουτε του g4 αλλα τι να τα κανω (ειχα g4 ) αν ειναι να ζω με τον φοβω μην τα φτισει οποτε του ερθει? (και 100 ευρω να ηταν η τημη σνα κύρια συσκευη ουτε για αστειο) (βασικά και τσάμπα να την εδιναν ποτε σαν κυρια συσκευη κατι το οποιο μπορει απλα να τα φτισει)

Ναι με την διαφορά όπως έγραψα πιο πάνω ότι δεν είναι γενικευμένο το φαινόμενο όπως με το G4. Τώρα άμα συνεχιστεί σε μεγαλύτερο βαθμό το επόμενο διάστημα, αυτό θα φανεί.

Δημοσ.

Εγω στον πρωτο μηνα το εστειλα στο service γιατι ειχε χαμηλη αποδοση σε ολα! Δεν μου καναν αντικατασταση γιατι το δεν το ειχα παρει απο μεγαλη αλυσιδα αλλα το ειχα παρει απο τα γνωστα οικονομικα μαγαζια και περιμενα σχεδον 15 μερες για να ερθει πλακετα για να γινει αντικατασταση! Ολα καλα μεχρι τωρα! Εχουν περασει 11 μηνες παμε για δωδεκα και θα δουμε μετα τι θα γινει! Viva la revolution!

Δημοσ.

@thomasG4 έτσι ξεκίνησε και το g4 και σιγά σιγά προχώρησε, γενικός lg και απροβλιματιστο δεν πάνε μαζί, έχει την πολιτική να ρίχνει πολύ στην ποιότητα και τιμές και έτσι να έχει ποσότητα αλλά το παράκανε

Δημοσ.

σκεφτικες ποτε να δωκιμασεις την τυχη σου με joker? γιατι βλεπω εισαι απο τους τυχερους

Ούτε το δικό μου g3 έχει πάθει κάποιο από τα γνωστά προβλήματα ούτε το g4 της αδερφής μου

Μάλλον εγώ πρέπει να παίξω όλα τα τυχερά παιχνίδια

Προφανώς και δεν γίνεται να έχουν χαλάσει όλα, ούτε ίσως τα περισσότερα, αλλά προφανώς υπάρχουν θέματα και αρκετοί κάτοχοι ωστε να τα αναφέρουν

Άλλες προβληματικές συσκευές με μικρότερη βάση χρηστών δεν έχουν ακουστεί εξίσου ή και καθόλου

Δημοσ.

Κάτοχος Nexus 5x έχει συμβεί και σε μένα 2-3 φορές αλλά στις αρχές κατά τα άλλα πλήρως ικανοποιημένος

Δημοσ.

@Black Demis το nexus 5 ηταν απροβληματιστο! Το ειχα 2 χρονια και το εχω δωσει μετα την αγορα του N5X στον αδερφο μου και δουλευει μπομπα! Απο τα καλυτερα σε τηλεφωνα της LG!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...