Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήμαρτον με αυτή την lg πια... Το G4 μου έπεσε σε bootloop στους 8 μήνες μετά την αγορά του.

Τι έκανες στην περίπτωσή σου;

Δημοσ.

Τι έκανες στην περίπτωσή σου;

Μίλησα με lg και ήρθε κουριερ και το πήρε με δικά τους έξοδα. Έμεινε ένα μήνα στο σέρβις και το έφερε πίσω κουριερ όταν επισκευαστηκε. Εννοείται πως άλλαξα αμέσως κινητό και πήρα άλλο γιατί με άφησε απότομα και δεν είχα κινητό να κάνω την δουλειά μου. Είχα τρεις μέρες να του κάνω επανεκκίνηση και λέω δεν του κάνω μια; και δεν άνοιξε ξανά. Έμεινε στην επανεκκίνηση.

• Like 1
Δημοσ.

μολις παρελαβα το δικο μου 5x απο το σερβις.. 15 μερες τους πηρε. Πηρα 2-3 τηλεφωνα για να το πιεσω παντως

Δημοσ.

Μίλησα με lg και ήρθε κουριερ και το πήρε με δικά τους έξοδα. Έμεινε ένα μήνα στο σέρβις και το έφερε πίσω κουριερ όταν επισκευαστηκε. Εννοείται πως άλλαξα αμέσως κινητό και πήρα άλλο γιατί με άφησε απότομα και δεν είχα κινητό να κάνω την δουλειά μου. Είχα τρεις μέρες να του κάνω επανεκκίνηση και λέω δεν του κάνω μια; και δεν άνοιξε ξανά. Έμεινε στην επανεκκίνηση.

Κατάλαβα. 1 μήνας είναι μεγάλο διάστημα.

Θα αναγνωρίσω ωστόσο ότι ανέλαβαν την ευθύνη τους.

• Like 1
Δημοσ.

Με το bootloop του G4 γίνεται χαμός εδώ και μερικούς μήνες

http://www.insomnia.gr/topic/617070-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-bootloops-%CF%83%CF%84%CE%BF-lg-g4/

Στην αρχή οι επισκευές γίνονταν αρκετά άμεσα (σε 4-5 μέρες το είχες πίσω), αλλά όσο αυξάνονταν τα κρούσματα μειώνονταν τα διαθέσιμα ανταλλακτικά και έπρεπε να περιμένουν οι κάτοχοι να παραλάβει το σέρβις καινούργιες παρτίδες.

• Like 1
Δημοσ.

Huawei και Xiaomi..εκεί είναι το μέλλον. Οι άλλοι (LG/Samsung κτλ) ας έχουν τη τύχη της NOKIA πριν μερικά χρόνια.

ακριβή όμως η huawei....η xiaomi έχει πιο λογικές τιμές ακόμη και στις αγορές που έχει επίσημη παρουσία....

προσωπικά είμαι τρισευτιχισμενος με το Mi Max μου αγορασμενο από Ελλάδα 235€

Δημοσ.

Αυτό δεν πάει να πει όμως ότι σωθηκα κιόλας.... Όλες οι πλακέτες έχουν αποδειχθεί προβληματικες και ανα πάσα στιγμή μπορεί να το πάθει ξανά! Είναι παιδιά που το έχουν πάει και τρεις και τέσσερις φορές στο σέρβις για τον ίδιο λόγο. Δεν είναι κάτι που έχει διορθωθει δυστυχώς. Και πλεον είναι τρομερά μεγάλο το ποσοστό των bootloop στα g4 με αποτέλεσμα να υπάρχει ουρά στο σέρβις και μεγάλη αναμονή για ανταλλακτικό.

Δημοσ.

Αυτό δεν πάει να πει όμως ότι σωθηκα κιόλας.... Όλες οι πλακέτες έχουν αποδειχθεί προβληματικες και ανα πάσα στιγμή μπορεί να το πάθει ξανά! Είναι παιδιά που το έχουν πάει και τρεις και τέσσερις φορές στο σέρβις για τον ίδιο λόγο. Δεν είναι κάτι που έχει διορθωθει δυστυχώς. Και πλεον είναι τρομερά μεγάλο το ποσοστό των bootloop στα g4 με αποτέλεσμα να υπάρχει ουρά στο σέρβις και μεγάλη αναμονή για ανταλλακτικό.

Τι να πεις.  Άτυχοι όσοι το πάθατε.

Εφ'εξης άκυρο στην LG, μέχρι να περάσει κάποιο διάστημα στα μελλοντικά προϊόντα της τουλάχιστον.

Δημοσ.

Τι να πεις.  Άτυχοι όσοι το πάθατε.

Εφ'εξης άκυρο στην LG, μέχρι να περάσει κάποιο διάστημα στα μελλοντικά προϊόντα της τουλάχιστον.

Εννοείται αυτό! Τώρα ειμαι με Samsung. Δεν ρισκάρω ξανά lg. Με έχει απογοητεύσει πολύ. Έδωσα τόσα λεφτά για κινητό και σε 8 μήνες βγήκε οφ

Δημοσ.

Με LG G3 ένα χρόνο τώρα (ήρθε με lolipop) κανένα πρόβλημα, ούτε κρακ ούτε τίποτα. Δεν είχα βάλει ακουστικά μέχρι στιγμής, το δοκίμασα, μπαίνουν εύκολα. Δεν βλέπω τίποτα ανησυχητικό. Να μην το γρουσουζέψω! Πολύ καλό κινητό! Το καλύτερο που είχα ποτέ.

Δημοσ.

Εννοείται αυτό! Τώρα ειμαι με Samsung. Δεν ρισκάρω ξανά lg. Με έχει απογοητεύσει πολύ. Έδωσα τόσα λεφτά για κινητό και σε 8 μήνες βγήκε οφ

Από Ελλάδα το είχες πάρει? 

Δημοσ.

Από Ελλάδα το είχες πάρει?

Το πήρα από κατάστημα sevenspots της περιοχής μου. Θεωρείται παραεισαγωγης όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...