Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά εγώ παραγγελία -σαββατο δύο ζευγάρια δεν μου ήρθε κανένα email και δεν μιλάω για αποστολή αλλά για την παραγγελία.

Μέσα στην σελίδα τους το βλέπω συνέχεια στο πακετάρισμα.

Καμιά σχέση με την nike πάντως....

post-177457-0-06287500-1480454654_thumb.png

Επεξ/σία από gkarabid
  • Απαντ. 354
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μου στείλανε email ότι την έλαβα την παραγγελία ή θα την λάβω σύντομα :P

Σήμερα ήρθε ειδοποιητήριο και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο να έρθει.

Οπότε από αύριο τα νεότερα

Ειδοποιητήριο από ποια μετσφορική;

Δημοσ.

Μου ήρθε email ειδοποιησης και μου δίνουν tracking nr που ξεκινά με RGR................ Ποια είναι αυτή?

Δημοσ.

Μου ήρθε email ειδοποιησης και μου δίνουν tracking nr που ξεκινά με RGR................ Ποια είναι αυτή?

Ποτέ εγινε ή παραγγελία φίλε μου

Δημοσ.

tracking nr που ξεκινά με RGR................ Ποια είναι αυτή?

αυτός είναι ο αριθμός παραγγελίας, όταν σταλθεί θα πάρεις και το tracking number. Οι αποστολές όπως έχει γράφει πολλές φορές, γίνονται με DHL

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ παραγγελία -σαββατο δύο ζευγάρια δεν μου ήρθε κανένα email και δεν μιλάω για αποστολή αλλά για την παραγγελία.

Μέσα στην σελίδα τους το βλέπω συνέχεια στο πακετάρισμα.

Καμιά σχέση με την nike πάντως....

τι εννοείς  "Καμιά σχέση με την nike πάντως...." ?

Δημοσ.

τι εννοείς "Καμιά σχέση με την nike πάντως...." ?

Σε θέμα πακετάρισμα αποστολης φίλε μου και όχι από θέμα ποιότητας υλικού κλπ

Παραγγελία στην nike 8 ώρα απόγευμα την άλλοι μέρα πρωί αριθμό αποστολής σε email.

Ή reebok μέχρι κρατεί σιγή ασυρμάτου...

Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα που έγραφε επανω οτι θα γίνει ή παραλάβει.Απο εκεί και πέρα ξαχνω τρόπο ακυρώσεις παραγγελίας

Δημοσ.

Σε θέμα πακετάρισμα αποστολης φίλε μου και όχι από θέμα ποιότητας υλικού κλπ

Παραγγελία στην nike 8 ώρα απόγευμα την άλλοι μέρα πρωί αριθμό αποστολής σε email.

Ή reebok μέχρι κρατεί σιγή ασυρμάτου...

Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα που έγραφε επανω οτι θα γίνει ή παραλάβει.Απο εκεί και πέρα ξαχνω τρόπο ακυρώσεις παραγγελίας

Επειδή ψωνίζω καιρό απο Reebok δεν έχεις τρόπο ακύρωσης παρά μόνο να στείλεις το δέμα πίσω φυσικά δωρεάν. 

Δημοσ.

εμενα παλι μου ηρθε χθες το μειλ με την αποδειξη και τους ορους.εκανα login στο λογαριασμο μου για να δω την εξελιξη της παραγγελιας αλλα δεν υπηρχε πουθενα.δοκιμασα να κανω αναζητηση και με τον αριθμο της παραγγελιας αλλα και εκει τιποτα.εγραψα ενα μειλ στην υποστηριξη και περιμενω απαντηση να δω τι θα πουν

Δημοσ.

Κάντε λίγο υπομονή. Το γράφει άλλωστε στην ιστοσελίδα της reebok πως η αποστολή της παραγγελίας μπορεί να καθυστερήσει κατά την περίοδο εκπτώσεων και προσφορών. Μάλιστα κλικάροντας το "προβλεπόμενο χρονικό διάστημα" παραπέμπει και σε ιστοσελίδα της adidas, στην οποία αναγράφεται περίπου το ίδιο.

Δημοσ.

Εμενα που εκανα παραγγελια κανα 2ωρο μετα την προσφορα μου λεει για 5/12/2016 παραλαβη αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.

Ειδοποιητήριο από ποια μετσφορική;

ΕΛΤΑ. Ναι οκ, κάτι άλλο είναι.

Το είχα δει κι εγώ ότι έγραφε DHL η Reebok, αλλά δεν περίμενα κάτι άλλο, οπότε λέω λες να αλλάξανε κάτι;

Τελικά σκέφτηκα τι μπορεί να είναι, απλά δεν πήγε το μυαλό μου με τη μία, γιατί δεν το περίμενα τόσο γρήγορα

Το email που στείλανε από Reebok δηλαδή είναι απλά η απόδειξη ουσιαστικά

Συγνώμη για την αναστάτωση ;)

Πάντως συγκριτικά με Nike όσον αφορά την υπηρεσία, εγώ είχα καλύτερες εμπειρίες με Reebok

Με Nike, μου έβγαζε πρόβλημα όταν πήγαινα να πληρώσω στο φινάλε, ένα κωδικό λάθους άσχετο

Προσπάθησα με Paypal, με 2 διαφορετικές χρεωστικές, με 3 διαφορετικούς browsers, έκανα και 2ο λογαριασμό και πάλι τα ίδια.

Τελικά έκανα τηλεφωνικά την παραγγελία χωρίς πρόβλημα με μία από τις κάρτες που δοκίμαζα και πριν.

Και αφού όλα κομπλέ επιτέλους, αργότερα μου στέλνουν email ότι δεν εγκρίνεται το iD που έβαλα (ενώ περνούσε από τον έλεγχο στο site αλλά και στην τηλεφωνική παραγγελία δεν μου είπαν κάτι), οπότε βλέπω να την ακυρώνω

Θα μπορούσα να είχα πάρει και κάποιο άλλο χρώμα χωρίς iD και πιο φτηνά, αλλά ούτε η έκπτωση υπάρχει τώρα, ούτε διαθέσιμα χρώματα-μοντέλα στο site

oh well.. :P

Δημοσ.

Πατε εδω:

https://www.reebok.com/on/demandware.store/Sites-Reebok-MLT-Site/en_GR/Order-Track

Βαζετε το order ref (στο mail μου για καποιο λογο ειχε παει στα spam) και το mail που κανατε την παραγελια και σας τα βγαζει ολα.

Προσωπικα εκανα παραγγελια τελευταια στιγμη της προσφορας και λεει παραδοση 7/12.

• Like 1
Δημοσ.

Πατε εδω:

https://www.reebok.com/on/demandware.store/Sites-Reebok-MLT-Site/en_GR/Order-Track

Βαζετε το order ref (στο mail μου για καποιο λογο ειχε παει στα spam) και το mail που κανατε την παραγελια και σας τα βγαζει ολα.

Προσωπικα εκανα παραγγελια τελευταια στιγμη της προσφορας και λεει παραδοση 7/12.

Incorrect e-mail address or order number

Αυτό είναι το μήνυμα που βγάζει.

Πάντως και το email είναι σωστό αλλά και ο αριθμός αποστολής....

Τι παίζει δεν...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...